România mondenă: 7 vedete sexy fără sâni. Femeile frumoase fără silicoane

Vedetele autohtone apelează tot mai mult la operaţiile estetice pentru a-şi modela trupul, însă chiar şi aşa există anumite dive care sunt mulţumite cu formele lor, care nu sunt deloc generoase.
1 din 8

Corina Bud şi-a arătat sânii la „Dansez pentru tine“

Cântăreaţa a mărturisit de mai multe ori că nu are complexe în privinţa felului cum arată şi că nu va apela la operaţii estetice pentru a-şi mări sânii.

Corina a apărut aproape goală în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“, iar de atunci există foarte multe voci care afirmă că solista ar trebui să-şi pună silicoane.
7 August 2012
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 7 Nov 2015, 03:38
    frate...

    Wow ce am citit. Da, intr-adevar unele vedete au sanii f mici... eu nu ii am nici mari gen cupa d sau e dar nici cupa a nu am... depinde, b-c. Nu stiu de ce exista discutiile astea poate doar pt reclama la silicoane. Majoritatea tipelor cu sanii mari cand isi dau jos sutienul nu mai arata asa bine, adica nu ti le inchipui intr-o revista de frumusete erotica (nu spun ca sunt si tipe cu sanii mari superbi), pe cand un san mai mic (nu zic inexistent sau abia existent) nu se lasa asa usor si e de multe ori mai estetic. Eu cred ca atunci cand e vorba in showbiz de sani mari lumea se refera la sani mari si frumosi, care sunt mai putin numeric ca cei mari si lasati intr-un nod urat sau cu forma urata. Conteaza si cum arata cand da jos sutienul....

    1
    0

  • Alexandra pe 10 Aug 2012, 22:01
    Ce inseamna in opinia mea a fi ''sexy''

    Dupa parerea mea a fi sexy tine de atitudinea unei femei, nu de marimea sanilor! Jalnic daca unii au inceput sa creada ca o femeie este sexy dupa marimea sanilor!

    5
    4

  • Ana pe 9 Aug 2012, 17:52
    Imi plac fetele astea asa!

    1. numai neamurile proaste apreciaza ugerelede hangita. Femeile nobile au avut mereu sani mici. 2. Este hidos si gretos sa ai niste sani disproportionat!!! de mari fata de statura si conformatia osoasa. 3. In plus, este si extrem de incomod si nesanatos sa faci implant, nu mai zicem de bani, ca ele poate si-ar permite, dar nu are sens: 4. Pana la urma Naturaletea este mai frumoasa si de apreciat decat falsul

    7
    3

  • Inna pe 9 Aug 2012, 12:39
    Imi place...

    Iulia Albu: frumoasa, rafinata, cocheta... Ofera altceva decat plasticul si vulgaritatea vedetelor in chiloti.

    7
    3

  • Anti-Silicon pe 9 Aug 2012, 01:07
    Decat cu silicoane mai bine fara

    Intr-adevar o femeie e mai atragatoare daca are sanii bine conturati.Exista femei cu sanii mai mici care pot fi sexy prin forma corpului, picioarelor, gestica. Personal am avut ocazia de cateva ori a atinge sani umflati cu silicoane. Este ceva tare hidos atat prin consistenta cat si prin conceptul in sine de transformare anormala, parca am avut de a face proteze pectorale. Nici nu am stiu daca simte ceva, daca o doare. Fetelor, parerea mea este ca nu trebuie sa va transformati doar in ideea de a arata "mai bine", pentru ca sani sunt doar o parte a corpului vostru, iar cand bine momentul culminant ei sunt primii care sunt atinsi... si ce sa vezi... deceptie. Mai ganditi-va! si nu uitati sa fiti placute.

    8
    2

  • ko pe 8 Aug 2012, 11:57
    mda

    vreti sa spuneti 7 vedete cu sani mici..

    7
    1

  • cristina pe 7 Aug 2012, 17:53
    ..

    mamaa ce carbonizata e claudia pavel...si iulia albu chiar nu are ce cauta aici...

    1
    5

  • dea pe 7 Aug 2012, 16:30
    cum adica fara sani?

    au sani, doar de alta marime, pana la urma conformatia oaselor dicteaza marimea lor, si e de apreciat ca nu si-au pus o inarcatura in plus

    11
    2

  • Nico pe 7 Aug 2012, 12:14
    !!

    Sunt doar niste femei normale! Voi, presa le-ati facut vedete pe alea siliconate! Si tot voi va mirati ca mai sunt femei care se simt bine in pielea lor!

    25
    4

  • Diana pe 7 Aug 2012, 11:56
    Iulia Albu

    Daca si iulia albu intra in categoria vedete sexi ....

    20
    6

  • ellla pe 7 Aug 2012, 11:03
    offff mdea

    mi se pare ridicol unde s+a ajuns. daca si au facut niste vedete sanii si apar in presa cu tot felu de dezvaluiri de genu, accidente cat de greu e etc etc acu trebuie toata populatia feminina ca sa ...ce??? sa vedem dk se incadreaza in standardele cui??? in afara nu cred ca e asa de mare isteria cu sanii mari mici etc etc...sunt avantaje si dezavantaje si plus de asta cred ca naturaletea si in primul rand inteligenta femeilor este slab cotata in zilele noastre. femeia de azi nu mai are curajul sa umble cu sutienu fara ciorapi ca zice x si 0 ca e ... defecta!!!!!:)))))) si culmea e ca presa sustine aceste aberatii cu pozele pe care le posteaza si cu comentarii de cacat. si barbatii romani au burta si chelie de dotari nu stiu ca nu m a interesat sa fac un studiu aprofundat:)))) dar hai sa ii chemam si pe ei ca la armata si sa incepem sa ii puricam de defecte pana ne transformam in rasa ariana a tzatzelor si penisurilor cat mai mari cat mai maaaaaariiiii!!!!

    10
    3

  • MikiDutza pe 7 Aug 2012, 09:43
    Numai vacile ar trebui sa fie apreciate dupa marimea ugerelor

    Fiecare femeie are frumusetea ai unica, interioara si exterioara. Obsesia asta cu marirea sanilor si a buzelor e o incercare de a le face pe toate la fel, cateodata vulgare si hidoase. Invatati din nou sa priviti femeile ca pe niste fiinte frumoase si inteligente, nu ca pe niste roboti umanoizi livrati cu piese de schimb.

    31
    5

  • Elena pe 7 Aug 2012, 08:57
    Roxana si Mirabela - un dialog de urmarit zilnic!

    Roxana Iliescu, are stil; e rasata si mai este, si desteapta! Emisiunile ei, de cand o stiu, ma relaxeaza, imi dau o stare de bine. Stie sa-si, si aleaga invitatul. Ultimul interviu, prezentat sambata, 4aug., la b1TV si luat Mirabelei Dauer, intr-un decor de vis, undeva pe litoral, ne-a facsinat, respirand cu intermitente si admirand doua femei naturale 100%, spontane, inteligente, frumoase si...intelepte!( Mirabela, scumpete, sa fii sanatoasa si iubita! Cum sa ai 64 de ani? Nu se vede pe chipul si in sufletul tau! ) Sa fii sanatoasa, Dra Roxana si la fel de iubita, alaturi de cei dragi!

    12
    5

  • TEBULESCU pe 7 Aug 2012, 02:28
    Si ce daca

    Lasa ca sunt frumusei si aia mici, si ei asteapta sa fie supti.

    10
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod