Salma Hayek a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame și a vorbit despre începutul carierei: „Am fost aproape să fiu ucisă”

Salma Hayek a devenit cea de-a 2709-a vedetă care a primit o stea pe faimoasa Hollywood Walk of Fame.
Actrița în vârstă de 55 de ani a primit distincția în cadrul unei ceremonii speciale desfășurate în fața TCL Chinese Theatre situat pe celebrul bulevard de la Hollywood.

În discursul său de acceptare, Hayek i-a încurajat pe oameni să descopere lucrurile pe care le iubesc așa cum a iubit ea cinematografia de-a lungul anilor.

„Dacă ești de părere că nu ești bun la ceea ce faci, așa cum credeam eu, asigură-te că vei fi bun”, a spus vedeta din „House of Gucci”. „Nu trebuie să fie filmele. Fii cât de bun poți în tot ceea ce faci. Încearcă să fii tot mai bun. Încearcă să găsești bucuria în ceea ce faci. Muncește mult. Nu asculta ce spun ceilalți. Și, cel mai important, nu te asculta pe tine însuți atunci când te demoralizezi singur”, a declarat actrița.

Citește și: Iubire nemuritoare. Iman, soția regretatului David Bowie, spune că nu se va mai căsători niciodată: „El este soțul meu”


La începutul discursului, Hayek a vorbit despre dificultățile cu care a avut de-a face la începutul carierei, în anii '90. Ea a dezvăluit un incident șocant prin care a trecut în Hollywood, când a fost la un pas de a fi ucisă de un necunoscut.

Actrița a declarat că un bărbat fără adăpost care statea întins pe stradă a încercat să o atace cu un cuțit pentru că ea i-a ignorat avansurile, în timp ce se plimba cu o prietenă prin zonă.
În cele din urmă, câțiva bărbați l-au oprit pe individ și le-au escortat pe ea și pe prietena sa la mașină.

„De fiecare dată când mă gândeam la Hollywood Boulevard, îmi aminteam acest lucru. Adevărul este că atunci când am ajuns acasă în acea noapte, mi-am spus 'Ce caut eu aici? Nimeni nu mă vrea aici. Astăzi am fost aproape să fiu ucisă'”, a mărsturisit actrița.

Starul din „Eternals” și-a amintit și faptul că s-a confruntat cu rasismul în viața publică și în cea profesională. Hayek, care este mexicană, și-a amintit că angajații unui studio i-au spus „De ce nu te întorci la telenovelele mexicane? Nu vei găsi nimic de lucru aici”. Ea a mai dezvăluit că acest lucru s-a întâmplat de multe ori de-a lungul timpului.

„Mi-am spus 'Nimeni nu vrea să fiu aici.
Vor să mă întorc în țara mea'”, a declarat actrița.

În cele din urmă a decis să rămână. „Dacă vă întrebați ce mi-a dat curajul să rămân, voi spune că voi. Deși ei nu mă cunoșteau, studourile de aici de la Hollywood, toți latinii care sunt în Statele Unite știau cine sunt. Ei au înțeles că am venit aici având visurile mele, la fel ca ei”, a spus Salma.

Înainte de discursul său, Hayek a primit cuvinte de laudă din partea primarului orașului Los Angeles, Eric Garcetti, regizoarea Chloe Zhao, care a câștigat anul acesta Premiul Oscar, și actorul de comedie Adam Sandler.

Sandler, în vârstă de 55 de ani, a spus despre prietena și colega sa de platou din „Grown Ups” că este „una dintre cele mai bune actrițe ale generației noastre”.

„Ești o persoană minunată”, i-a spus actorul de comedie.
„Expresia 'cu picioarele pe pământ' i se potrivește foarte bine lui Salma. Este drăguță cu toată lumea. Este o actriță uimitoare, dar și cea mai simpatică fată”, a adăugat Sandler.

Regizoarea Chloe Zhao a vorbit despre susținerea pe care a primit-o din partea actriței în momentele dificile din timpul filmărilor pentru „Eternals”. „Salma este o persoană incredibil de talentată, profundă și plină de compasiune. Este o femeie suficient de curajoasă încât să-și croiască propriul drum și să nu lase pe nimeni să o oprească”, a declarat Zhao.

Foto: Hepta; Instagram/salmahayek

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod