România mondenă: vedete care se bat pe acelaşi bărbat. Vezi pentru cine se luptă!

Nu de puţine ori se întâmplă ca două femei, prietene sau colege de muncă, să se îndrăgostească de acelaşi bărbat. Astfel de situaţii întâlnim şi în showbiz-ul românesc. Două vedete, înamorate de acelaşi bărbat, se ceartă pentru supremaţie.
1 din 6

Conflict între fetele de la Antena 1

Crina Abrudan (foto stânga) nu o suportă pe colega sa, Octavia Geamănu, din cauza lui Marian Ionescu. Relaţia fără obligaţii pe care Octavia Geamanu, prezentatoarea ştirilor de noapte de la Antena 1, o are cu liderul trupei Direcţia 5 nu este, se pare, pe placul Crinei Abrudan, şi ea fostă iubită a basistului, potrivit ziarului Cancan. Se pare că blonda Crina nu ratează nicio ocazie să o bârfească pe Octavia. "E o păpuşă fără minte care se înmoaie de câte ori o sună ăla", spune, invidioasă, Crina. Ba mai mult, blondina se ia şi de aspecrul Octaviei, care recent şi-a făcut o operaţie de mărire a sănilor care arată "horror", după părerea Crinei. 
9 Iulie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CRISTINA pe 12 Iul 2012, 17:03
    ROMANIA MONDENA -MARIAN IONESCU

    NU-MI PLACE MARIAN IONESC ,ABSOLUT DELOC. NU STIU CE GASESC LA EL ? IMI PLACE IN SCHIMB CUM CANTA DECI IMPLICIT DIRECTIA 5 !

    0
    0

  • teo pe 10 Iul 2012, 17:47
    Conflict între fetele de la Antena 1

    ceee? parca Abrudan se maritase!??? sau nu! oricum e horror barbatul pe care se bat!

    0
    0

  • evamonica pe 9 Iul 2012, 13:03
    Saracele

    E lumea plina de barbati destepti si frumosi si ele alearga dupa aceeasi persoana.pacat ca nu deschid ochii . Dar lor le trebuie cei care le fac sa sufere, singure se condamna la suferinta dar ptr bani si ceva poze prin ziare ce nu facem noi femeile(unele) ?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod