România mondenă: 7 vedete care stau mai mult dezbrăcate. Vezi de ce!

22 Martie 2012
Ce-ar fi mondenul fără nuditate? Cine ar mai fi vedetele fără nurii la vedere? Care tineri plini de bani s-ar mai certa ca să prindă cea mai bună partidă, evident, după ce au văzut-o goală prin reviste? De unde promovare şi scandaluri dacă nu ar mai fi această nouă artă... fotografică în România?
Iată, aşadar, câte motive au duduiţele din showbiz-ul autohton să se dezbrace. De precizat este faptul că acest lucru nu se întâmplă doar astăzi, nuditatea, în diversele ei forme, s-a purtat întotdeauna. Cantitatea diferă doar!
1 din 8

Bianca Drăguşanu a făcut o meserie din nuditate

Fosta asistentă a lui Capatos s-a făcut remarcată astfel. Pentru ea nuditatea este o pasiune transformată în meserie. Să ne amintim de pozele deocheate care au fost realizate de ea înainte să devină celebră şi care, ulterior, au scăpat în presă. De asemenea, chinurile evidente la care se supune ca să nu revină la dimensiunile de acum 15 ani sunt iarăşi dovezi care vin să susţină cele spuse mai sus. "Din asta trăiesc: din vânzare de imagine, nu am idei preconcepute şi nu mi-e jenă să o fac. E un drum ales de mine, nu e impus de cineva, aşadar toate deciziile pe care le iau îmi aparţin 100%", a declarat roşcata la un moment dat, pentru Playboy.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ElenaBM pe 25 Mar 2012, 21:22
  :)))

  In momentul in care ma uitam la fotografii am avut un shoc . Din spatele meu sotul striga " aoleu ce e si caricatura asta ?" - " caricatura era Oana Zavoranu - si ca sa dam si un sens goliciunii lor - unele se dezbraca pentru ca altceva nu stiu sa faca iar altele urmeaza " moda " ca sa se mentina in topuri

  0
  3

 • alexandra pe 23 Mar 2012, 10:49
  greseala

  "propriai" persoana???

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod