S-a născut „Vasilică 2014“! Se va schimba Mircea Badea?

Carmen Brumă a adus pe lume, miercuri seară, un băiețel de nota 10, perfect sănătos, la Spitalul Regina Maria din Capitală.Vedeta în vârstă de 37 de ani se afla în cea de-a 41-a săptămână de sarcină și a ținut să nască pe cale naturală, fără nicio intervenţie chirurgicală programată.

Iubita lui Mircea Badea a intrat în travaliu marţi noapte, iar după 18 ore a reuşit să nască, relizatorul de la Antena 3 stând toată ziua în materniate, alături de iubita lui. Cu Mircea Badea au mai stat sora lui, Natalia, bunul său prieteni Mihai Gâdea, dar şi unii colegi de la Radio ZU.

În timp ce aştepta ca iubita lui să nască, Mircea Badea a postat pe internet şi o fotografie în care apărea alături de prietenii lui, descrierea fiind una de generic: „Împingeee!!!“. Cu câteva luni înainte ca iubita lui să nască, exasperat de întrebarea „Cum îl va chema pe cel mic?“, Mircea Badea l-a numit, în glumă, „Vasilică 2014“.

La doar câteva ore după ce a născut, Carmen Brumă a postat pe internet şi prima fotografie cu băieţelul ei şi al lui Mircea Badea. În fotografie, vedeta apare în timp ce stă întinsă în pat şi îl ţine pe "Vasilică 2014" în brațe. Iubita lui Mircea Badea a postat şi un mesaj în care le mulţumeşte medicilor de la clinica Regina Maria.



"Gata, în sfârsit am născut! Natural, așa cum mi-am propus. Vasilică 2014 are 3,430 kg, 52 cm și, în curand, alt nume. Mulțumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Băneasa pentru profesionalismul desăvârșit. Îi sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminița Enache pentru că mi-a respectat și susținut hotărârea de a naște natural", a scris Carmen Brumă pe Facebook.

La rândul său, Mircea Badea a declarat că acum s-a mai liniștit după tensiunea acumulată în orele de așteptare.

"Este o uşurare pentru că ambii sunt OK, din toate punctele de vedere. La mine detensionarea e o formă de fericire. Nu ştiu de ce a durat atât, a fost naştere naturală care nici nu ştii când începe, dar când se termină! A durat vreo 10 ore. Am fost de la 5 dimineaţa la spital, dar nu asta e problemă. Pot să mai stau încă o săptămână nedormit dacă e nevoie. Am scăpat de o încărcătură nervoasă, deci o traducem în termeni de fericire", a mărturisit el la Antena Stars.

Mircea Badea a postat şi pe Facebook câteva mesaje pentru presă. Iniţial, i-a făcut „imbecili“ pe ziariştii care anunţau, încă de miercuri de la prânz, că iubita lui, Carmen Brumă a născut. Apoi, a anunţat pe toată lumea ce greutate şi lungime are micuţul. „3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai târziu că notele de zece nu-i folosesc la nimic“, a scris Mircea Badea pe Facebook.



Joi la prânz, Mircea Badea a postat pe Facebook şi prima fotografie în care apare alături de băieţelul lui. „Ten hut! Ţine mâinile în gardă! P.S. Observaţi, sper, mănuşile de box“, a fost descrierea fotografiei.

Imediat după ce Carmen Brumă a născut, astrologul celor de la Antena Stars, Camelia Pătrăşcanu, a făcut astrograma micuţului şi a aflat ce îi rezervă destinul, notează Spy News.

Baietelul lui Mircea Badea si al lui Carmen Bruma s-a nascut pe 14 mai 2014, ora 22:30, in zodia Taur, fix la Luna Plina.

Este fiul Abundentei si al Norocului. Este copilul caruia nu i se poate refuza nimic. In mare parte pentru ca este dragalas si va sti sa ceara cu farmec. Pe de alta parte, pentru ca in camin va fi rasfat. Indiferent ce atitudine si-au propus parintii sa adopte, micutul  va reusi sa obtina de la ei ce va dori! Istet si comunicativ, se va prinde repede ca arta dialogului si inteligenta cu care iti folosesti argumetele si pui intrebarile te ajuta sa atragi atentia si sa obtii mai usor de la ceilalti ce iti doresti.
         
Dar harta indica si o posibila problema: lacomia. Care poate fi de natura alimentara, mai ales pentru ca parintii au deja cate un binecunoscut un complex pe tema asta. La copii se transmit adesea, cu polaritate inversa, obsesiile parintilor. Asa ca micutul risca sa fie lacom la mancare. Dar poate poate fi vorba de alte tipuri de lacomie: de bunuri materiale sau confort. Nu de bani.

Adesea, copiii Lunilor Pline sunt norocosi si au sentimentul ca viata trebuie sa le ofere ce isi doresc, ca trebuie sa le le satisfaca poftele. Si acesti copii chiar atrag in viata lor, mai lesne decat altii si fara sa para un efort, confortul material. Ei bine, in aceasta privinta copilul se intalneste cu al doilea complex al parintilor: miscarea.    



Copiii Lunii Pline tind sa fie comozi. Sau cel putin sa aiba lungi perioade de inactiune si complacere intr-un dolce farniente.

Sunt perioadele lor de reverie si incarcare energetica, foarte benefice, dar care pot fi prelungite prea mult. Recomandare puternica pentru Carmen si Mircea: sa fie mai empatici cu persoanele sedentare pentru a intelege natura inertiei lor, sau cel putin sa nu mai aiba o problema cu ele sa nu le mai ironizeze.

Este greu de crezut ca stilul alimentar al mamei nu va face legea in casa, spre binele copilului. Mai ales ca baietelul se afla intr-o mare si frumoasa rezonanta astrala cu mama sa – sunt amandoi Taur; ii va placea mult compania lui Carmen si va fi  receptiv la sfaturile ei de care va tine cont toata viata. Mai trebuie spus ii va  placea compania femeilor mature.

Problemele cu alimentatia nu vor surveni in frageda copilarie. Mai mult, in primii ani poate fi chiar un copil firav, slabut. Acestea pot aparea dupa varsta de 10 ani. Daca i se cultiva autocontrolul, atunci va reusi sa isi domine poftele. Pe care va continua sa le aiba toata viata, insa  fara sa le lase sa il controleze.

Copilul lui Badea va avea nevoie de sustinere, va cauta modelul pe care sa il urmeze, un guru care sa-l inspire. Iar acesta poate fi tatal lui, cu conditia ca Mircea sa ii transmita copilului valori umane inalte, valori utile in evolutia copilului. Trebuie spus ca aspectele astrale indica o lipsa de armonie in comunicarea intre tata si fiu. Mircea risca sa-i transmita copilului valori si idei care nu il ajuta pe cel mic in evolutie.
Sau consecintele comentariilor tatalui la adresa diferitelor persoane risca sa se rasfranga negativ asupra copilului. In tot cazul, pentru a functiona bine in relatie cu un antrenor, copilul trebuie lamurit, convins, iar uneori trebuie sa-i fie acceptate momentele de renuntare – Marte (vointa si scopul) este retrograd la nastere. Ambitia, bataiosenia, spiritul vindicativ al lui Badea se pot lovi de nevoia de liniste si confort ale copilului. Acesta va cauta sa rezolve conflictele mai mult pe calea dezbaterilor si negocierilor, apeland la justitie sau va fi inclinat sa cedeze de dragul linistii si confortului personal.

Micutul nu va fi atras de ideea ca doar prin munca si lupta obtii lucrurile pe care le doresti in viata – asa cum crede tatal sau. Va fi clar pentru el ca le poti obtine si prin istetime, abilitate, concesivitate, negociere si flexibilitate. Iar daca risti sa pierzi ceva, merita sa lupti doar daca nu iti tulburi confortul personal.

16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod