România mondenă: 6 vedete disperate să-şi arate sânii peste tot

Divele din ţara noastră nu ratează nicio ocazie de a se face remarcate în public, majoritatea încercând să atragă atenţia datorită hainelor...lipsă. Aşa se face că vedetele apar cât mai dezbrăcate, prilej pentru tabloide să-şi umple paginile.
1 din 7

Nicoleta Luciu a apărut aproape dezbrăcată la „Vocea României“

Ediţia de marţi seară de la „Vocea României“ a fost cea în care Nicoleta Luciu a debutat ca şi co-prezentatoare a show-ului. Vedeta a fost, alături de Loredana Groza, atracţia serii, datorită rochiei transparente pe care a purtat-o.

În afara acestui moment, Nicoleta Luciu a apărut, de-a lungul timpului, în foarte multe ipostaze provocatoare. Ea a pozat de cinci ori în Playboy, iar la „Dansez pentru tine“ a avut numai apariţii incendiare.
3 Decembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreeaiovici pe 6 Dec 2012, 15:50
    Buna

    Nu vad de ce ar fi disperate aceste vedete? Pentru ca arata bine, pentru ca au cu ce? Mie mi se pare foarte ok, mai ales la felul in care arata...pana acum un an eram foarte complexata ca nu aveam sanii pe care mi-i doream, dar mi-am facut o operatie de marire a sanilor la Silvia Stanculescu si de atunci ma simt alt om, pot purta bluze decoltate, rochite ca ale Nicoletei Luciu, asta pentru ca am alta incredere in mine...nu stiu voi ce ziceti, dar eu cred ca daca mama natura nu a fost foarte darnica cu noi, trebuie sa o ajutam!!!

    0
    4

  • zinna pe 3 Dec 2012, 15:04
    rusine pt 'asa vedete'

    Asta numiti voi articol? poze cu 'vedete' comentate in catevai randuri , copy -paste din ziare ... "vedete"!?- cine le-a facut si pe astea "vedete"? Eva, nu va respecati de fel lasand astfel de articole pe situl dvs.

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod