România mondenă: Vedete care sunt împreună, dar neagă relaţia

Viaţa privată a vedetelor nu mai este de mult un secret pentru publicul larg, în special din cauza tabloidelor şi a emisiunilor de scandal din ţara noastră. Aşa se face că unele vedete care chiar ţin la intimitatea lor preferă să nu recunoască faptul că sunt implicate emoţional într-o relaţie, chiar dacă paparazzi le surprind la braţ alături de persoana iubită.
1 din 6

Alexandra Stan spune că nu a avut o relaţie cu Marcel Prodan

De-a lungul timpului, paparazzii au surprins-o pe Alexandra Stan la braţ cu impresarul ei, Marcel Prodan. Vedeta nu a recunoscut însă niciodată că acesta este şi iubitul ei, ba mai mult, după ce a fost bătută de Marcel, cântăreaţa a afirmat că el nu a fost niciodată iubitul ei.

„Cel care m-a bătut nu era iubitul meu. În şase ani au fost şi mici flirturi şi aventuri dar nu eram împreună, nu formam un cuplu din punctul meu de vedere. Nu aveam o relaţie de iubire. Dacă doi oameni se iubesc, nu-şi fac asta. Dacă iubeşti un om, nu-l faci să arate aşa cum arăt eu acum. Cât despre flirturile cu el, era inevitabil, trăiam cu el, era la fel de des în jurul meu precum tata sau mama“, a spus Alexandra Stan.
26 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 25 Iun 2013, 22:58
    Oh.........

    Deh....riscurile meseriei.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod