România mondenă: 6 vedete care s-au întors la prima dragoste profesională

30 Septembrie 2013
Au dispărut de pe micul ecran, însă nu au putut să stea departe de lumea mondenă şi au făcut tot posibilul să apară în continuare în presă. Când au văzut că nu mai atrag atenţia, au revenit la prima dragoste profesională. Este vorba despre vedete precum Andreea Marin sau Dana Marijuana, care s-au întors la meseria care le-a consacrat.
1 din 7

Teo Trandafir a semnat cu postul Kanal D

După o pauză de câţiva ani, Teo a revenit pe micile ecrane cu o nouă emisiune, vedeta fiind foarte ambiţioasă şi cu planuri mari, însă şi cu multe emoţii. Teo Trandafir a spus în urmă cu doar câteva săptămâni că a avut noroc că, după operaţia pe care a suferit-o, a primit un rol în serialul „Pariu cu viaţa“, de la Pro TV. Însă, nimic nu era live, totul era înregistrat.

„Acuma, înapoi la direct. Cu un curaj nebun, cu emoţii, cu frici, cu nişte colegi pe care-i ştiu de-o viaţă, cu alţii pe care parcă-i ştiu de-o viaţă. Şi-o să iubesc cum am iubit. Şi-o să trăiesc cum am trăit. Şi-o să greşesc cum am greşit. Că n-o să mor, cum n-am murit“, a scris Teo pe blogul personal.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • kiki pe 30 Sep 2013, 10:30
  adevarat

  Ne-am capatuit cu toate expiratele,care cer pomana pt ca si-au distrus vietile ! Macar Andreea M. e desteapta...

  3
  0

 • bob pe 30 Sep 2013, 10:25
  toate-s vechi...

  Da...Teo....bravo ! Deci o sa fii cum ai mai fost, o sa te scalambai ca si altadata,...degeaba asteptam noi altceva,pe altcineva....ti s-a dat iar un oscior bun de ros...cred si eu ca la cat te duce mintea stai si in cap pt bani...

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod