România mondenă: 7 vedete disperate să slăbească în luna ianuarie. Află ce fac!

11 Ianuarie 2013
După Sărbători, sălile de fitness sunt pline, deoarece toată lumea are impresia că s-a îngrăşat şi că trebuie să piardă câteva kilograme. În această situaţie se află şi vedetele din ţara noastră, care sunt disperate să slăbească în această lună.
1 din 8

Adelina Pestriţu vrea să renunţe la două kilograme

Vedeta celor de la Kanal D afirmă că în luna decembrie a mâncat tot ce a vrut şi nu a avut deloc grijă de silueta ei. Din această cauză, Adelina Pestriţu s-a îngrăşat două kilograme, pe care speră să le piardă în această lună. „Secretul dietei pe care o voi urma acum ca să slăbesc este că pot mânca orice, dar până în ora 18.00. După această oră, beau doar apă plată“, a spus Adelina.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • evamefun pe 14 Ian 2013, 09:46
  foaarte grav

  De acord cu Florina..foarte muult s-au ingrasat, catastrofa.....

  1
  0

 • dana pe 12 Ian 2013, 17:26
  ceai

  din ce stiu eu Minodora a baut ceaiul alaturi de un stil de viata sanatos si a facut si sport.

  0
  0

 • Nora pe 12 Ian 2013, 14:08
  vrajeli

  Minodora nu a slabit cu ceai.. Asta e o reclama - aparuta in urma faptului ca Minodora a slabit prin altfel de metode - o reclama aparuta dupa ce ea slabise.. Deci, nu mai fiti asa naive. Documentati-va pe net despre orice produs de slabit nou aparut. Daca era asa usor, Oprah si Adele ar fi fost silfide pina acum, si nu numai ele.

  2
  0

 • Adriana pe 11 Ian 2013, 19:00
  ceai de slabit

  eu am vazut ca unele vedete cum ar fi Minodora a slabit cu ceaiul Canadian Tea. Am vazut o declaratie in care scria ca a slabit vreo 25 de kilograme. vreau si eu sa-l incerc pentru am de slabit vreo 10 kilograme. unde il pot gasi?

  1
  0

 • Florina pe 11 Ian 2013, 09:48
  se prabuseste Terra sub greutatea fitoaselor

  ce fandoseli ieftine ...fitoasele s-au ingrasat un kg...vai se prabuseste Terra sub greutatea lor.Un kg este nimic la o femeie cu greutate normala.Daca este pe perioada de ovulatie poate fi motivat pe retentie de lichide.Daca se ingrasau cu 3-5 kg as spune ca e grav , dar asa nu stiu cum sa se mai bage in seama, iar ziaristi ratati sa le bage in articole.Ce cloaca ordinara ati facut din viata noastra

  19
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod