S-a întâmplat o minune! Gabriel Cotabiţă a înviat din morţi şi a urcat pe scenă


Scandalul asistentei care s-a fotografiat cu solistul pe patul de spital

"Gala Chapeau!" a reunit artişti din toate generaţiile, care, pe parcursul a peste două ore, au interpretat hituri ale lui Gabriel Cotabiţă.

Evenimentul a debutat cu cântăreţul Doru Todoruţ, de la Deep Central, care a interpretat melodia "Ce mai faci?", lansată de Gabriel Cotabiţă în 1997. Au urmat, în ordine, Aurelian Temişan, care a interpretat "Nu-ţi spun adio", Monica Anghel şi George Miron, care au cântat "Continent pierdut", Alex Velea - "Te chem, adolescenţă", Adrian Daminescu - "Prima iubire şi ultima", Jorge - "Balada timidului etern", Smiley - "Poate că da, poate că nu", Luminiţa Anghel - "Şi va mai trece o noapte", Horia Moculescu - "Scrisoare" şi Cornel Ilie - "Convenţional".

Un moment special al serii a fost cel în care trupa VH2, din a cărei componenţă face parte şi Gabriel Cotabiţă, a interpretat selecţii din mai multe melodii din propriul repertoriu, între care "Trece vremea", "Fiecare zi fără tine" şi "Departe de tine (numai iubirea)".
Absenţa de pe scenă la acest moment a lui Cotabiţă a fost suplinită de cântăreţii Nicoleta Nucă, Tudor Turcu şi Florin Ristei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod