România mondenă: 7 diete folosite de vedete ca să slăbească după ce au născut

Aducerea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei. Cu toate că bucuria este una foarte mare, vedetele din ţara noastră încearcă să ascundă faptul că sarcina le-a rotunjit formele şi vor să slăbească imediat după ce au născut.
1 din 8

Andra a ţinut dietă cu cereale şi ouă

Soţia lui Cătălin Măruţă a reuşit să slăbească în patru luni nu mai puţin de 15 kg. Andra a ţinut un regim în urma căruia a consumat mai multe lichide. Cântăreaţa a mâncat la micul dejun lapte cu cereale, un ou, o roşie şi puţină brânză, la prânz o supă uşoară, o pulpă de pui dezosată la grătar şi o salată verde, iar după ora 18.00 Andra nu a mai mâncat nimic şi a consumat doar lichide.
12 Noiembrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • n pe 12 Nov 2012, 14:54
    alaptare

    oare vedetele au alaptat? cu asa dieta?

    1
    0

  • dora pe 12 Nov 2012, 13:58
    se poate

    si eu am slabit dupa cele 3 nasteri f. usor, reducand cantitatea de mancare si am avut grija la ce bag in gura - redus dulciuri, grasimi. mult lapte, fructe, fripturi slabe. se poate!! AA, si ceva f. important, am mers la un cabinet de cosmetica unde am facut de 2 ori pe saptamana impachetari anticelulitice - 10 sedinte. au facut minuni! celulita de sarcina se da jos f. greu, dar Se Poate!!si macar niste flotari si abdominale seara acasa, vreo 10 minute. iti trebuie doar putina ambitie nu smiorcaiala pe la colturi ca n-ai ce-i face.

    4
    0

  • heba pe 12 Nov 2012, 12:24
    vai mama!

    m-am speriat de "dieta" lui Andra. pai eu nu mananc nici in mod normal atat.

    3
    3

  • Andreea pe 12 Nov 2012, 04:03
    Interesant

    Interesante dietele aceastea.

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod