România mondenă: Top 7 piţipoance de succes. Vezi din ce câştigă bani!

Multe vedete feminine din ţara noastră şi-au făcut o obişnuinţă din a ţine prima pagină a tabloidelor şi din a fi în atenţia publicului, însă puţine au o meserie şi o sursă stabilă de venit.

Unele aşa zise piţipoance îşi câştigă existenţa datorită emisiunilor de scandal din România, în timp ce altele îşi fac iubiţi de bani gata.

Vă prezentăm în continuare cum reuşesc vedetele aparent fără un loc de muncă să câştige bani.
1 din 8

1. Sânziana Buruiană câştigă mii de euro lunar

Este recunoscută la nivel naţional ca fiind piţipoanca numărul 1 a României, dar pe Sânziana Buruiană nu o deranjează deloc această titulatură.

Vedeta se laudă că primeşte aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare apariţie televizată, iar pe lângă aceşti bani mai primeşte sume importante şi pentru pictoriale şi prezentări de modă.

Recent, Sânzi a semnat un contract de publicitate cu o casă de modă din România, în urma căruia a mai câştigat 5.000 de euro.

Aşadar, din câte spune vedeta, venitul ei lunar se ridică la aproximativ 10.000 de euro.
16 August 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • The_Black_Cat pe 18 Aug 2012, 15:23
    Neinteresant

    Dar trenciul lui Bianca Dragusanu este foarte frumos .

    2
    0

  • caroline pe 17 Aug 2012, 22:47
    :)))

    pitzi vor avea mereu succes.ptr ca lumea va avea mereu sete de birfa,scandal...

    4
    0

  • monica constantinescu pe 17 Aug 2012, 08:30
    pitzy

    cum dracu vine asta : pitipoance de succes ????ma-sa e procuror , ta-su si ala om serios printr-un minister ...vreau sa o vad pe la 45 de ani ! daca societatea romaneasca nu ar fi bolnava si televiziunile ar avea cit de cit o cenzura morala de bun simt s-ar desfasura pe centura toate parasutele astea ...asa... devin celebre si modele pentru multe fete cu tarite in cap ...

    5
    0

  • mara pe 16 Aug 2012, 18:39
    PITIPOANCE

    TOATE SUNT SUB ORICE CRITICA !!! CINE LE MAI ANGAJEAZA SI PE ASTEA PE ASTFEL DE SUME NU E INTREG LA CAP !!!!! TOATE SUNT ARTIFICIALE,SI DEZGUSTATOARE! CE RUSINE SA PREZENTATI ASA CEVA !!! CHIAR E RUSINOS. DAR SE PARE CA ASTA E CAM TOT CU CE SE LAUDA EVA !!!!!! NU ARE ALTCEVA MAI BUN, MAI INTERESANT SI NU MA MIR CA ROMANIA A AJUNS DE MIRUL LUMII CU ASTFEL DE FEMEI SI....ASTFEL DE ARTICOLE DE PROST GUST.

    8
    2

  • marga pe 16 Aug 2012, 16:37
    pitipoance

    Sincer , nu stiu cum primesc asa de multi bani , eu , daca as avea o televiziune , nu le-as invita niciodata , nici daca ar veni gratis, patru sau cinci dintre ele , sunt ORIBILE

    12
    1

  • marga pe 16 Aug 2012, 16:37
    pitipoance

    Sincer , nu stiu cum primesc asa de multi bani , eu , daca as avea o televiziune , nu le-as invita niciodata , nici daca ar veni gratis, patru sau cinci dintre ele , sunt ORIBILE

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod