România mondenă: Top 5 tătici care sunt foarte grijulii cu copiii lor

Despre majoritatea vedetelor se spune că sunt foarte ocupate şi că nu au timp şi pentru viaţa de familie, pe primul loc în topul priorităţilor fiind întotdeauna cariera. Există însă şi unele celebrităţi care îşi fac timp pentru copii şi le acordă acestora toată atenţia lor.
1 din 6

Pepe, mândru de fetiţa lui

După ce a divorţat de Oana Zăvoranu, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă luni, pe nume Maria. De când a devenit tătic, cântăreţul s-a schimbat radical. Pepe postează mereu fotografii pe internet prin intermediul cărora vrea să le arate tuturor ce tătic grijuliu este el.
16 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasztai zoltan pe 16 Iul 2013, 08:43
    Nu cred aceste stiri !

    De ce , numai vedetele ? Nu au timp sa aiba grija de copii. De ce nu tatici - tatici din viata zi cu zi discutati pe Kids . De aceea avem numai vedete si nu copiii crescuti normali si educati , din cauza acestor apucaturi si articole cu oameni care in fond nici Nu sunt vedete . Ziarele si Tv - fac din ei un fel de .....caca maca ! hai sa revenim la viata de familie normala pate cu totii vom castiga ! Cu stima pentru Kids ( dar nu la asa articole !) Zp

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod