România mondenă: 7 vedete care au dat BAC-ul. Vezi ce note au luat!

Examenul de bacalaureat s-a încheiat săptămâna trecută, iar duminică au fost afişate rezultatele. Sfârşitul de săptămână le-a distrus însă planurile de vacanţă liceenilor, deoarece rezultatele au fost dezastruoase. Printre cei care au dat BAC-ul în acest an s-au numărat şi câteva vedete autohtone.
1 din 8

Mădălina Pamfile

Asistenta „păcătoasă“ de la postul de televiziune al lui Dan Voiculescu a spus la revedere liceului cum nu se putea mai bine. Deşi a fost atacată din toate părţile de alte vedete şi de jurnalişti, pe motiv că nu ştie să vorbească, Mădălina Pamfile a promovat examenul cu nota 7,66. Notele obţinute de Mădălina au fost 7,10 la Limba Română, 8 la Geografie şi 7,10 la Istorie.
10 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nela pe 13 Iul 2012, 13:30
    Ce vedete ?

    Mi se face sila cand vad cine ajunge la tv. Vedete care abia cum da bacul si se face atata mediatizare, chiar nu aveti o repulsie cand scrieti stiri care nu fac doi bani, domnilor avem copii buni in tara asta si oameni de valoare si nu sunt mediatizati si nici macar incurajati , suntem vai mama noastra , iar pe toti analfabetii ii propulsati ,, 7 vedete care au dat bacul,, sa fim seriosi ceva mai palpitant nu se poate scrie , ceva real cum ne ducem la fund de tot , cum rad toti de noi ca natie , nu pe Pamfilie asta ce dreacu a facut , termini o facultate greu ca nu ai cine sa te sprijine , muncesc parintii cu sapa si stau pe camp cu apa fiarta si cand te duci la angajare nu esti bun ca nu ai experienta , iar asta a ajuns asistenta fara bac , ce fel de oameni sunt prezenti pe ecrane , cine ii angajeaza ? ce fel de sistem avem inca in Romania ?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod