România mondenă: 7 vedete deprimate care au încercat să se sinucidă

Tentativele de sinucidere nu le sunt străine vedetelor din România, care au simţit pe pielea lor că celebritatea nu îţi aduce doar lucruri bune. Oana Zăvoranu şi Cătălin Botezatu sunt doar două celebrităţi care au ajuns în situaţia de a-şi dori moartea.

Vă prezentăm în continuare 7 vedete deprimate, care au încercat să se sinucidă.

1 din 8

Oana Zăvoranu a luat un pumn de pastile

Cel mai recent caz al unei vedete care a vrut să-şi pună capăt zilelor este cel al Oanei Zăvoranu. Potrivit tabloidelor, ea a luat o supradoză de pastile, după care a ajuns în comă la spital. După spusele lui Pepe, fostul soţ al Oanei, vedeta nu este la prima tentativă de suicid.
14 Decembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • palici cristina pe 16 Dec 2012, 12:26
    petru OANA

    Cred ca Oana e ffff talentata,are sarm,e spontana,extrem de haioasa,inteligenta.Pepe e f.simplu,mediocru ca artist,ca mod de a recunoaste ce e in sufletul sau,nu e la inaltime,e un barbat slab,ascuns,desi o iubeste pe Oana.Oana,mergi in SUA,demonstreaza ca ai talent,esti singura care vei face cariera acolo!Eu cred in talentul tau!Il vei uita pe Pepica,pentru ca e un neica nimeni!Vei gasi acolo un barbat adevarat,dar nu mai avea incredere in ei,nu-ti fa iluzii,da cezarului ce-i al cezarului,esti fata desteapta!trebuie sa stralucesti de acolo,din State,atunci il vei ingenunchea pe Pepe,cind cu siguranta ii vei uita si numele!Splendoare in iarba!

    2
    0

  • claclaus pe 15 Dec 2012, 10:51
    care????????

    pai si unde sun vedetele ????

    1
    0

  • Bulșit pe 14 Dec 2012, 12:39
    Dupa cum spuneam...

    ...articolul asta e Bulșit, umplutura ieftina!!! A te gandi ca vrei sa mori cand suferi o deceptie nu inseamna ca incerci sa te sinucizi !!! Ce sa spun, s-a dus Mitoseru langa geam!... Hai sa mai punem o poza cu el de pe vremea cand avea par!...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod