România mondenă: Nunta Elenei Băsescu. 7 lucruri pe care nu le ştiai

Acest weekend este, din nou, unul de foc pentru preşedintele României. Traian Băsescu va fi socru mic, mezina familiei, Elena, urmând să-şi unească destinele cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, acesta fiind şi prenumele mamei sale.

Acest weekend este, din nou, unul de foc pentru preşedintele României. Traian Băsescu va fi socru mic, mezina familiei, Elena, urmând să-şi unească destinele cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, acesta fiind şi prenumele mamei sale.

Elena Băsescu se va căsători cu alesul inimii la trei ani după ce s-au cunoscut şi au format un cuplu, iar nunta se anunţă una fastuoasă. Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Bucureşti (strada Şerban Vodă, în apropiere de Piaţa Unirii), cununia civilă la Primăria Sectorului 2, iar petrecerea de nuntă la Palatul Snagov.

Informaţiile legate de nuntă au fost ţinute secrete de familia Băsescu, însă organizatorii sau invitaţii au început să facă publice cât mai multe detalii cu referire la cea mai aşteptată nuntă a anului, la care vor participa aproximativ 450 de persoane.

Iată mai jos 7 lucruri pe care nu le ştiai despre nunta Elenei Băsescu:

1.

Din cauza acestui eveniment au fost amânate alte două nunţi

Fata Cameliei Şucu a anunţat, iniţial, că se va căsători la 1 septembrie, iar ceremonia va avea loc într-un salon din Palatul Snagov. Deoarece nunta Elenei Băsescu are loc la aceeaşi dată şi exact în aceeaşi locaţie, Camelia Şucu a fost nevoită să reprogrameze nunta fiicei sale pentru data de 15 septembrie.

Şi Radu Enache, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a fost nevoit să amâne nunta fiului său, programată tot pentru data de 1 septembrie, la Palatul Snagov.

Cu toate că omul de afaceri semnase un contract în urmă cu un an cu reprezentanţii palatului, el a fost nevoit să reprogrameze nunta fiului o săptămână mai târziu, în data de 8 septembrie.



2. Lunetiştii vor fi cu ochii pe invitaţi

Biserica Sfântul Spiridon Nou a fost luată la puricat de ofiţerii SPP, care vor asigura paza pe întreaga perioadă a ceremoniei, iar circulaţia va fi închisă în zonă, anunţă ziarul Libertatea.

Mai mult, doi lunetişti ai Serviciului de Protecţie şi Pază vor pândi orice mişcare din turnul lăcaşului de cult.

3. Petrecerea de nuntă, cununia religioasă şi cea civilă vor avea loc în aceeaşi zi

Bogdan Ionescu şi mezina lui Traian Băsescu au decis că atât petrecerea de nuntă, cât şi cununia religioasă şi cea civilă să aibă loc în aceeaşi zi.

Cununia civilă va avea loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală, între orele 12.00 şi 13.00, cununia religioasă va avea loc între orele 18.00 şi 19.00, la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, după care va începe petrecerea de la Palatul Snagov.

4. Meniul costă 74 de euro de persoană

Cu toate că este o nuntă cu ştaif, a fost ales un meniu obişnuit care costă 74 de euro în comparaţie cu nunta lui Borcea unde meniul a fost de 600 de euro. Însă, ţinând cont că invitaţii sunt aleşi pe sprânceană, este de aşteptat ca şi darurile de nuntă să fie mult mai mari.

5.
Mirii l-au plătit cu 10.000 de euro pe Geambaşu


EBA şi Syda au încheiat mai multe contracte cu diferiţi solişti şi cu diferite formaţii. Astfel, după ce s-au asigurat că la nuntă va cânta trupa Voltaj, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au înţeles şi cu formaţia lui Petre Geambaşu, cu solistul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian, dar şi cu Aurel Tămaş, anunţă Cancan.

Geambaşu şi oamenii lui vor încasa 10.000 de euro pentru programul lor, în vreme ce Mâţu va lua 2.000 de euro.



6. Cristiana Dorin nu a putut să cânte la nuntă

Elena Băsescu şi-a dorit foarte mult ca la nunta ei să cânte şi Cristiana Dorin, cea care l-a încântat pe preşedintele Băsescu cu melodiile sale.

Din păcate, solista va fi prezentă la 1 septembrie la un alt eveniment şi a trebuit să refuze oferta Elenei.

7. Socrul mare şi naşul, „prietenii“ PDL

Gheorghe Ionescu, zis Bebe, este socrul mare şi a făcut avere prin funcţiile şi afacerile obţinute pe filiera Traian Băsescu-Adriean Videanu, anunţă Adevărul.

Bebe Ionescu este administratorul firmei AEM Timişoara, cu aceiaşi acţionari de la Luxten, firmă la care Elena Băsescu a ocupat postul de consilier, înainte de a deveni europarlamentar.

Mai mult, socrul mare îşi petrece aproape toate vacanţele pe Coasta de Azur, alături de Adriean Videanu.

Gheorghe Ionescu a mai ocupat, între anii 2005 şi 2007, atunci când la guvernare era Alianţa DA (PD-PNL), poziţii în consiliile de administraţie ale BCR şi Petrom.

Şi naşul Răzvan Mustea este un apropiat al mai-marilor din PDL, el fiind susţinut de Elena Băsescu la şefia Tineretului Democrat-Liberal. Mai mult, el a fost numit în funcţia de ministru al Comunicaţiilor pe vremea când Mihai Răzvan Ungureanu era şeful executivului.

30 August 2012
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aikon007 pe 6 Sep 2012, 11:48
    Salut inca o Remarca

    In cazul in care a-ti mai citit si voi presa presupun ca stiti ca Proaspeti Insuratei au primit un Super Apartament Cadou de la cine?Exact de la Seful Fiscylui din Romania vai tu oare Saracul de Unde o Fi avut Atatia Banii

    1
    0

  • Liliana Caciuloiu pe 2 Sep 2012, 00:17
    Felicitari tinerei perechi.

    Le doresc multa fericire, sanatate si casa de piatra.

    1
    3

  • Aikon007 pe 31 Aug 2012, 11:08
    Pentru Daria si pentru Eu

    Bai Pdl-istilor ce sunteti nu e vorba ca sunt Usl-ist sau pdl-ist sau alta apartenenta politica e pur si simplu Vorba ca Saracuta Voastra Idolita NU A FACUT NIMIC PENTRU ROMANIA desi a Bagat-o Taticu Basescu in Europarlamentara.Ti se pare normal sa Faca Nunta din Banii tai Europeni pe care Tata Basescu ia furat impreuna cu al sau Pdl si tie ca Un Om care Lucreaza sa i-ti taie Salariul si sa iti puna TAXE pe orice??

    2
    1

  • eu pe 30 Aug 2012, 20:10
    @Aikon007 sau mai bine zis enache_cristian85

    ce-a zis doctorul ... mai scapi?

    4
    4

  • ana pe 30 Aug 2012, 18:16
    nunta

    CASA DE PIATRA SI MULTA SANATATE SA LE DE=A DUMNEZEU !!!! TOT MAI BUNA E FAMILIA BASESCU DECIT PONTA,NASTASE,VINTU SAU VOICU SI ANTONESCU !!! TOT USL SUNT HOTI. LASATI MIRII IN PACE. SUNTETI INVIDIOSI. ASTA ESTE TOT. NU VEDETI CA ROMANIA IN 3-4 LUNI CU PONTA SI ANTONESCU A DECAZUT MULT DE TOT !!!! TREZITIVA ODATA DIN SOMN !

    3
    5

  • daria pe 30 Aug 2012, 16:42
    Casa de piatra!!!!!

    Casa de piatra si multa sanatate mirilor!!!! Aikon007,inca nu ai obosit de atatea griji?!? Ar trebui sa ti se mareasca"leafa"de cutzu credincios,sper sa nu te obosesti sa raspunzi,chiar te rog,pacat de tine...

    3
    5

  • zamir pe 30 Aug 2012, 14:58
    Ilenutzo

    Bre Bogdane, n-am nik cu nevasta-ta, dar primul lucru inainte de a o invata altceva, invat-o sa vorbeasca romaneste, ca daca toate lucrurile le face dupa cum vorbeste, mi-e cam mila de tine:)

    4
    3

  • Puss Puss pe 30 Aug 2012, 14:56
    jalnic eveniment

    Rusine ca mediatizati atat de mult evenimentul acesta......maimuta asta bruneta ce o facut asa deosebit ptr tara? tin minte doar ca o luptat ptr legalizarea drogurilor.....doar atat....toata familia Basescu este o rusine ptr tara ce nu merita nici cea mai mica atentie din partea poporului si ar trebui dati jos de la putere sa nu mai rada atat lumea de noi (alta tara ca noi, nu ma gasesti, condusa de nemernici) iar cei care sunt pro Basescu si Eba sunt si ei oameni cu interese, oameni asigurati ;) rusine si voua!

    7
    4

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 12:42
    Andrei

    De unde crezi ca are aia Banii aia de Arunca Cu ei in stanga si in dreapta?? Iti spun eu I-a dat Basescu Tatii din Banii tai ma

    6
    4

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 12:39
    Pentru Andrei

    Nu poop pe Nimeni In nici un Caz pe Jegul ala De Ponta si Pe al sau Tovaras Antonescu.Dar e vorba aici de niste restricti pentru o Nunta a Unei Asa zise Europarlamentare

    4
    5

  • Andrei pe 30 Aug 2012, 12:13
    Pentru Aikon

    Aikon tu ii pupi in c*r pe Ponta si Iliescu??

    6
    4

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 11:33
    Stiti ce Cadou i-as da Eu Viitoarei Doamne Elena

    I-as da Un Talon de Pensie a lui Bunica de 450 de Lei ,ca s-ai trimita si Bunicei Un meniu din Ala de 74 de euro.Ca tot Este Europarlamentara si Suntem In Europa .Ce ar face Elena cu 450 de Lei pe Luna? Probabil si-ar cumpara Hartie Igienica Din aia Soft sa Nu o Gadile La Fund

    3
    6

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 11:26
    Aaaa si inca ceva Scuzati Deranjul !!!!!

    La Nunta Invitatii Nu au voie sa Faca poze. Pai logic cine stie ce Emisiune ia dat Fetei bani pentru Exclusivitate .Asa ca Invitatii Nu cumva sa Aveti Aparate de foto Digitale ca vi le ia SPP-istii lu Taticu !!! Pai ce vreti sa ramana fata fara bani de la televizor

    8
    6

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 11:18
    Apropo De Aceasta Nunta

    Biserica Sfântul Spiridon Nou a fost luată la puricat de ofiţerii SPP, care vor asigura paza pe întreaga perioadă a ceremoniei, iar circulaţia va fi închisă în zonă. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Vi se pare Normal ca si circulatia sa fie inchisa in zona pentru Elena Basescu totusi nu este cam drastica decizia. E cumva o Mare vedeta de Nivel Mondial? ------------------------------------------------------------------------------------------------- De ce nu inchidem pentru toti Circulatia In Bucuresti ca peste tot sunt Nunti si Botezuri la Toate Bisericiile. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Aaaaa uitasem Una este Elena Basescu Europarlamentara Tatei

    7
    6

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 11:13
    Aaaaa si aveti grija sa nu va duceti Pe langa Biserica ca sunt Sniperi si daca bagati mana in Buzunare va Executa de ras !!!

    Deci ca sa intelegem si Noi pe data de 1 septembrie mai ereau programate alte 2 nunti Dar ca Vezi e Saracuta Elenuta fata Marinarului i-au zis lu aia Eject ca Vine Elenuta cu malaiul mai mare.Deci Oamenii cu Putere au Intaietate ,oamenii de rand stati dracului la coada ca va Baga Tati Basescu alta Taxa imediat.Taxa pe Salivat la Nunta Fetei !!!! Esti penibila Eleno

    7
    7

  • onas pe 30 Aug 2012, 11:12
    parere

    nu stui cum de aveti tupeul sa criticati o persoana de care nu prea stiti mai nimic va luati dupa uni si alti ,vedetiva de copiii vostrii ,daca nu se numea basescu nu va interesa ,hai ca sunteti caraghiosi .si vreti din aceasta nunta sa faceti circ sa va fie pe la nas

    9
    3

  • Aikon007 pe 30 Aug 2012, 11:07
    Nunta Elenei Basescu facuta din Banii furati din buzunarele Romanilor

    Voi chiar credeti ca toata nunta asta si tot tantamul acesta legat de aceasta Nunta e UN Eveniment de Interes National? Lasa ca are Tata Basescu bani destui furati de la Romanii ca sa ii faca Nunta fetei doar este pusa de taticul EUROPARLAMENTARA.Sa ii fie rusine ca din cauza lor Romanii de rand au avut de suferit da Sarmana Elenusa are bani fata sa dea 10.000 de euro la solistii sai cante cand omul de rand saracu e plin de taxe.Si meniul de 74 de euro pe buneee chiar credeti asta sa fim seriosi e pus de ochiul lumii sa se dea fata victima,doar meniule destul de Lux cu somon,icre de Manciuria etc si costa doar 74 de euro de persoana??Vrajeala de dat in ochiul la Oamenii saraci care abia isi permit sa aiba ce pune pe masa din salariile taiate de Domnul Basescu .Da are fata tatii Nunta de Nunta Saracuta ce se preocupa ea la Bruxell de saracii romani.Sa iti Traiasca Fata Basescu inca 10 ani la Bruxell sa aiba cum umple conturiile Fata ca vin vremuri grele.

    11
    9

  • victo_53 pe 30 Aug 2012, 10:46
    Nunta Elenei

    Ce caracter trebuie sa ai daca ai scris un comentariu atat de infect,tie sa-ti fie rusine oricine ai fi. Elenei Basescu ii doresc multa fericire,noroc casa de piatra si copii frumosi si sanatosi

    8
    7

  • ramy pe 30 Aug 2012, 09:42
    Nunta Elenei Băsescu. 7 lucruri pe care nu le ştiai

    CASA DE PIATRA, FERICIRE, SANATATE SI COPII FRUMOSI. Poate Dumnezeu va va lumina in cea mai sfanta zi din casnicie (El nu are apartenente politice) si va va arata calea catre mantuirea tarii (nu catre mantuirea vesnica)

    9
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod