România mondenă: 7 vedete care au trecut uşor peste divorţ. Vezi cine sunt!

Se spune că, divorţul este o experienţă traumatizantă. Pentru cele mai multe persoane, despărţirea de partener înseamnă sfârşitul unui capitol din viaţă, şi de cele mai multe ori, acest final este unul neplăcut. Mai mult, psihologii susţin că un divorţ ne poate afecta pentru tot restul vieţii. În această perioadă apar foarte multe întrebări fără răspuns, dar şi foarte multe temeri şi frici. Însă, pentru unele vedete divorţul nu a fost o experienţă neplăcută, ci una "eliberatoare".
1 din 8

Sylvia: "Există viaţă după orice divorţ"

După divorţul de Andrei, membrul trupei "Alb Negru", Sylvia şi-a revenit destul de repede. Artista a avut apariţii foarte sexy la evenimente mondene sau în emisiuni TV. Mai mult, cântăreaţa a vorbit cu zâmbetul pe buze despre despărţire. "Atâta timp cât suntem bine, nu are rost să ne mai uităm în trecut. Există viaţă după orice divorţ. Trebuie să mergem înainte", spune Sylvia. Cei doi s-au separat după 3 ani de relaţie. Motivul divorţului a fost infidelitatea cântăreţei, care şi-a înşelat soţul cu un manechin.
18 Mai 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 20 Mai 2012, 00:02
    ...

    Fiecare isi traieste viata cum considera.

    1
    0

  • ioana pe 18 Mai 2012, 15:47
    astea sunt numai dume

    daca iubesti cu adevarat nu treci asa usor peste o despartire:). ei numa se jucau de-a casatoria

    2
    1

  • Dyutza_003 pe 18 Mai 2012, 13:43
    Buna

    Intradevar, astia si-au inselat partenerii, cand e vb de dragoste reciproca, dar din anumite motive, cei doi nu mai pot fi impreuna, ca incapatinare, gelozie, vicii, bani...atunci e altceva, nu se mai trece atat de usor.

    2
    0

  • sid pe 18 Mai 2012, 07:56
    parasuta promovata

    Alta parasuta..La ce o tin cei de la A2 sa faca pe isteata,lupul moralist,mai rau sa-si dea cu parerea despre altii cand ea este o taratura,nu stiu...

    1
    0

  • TeBULESCU pe 18 Mai 2012, 03:03
    Sunteti PRAF !!!

    Pai voi ati prezentat numai PANARAME de oameni care si-au inselat parteneri, normal ca au trecut usor peste divorturi. La saracia aia de oana nu prea va iesit, aia se ataca ca a lasat-o ala desi ea la tradus.

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod