România mondenă: 7 vedete care "au furat" bărbaţii altor femei

Încă din cele mai vechi timpuri, amantele au fost blamate şi judecate pentru faptul că distrug familii. Şi dacă unele femei rămân cu statutul de amantă pentru toată viaţa, altele, mai răbdătoare, reuşesc să devină neveste.
1 din 8

Marina Almăşan, acuzată că a distrus o căsnicie

Vedeta TV Marina Almăşan s-a cuplat cu omul de afaceri Georgică Cornu la un evenimet caritabil la care era prezentă şi soţia acestuia. Totul ar fi început pe 10 noiembrie 2011, atunci când soţii Cornu au participat la Balul Speranţei, organizat an de an la Timişoara. Marina Almăşan a fost prezentatoarea evenimentului caritabil. "Soţul meu este un bărbat extraordinar, un om cu adevărat generos. Mereu a făcut acte caritabile şi la fel s-a întâmplat şi în seara aceea. Femeia asta a pus ochii pe el când a văzut că scoate din buzunar 10.000 de euro ca să-i doneze. A făcut rost de numărul lui de telefon şi a doua zi l-a sunat ca să-l roage să-i sponsorizeze emisiunea. De atunci, au început să se întâlnească, a angajat-o să scrie o rubrică la ziarul "Mehedinţeanu", iar, după o lună, mai exact de Sf. Nicolae, soţul meu a plecat de acasă", povestea Oana Maria Cornu, pentru ziarul Click.
21 Iunie 2012
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dyn pe 23 Iun 2012, 20:20
    felicitari !

    Bine ca scpatul saracul de maimuta asta ...nesatula si dornica ! felicitari ca ai lasat liber un asa barbat ...nici pe departe nu il meritai ..stai putin ca si asta se va satura de atata muie si o sa realizezi cat esti de proasta ,,,,,toata stima si respectul pt dna. Elena - pt ca nu gandeste cu ovarele .....mai sunt si altii pe linga noi de care trebbuie sa tinem cont si sa facem compromisuri cu viata ..pt ca conteaza ....

    2
    3

  • ana pe 23 Iun 2012, 18:50
    pt "moraliste"

    in ce secol sunteti??? in primul rand VINOVATIII - asta ca tot cautati o vina - sunt barbatii care pleaca de langa una !!! stiti voi care e cauza NEREUSITEI fostei casnicii a oamenilor astora??? stiti voi cum era la ei in casa??? isi schimba partenera nu si copiii!!!! incercati sa ganditi cu maturitate si vedeti-va de viata inainte incercand sa o traiti in fericire si adevar nu in fatarnicii si nu va mai credeti Dunezeu sa judecati pe una sau alta!!!

    5
    3

  • Nu conteaza pe 22 Iun 2012, 10:25
    AR TREBUI

    In categoria asta ar trebui sa intre si doctorul cristian andrei cu a lui parasuta :D pardon sotie, gina morosanu cu care traieste de 5 ani fara acte

    4
    1

  • Elena pe 22 Iun 2012, 08:44
    Nu gandesc cu ovarele....

    ...., ci cu mintea mea de om sanatos mental si empatic! Avem un caz in familie" pe cuscra a lasa-o cuscru, intrucat secretara lui, mai tanara decat nora mea, i-a facut un plod! Stiti cata suferinta a sadit in sufletelul nepotului meu aceasta situatie? Stiti cat la marcat aceasta tradare, la 5 anisori ai lui, pe nepotul meu? Stiti cum venea si ma ruga:"Buni, te rog din toata inimioara mea sa -l rogi pe Doamne-Doamne sa se intoarca buni acasa la buna! Te imploooooooooooooooooR !!!!" Si plangea cu lacrimi - margele! Si nu va spun cat a suferit! Acum ma gandesc - nu la nepotii acestor barbati care isi parasesc nevasta aleasa de ei si careia i-a jurat credinta la Altar - , ci la copiii lor - ....cata suferinta le-or fi dat, Doamne !!! Ce jaleo fi in sufletul si in casa lor! Cum sa faci " sa cada leaganul " ? Si ma reintorc la SOMN:"Cum sa poti dormi, stiind cata jale aduci in caminul acela????????????????? " Cele care o apara pe nemernica de marina &all sunt ele insele in culpa : ori au procedat la fel, ori sunt amante ale unor barbati casatoriti, intrucat - nici crestineste, nici moral, nici spiritual - n-ai cum sa accepti asemenea situatii> A! DA! Sunt de acord cu DIVORTUL, pana la Dumnezeu, dar..., dar..., dar....gaseste-ti, bai-tata, alta "jumatate astrala" DUPA UN TIMP.....;; NU TE FACE ZBIR CU BIATA NEVASTA; NU MAI STERGE CU EA PE JOS, DIN CAUZA CA A APARUT TARFA & PAGANA, CA NU SE POATE NUMI ALTFEL ! DOAMNE, IARTA - LE, CA NU STIU CE FAC ! Mai nou, sceleratii isi lasa nevestele, pentru ca acestea nu vor sa le fie "sclave la barbatia" lor ! Poftim motiv de divort....de incompatibilitate semantica....hi-ha ! Doamne, iarta-i, si pe sodomisti, ca nu stiu ce fac !

    7
    1

  • MIHAELA VOICA pe 22 Iun 2012, 08:11
    INVIDIOASELE!

    Da, Anda, sunt de acord cu tine! Si mai pun ramasag, ca puritanele care au scris mai jos, in sinea lor, mor de oftica! mai ales ca, la virsta pe care o au cei doi "blamati"nu prea te joci cu lucrurile astea, e clar ca e vorba de o relatie mult mai serioasa decit un simplu "amantlic"! Eu, personal, le doresc "casa de piatra"si sper, in sinea mea, ca Marina sa nu-si paraseasca postul de la TVR, pt ca emisiunile ei sunt foarte apreciate. P.S. Nu o cunosc si nu-i tin partea, cum poate ati fi tentate sa credeti!

    1
    4

  • Anda MIRONESCU pe 22 Iun 2012, 08:07
    PUTINA LOGICA NU STRICA!

    Problema, dragele mele, este ca nimeni nu pleaca de acasa de prea mult bine! Din cite a scris presa, barbatul era in divort cu nevasta-sa de vreo trei ani, traiau sub acelasi acoperis de dragul copiilor. Deci...cum e cu furtul barbatului?... Haideti, dragele mele, nu mai ginditi cu ovarele!

    1
    4

  • Anda MIRONESCU pe 22 Iun 2012, 08:05
    PUTINA LOGICA NU STRICA!

    Problema, dragele mele, este ca nimeni nu pleaca de acasa de prea mult bine! Din cite a scris presa, barbatul era in divort cu nevasta-sa de vreo trei ani, traiau sub acelasi acoperis de dragul copiilor. Deci...cum e cu furtul barbatului?... Haideti, dragele mele, nu mai ginditi cu ovarele!

    2
    3

  • RoMania pe 21 Iun 2012, 22:42
    Hai RoMania.....

    .......in ziua de astazi ca sa traiesti f bine este obligatoriu sa fi " CURwA".....si la propriu si la figurat ....este la moda si se poarta mai ales in tarile cu o "cultura generala" din ce in ce mai redusa (Romania..........) dar cu duiumul de hartii (diplome) de facultate ....!!!

    5
    1

  • CRISTINA pe 21 Iun 2012, 17:15
    VEDETE CARE S-AU CUPLAT CU BARBATI INSURATI

    REVIN ASUPRA COMENTARIULUI MEU. CARE SUNT VEDETELE ??????????VEDETE DE ROMANIA ??????????? HALAL VEDETE. POATE NU STIU EU CE INSEAMNA TERMENUL VEDETA.

    5
    3

  • CRISTINA pe 21 Iun 2012, 17:10
    "VEDETE" CARE IAU BARBATII ALTORA

    NU O POT SUFERII PE MARINA ALMASAN !

    7
    2

  • lef pe 21 Iun 2012, 15:22
    parere

    din pacate karma is a bitch si se va vedea asta in vietile lor!!si apoi nu ne putem guverna in viata dupa scuze penibile precum a se intampla m-am indragostit pa! descurca-te! pana la urma casatoria este iubire si respect, nu atat pasiune nebuna...dupa un timp, domnii se vor satura si de aceste noi achizitii

    7
    2

  • Elena pe 21 Iun 2012, 14:14
    Mereu ne tot punem intrebari retorice!

    De ex., ma tot intreb: "Cum naiba or dormi hotii si cei care au adus tara noastra, in aceasta situatie?", iar , de cativa ani, incepand cu Andeea Marin, Lascareasca s.a., pe care le-ati ati uitat, ma intreb: "Cum naiba or dormi aceste femei, care isi cladesc fericirea pe lacrimile si suferinta altei femei si a copiilor chiar ???????????????????????????????????????????????" Sa nu se gandeasca - nici hotii, nici "spargatoarele de cuib" - ca si-au cladit implinirea pe "nisipuri plutitoare"? Ca Dumnezeu nu doarme ! Ca exista, si un revers al medaliei ! Iar privitor la nababii bosorogi, insurati cu "scame" si "tinicele" june, ma intreb :" Cat sa fie de naivi si ca nu priceapa ca acestea vor numai Banii si Averea lor ? " Doamne, cu cat citim si auzim numai treburi anapoda, cu atat mai mult, ne premiem, realizand cat suntem noi de normali si onesti ! Cu sinceritate, Elena & Sotul

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod