România mondenă: 6 vedete care şi-au abandonat copiii. Iată care sunt!

Foarte mulţi copii spun atunci când se uită la televizor că ar dori să aibă şi ei părinţi vedete. Dar oare câţi dintre copiii de vedete îşi doresc să fi avut părinţi normali?

Vă prezentăm în continuare o listă a vedetelor care şi-au părăsit copiii.
1 din 7

Monica Gabor nu a vrut să-şi vadă fiica

După ce a trecut printr-un lung proces cu Irinel Columbeanu pentru custodia micuţei Irina, fetiţa a rămas la tatăl ei, urmând ca Monica Gabor să o vadă doar de câteva ori.

Cu toate că s-a luptat pentru ca Irina să rămână cu ea, Monica se pare că şi-a părăsit până la urmă fetiţa. Din informaţiile oferite de jurnaliştii de la Click!, Irina Columbeanu trebuia să-şi petreacă vacanţa de vară alături de mama ei, însă Monica a preferat să rămână în Statele Unite şi să-i fie alături iubitului chinez, decât propriei fiice.
6 August 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mio pe 8 Aug 2012, 17:13
    Ziaristi nemernici!

    Stiti sa criticati si sa mintiti ordinar pt 2 lei murdari!

    3
    0

  • maria pe 7 Aug 2012, 08:10
    mda

    Se stia de la inceputul casatoriei lor ca nu va dura casnicia si ca nu va fii niciodata o mama buna.........averea si bogatia i-au fost interesele......pacat de fetita o sa sufere mult si chiar si cind va fii mare nu o sa o respecte pe Monica ptr ceea ce face

    2
    1

  • onutta21 pe 6 Aug 2012, 13:49
    ***

    doar nu a lasat-o la tomberon sau la casa de copii!!!!

    2
    7

  • Dana pe 6 Aug 2012, 11:18
    Urat din partea Monicai!!

    S-a plimbat prin tribunale timp de jumatate de an, incercand sa dovedeasca ca e o mama buna. Se vede ca toata agitatia a fost pentru publicitate. Mi-e mila de fetita, care va creste si va realiza ca ea a fost doar unealta Monicai pentru publicitate. Dar unde sunt "ajutoarele" Monicai??? Parca si Ramona o voia pe Irina la fel de mult ca sora ei. Acum e in Dubai si o doare in cot de Romania. Mama Monicai, dupa ce a mintit o intreaga tara sta si se uita la fetele ei ce fac prin tari straine. Rusine! Pana la urma am ras si l-am criticat pe Irinel si l-am crezut omul rau, dar macar ii pasa de fiica lui.

    11
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod