România mondenă: Victor Slav, marioneta femeilor din viața lui

În ciuda scandalurilor în care este implicată viitoarea lui soție, Victor Slav nu pare deloc afectat. Atât trecutul alături de Coco Păun, cât și povestea de dragoste cu Adrian Cristea, nu au reușit să o scoată pe Bianca Drăgușanu din inima lui.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt împreună de la sfârșitul anului trecut, când cei doi au filmat pentru Revelionul ProTV. Se pare că de atunci a pornit totul. Proaspăt despărțiți de partenerii lor stabili, cei doi s-au refugiat unul în brațele celuilalt.

“Eu sunt singură, el este singur. E un bărbat discret, atrăgător. Cum să nu îţi placă de el. Vedem ce se întâmplă. Poate mă invită la o cafea şi mă duc, că sunt singură”, declara roşcata cu câteva luni în urmă.

Ba mai mult, fostul iubit al Andei Adam şi fosta iubită a lui Cristea au petrecut imediat după aceea un week-end la Roma, în scop profesional. E posibil ca această escapadă să fi fost un bun prilej de a se cunoşte mai bine şi să se placă. Deși iniţial s-a speculat că au mers acolo pentru un proiect profesional comun, fotografiile în care au apărut arătau mai mult decât atât. Bianca şi Victor au fost surprinşi când se îmbrăţişau, sărutau sau se purtau foarte drăgăstos unul cu celălalt. Din cauza imaginilor, roşcata şi partenerul ei nu au mai putut să ţină nimic secret. Aflaţi la un restaurant libanez, reporterii emisiunii CanCan TV i-a abordat, iar cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor.

Formează un cuplu de doar câteva luni, dar relaţia lor a evoluat într-un ritm alert. Chiar dacă nimeni nu credea în iubirea dintre ei, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav demonstrează pe zi ce trece contrariul. Cei doi s-au mutat la scurt timp împreună şi păreau mai fericiți ca oricând.

Când nimeni nu le dădea nicio șansă, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au decis să ducă relaţia la un alt nivel. Într-un interviu pentru protvmagazin, Victor Slav a vorbit despre planurile lor de nuntă, despre naşi, dar şi despre luna lor de miere. Chiar dacă a recunoscut că nu se gândea că lucrurile vor evolua aşa rapid, prezentatorul meteo este convins că Bianca este jumătatea lui.

Au urmat dezvăluiri inedite despre relația Biancăi cu Coco Păun, lucru care nu a reușit decât să îl facă pe Victor să fie și mai protector cu viitoarea lui soție. La scurt timp după ce acest scandal începuse să se stingă, Adrian Cristea, fostul iubit al roșcatei, apare în peisaj cu afirmații menite să îi strice acesteia nunta.

Nici de această dată Victor nu s- a arătat deranjat și a preferat să privească circul fără să intervină. Chiar dacă numeroase persoane au declarat că Bianca ar fi ținut legătura cu fostul iubit, ba chiar că s-au sărut și întâlnit pe ascuns, prezentatorul meteo pare să creadă doar în spusele iubitei.

Conform Click.ro, Victor Slav este aspru judecat de colegii săi pentru că acceptă atâtea lucruri și pentru faptul că a ales-o pe Bianca să-i fie parteneră. În ciuda masculinității pe care o emană, Victor este mai degrabă un romantic și un sensibil incurabil.

 Și pe vremea relației cu Anda Adam, prezentatorul buletinului meteo de pe ProTV era la fel de permisiv. Se pare că și despre cântăreață au fost zvonuri că ar fi avut un amant, lucru peste care Victor a trecut la fel de ușor.

“Ce i se întâmplă acum lui Victor este tras la indigo cu o poveste mai veche pe care a trăit-o cu Anda Adam! Cu vreo două luni înainte de a serba patru ani de iubire cu frumoasa cântăreață, prin ziare, au aparut tot felul de fotografii și informații cum că ea ar avea un "amant"! Se mergea până într-acolo încât se vorbea chiar de o ruptură între cântăreață și "băiatul de la meteo"! Ei bine, nu a fost deloc așa! Victor a trecut peste bârfele din presă, a crezut în partenera lui mai mult decât în oricine și a pus la cale, în mare secret, un sejur de vis, care să fie un fel de aniversare a relației lor! A dus-o la Viena, la concertul lui Lady Gaga, iar la revenire, totul a reintrat în normal! Cei doi formau, din nou, un cuplu frumos și abia peste ani au renunțat la relație, din cu totul alte motive decât acelea de atunci!”, a declarat un prieten al celor doi pentru wowbiz.ro.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gjfsdfj pe 29 Iul 2013, 19:03
    sila

    Adevarul e ca mi-e atat de sila de plasticatele de Anda si Dragusanu ca-mi vine sa vomit cand le vad. Cred ca te sperii daca le bagi sa le speli la un dus. Bleahh...

    1
    0

  • diana pe 25 Iul 2013, 23:20
    victor slav?

    Mai degraba il chema victor sclav :D e frumos si pampalau,ii plac femeile vulgare si ushuratice,care sa-l faca sa sufere :D dc nu s-a uitat la o femeie serioasa,ci tot la o fufa ca si prima? :D uite de asta femeile serioase nu gasesc barbatzi serioshi,pt ca ei se uita la fufe,cu cat ele sunt mai ushuratice,cu atat ei sunt mai indragostitzi :))) !

    1
    1

  • aurelia pe 25 Iul 2013, 17:17
    false!

    Pacat de el,un baiat asa frumos si a avut "noroc" de doua femei la fel dde false,cu atatea operatii estetice ca nici mamele lor cred ca nu le mai recunosc,sani falsi,buze false,solduri false,par fals,nas fals,etc.

    4
    1

  • RoMania pe 25 Iul 2013, 01:34
    Hai RoMania.....

    .....paiiii .....eu nu am bani pt o invitatie la cafea ....ca in felul asta se face reclama "mondena" pt. naivi.....noua propasire a Romaniei cu "vedete si dive" de doi bani !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod