Sacrificiu de vedetă: Naomi Watts s-a înfometat pentru Oscar

Actrița a recunoscut că obișnuiește să nu mănânce înaintea ceremoniilor la care participă ca să arate impecabil pe covorul roșu.

Naomi Watts a reușit să surprindă pe toată lumea, mărturisind pe covorul roșu, înainte de începerea ceremoniei, că e lihnită de foame.

Când Ryan Seacrest, gazda show-ului "American Idol", a întrebat-o dacă a fost bună omleta ispititoare pe care ea a făcut-o în acea dimineață. Știa el ce spune: Naomi a pozat nemachiată, alături de "opera" ei, pentru fratele său, Ben Watts, apoi a postat imaginea pe Instagram, ca să vadă toată lumea că se pricepe în bucătărie.

Actrița i-a răspuns că i-a fost tare foame și încă îi mai este, pentru că ține dietă. "Mi-e foame în astfel de zile, când de obicei mă înfometez", a spus ea, înainte de a intra în Teatrul Dolby din Hollywood.

Efortul ei a dat rezultatul dorit: Vedeta în vârstă de 46 de ani a arătat perfect într-o rochie Armani Prive, cu spatele gol, împodobită de sus şi până jos cu mărgele argintii şi negre, la care a asortat o poşetă plic neagră și bijuterii simple - o brăţară cu diamante şi cercei negri, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Naomi Watts a avut un machiaj simplu și un ruj roşu închis, iar coafura îi scotea foarte bine în evidență trăsăturile chipului.

Cu câteva ore înainte, actrița din "Birdman" le-a făcut o surpriză admiratorilor ei, publicând câteva imagini realizate de fratele ei, Ben, și în care le arăta cum se pregătea pentru ceremonia premiilor Oscar.



De două ori nominalizată la Oscar pentru rolurile din producțiile "21 Grams", în 2003 și "The Impossible", în 2012, Naomi Watts nu a mai intrat în calcule pentru un premiu anul acesta, deși a făcut parte din distribuția filmului cu cele mai mari șanse la această ediție. Colegii ei, în schimb, au fost remarcați de critici pentru prestațiile lor - Michael Keaton, Edward Norton și Emma Stone au fost nominalizați, dar niciunul nu a câștigat o statuetă.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, cu rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.
În 2013, a jucat rolul prinţesei Diana în filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel, notează Mediafax.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod