Ryan Reynolds și-a prezentat colonoscopia pe internet după ce a pierdut un pariu

Uneori, un pariu pierdut poate fi, de fapt, o victorie. Este cazul actorului american care a avut numai de câștigat de pe urma unui ramășag pus cu un prieten.
difuzat inregistrarea video pe internet pe 14 septembrie, dupa ce a pierdut un pariu cu prietenul lui, actorul Rob McElhenney, care este, la fel ca si el, co-presedintele clubului galez de fotbal Wrexham. „Ryan, pariez ca n-o sa inveti sa vorbesti galeza”, a spus McElhenney in inregistrarea video, vorbind in galeza. „Era atat de sigur, incat a zis ca-si va difuza colonoscopia”, a adaugat el.

Starul din „The Adam Project” a pierdut pariul, dar s-a tinut de cuvant, documentandu-si colonoscopia din momentul in care a intrat in spital pana in perioada de recuperare dupa interventie, relateaza Bustle.
Reynolds a explicat ca in 2022 a implinit 45 de ani, varsta la care doctorii recomanda efectuarea unei colonoscopii.

„Nu poti sa atragi atentia in fiecare zi despre ceva care mai mult ca sigur va salva vieti.
Asta m-a motivat suficient ca sa las camera sa va arate fundul meu”, a explicat Reynolds dupa ce a postat clipul pe Instagram. „Am facut un pariu cu @robmcelhenney. Am pierdut. Dar tot a meritat”, a scris el. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
17 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod