România mondenă: 6 melodii compuse de vedete pentru fostele iubiri. Ascultă-le!

Melodiile triste, care duc cu gândul la marea iubire pierdută, au priză la public, iar de cele mai multe ori cântăreţii încearcă să le facă pe plac fanilor şi compun versuri melancolice.

Însă, nu de puţine ori, artiştii au trecut chiar ei prin despărţiri dureroase şi au realizat melodii inspirate din viaţa lor. Chiar dacă nu au vrut să recunoască, vedete precum Pepe sau Sylvia şi-au „cântat“ dezamăgirea.

Cel mai recent caz al unui artist care i-ar fi dedicat o melodie tristă fostei iubiri este cel al lui Ştefan Bănică. Nu cu mult timp înainte de a anunţa public că va divorţa de Andreea Marin, „juniorul“ lansa, alături de Marius Moga, melodia „Ce e dragostea?“.

Aşa cum era de aşteptat, gurile rele au spus că Bănică ştia că va ajunge să divorţeze şi tocmai de aceea a lansat această piesă.

Şi Anda Adam a ajuns subiect de bârfă, mai ales după ce fostul ei iubit, Victor Slav, a recunoscut că acum are o relaţie cu Bianca Drăguşanu. Cântăreaţa a lansat, nu cu mult timp în urmă, melodia „Amo“, în care spune că are o inimă de dat, unui singur bărbat şi că iubirea ei nu este de vânzare.

După divorţul de Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, Sylvia a lansat melodia „Chiar dacă ai plecat“, al cărui refren este „Chiar dacă ai plecat / De tot din viaţa mea / Vreau să ştii că nu mi-e bine / Şi te rog nu uita / Cândva aveam ceva / Dar fără mine crezi că-i bine“.

De gura cârcotaşilor nu a scăpat nici Andrei, fostul soţ al Sylviei. El a cântat, alături de Kamara, Ralflo şi Rareş, melodia „Sete de tine“, care, culmea, a fost lansată tot după divorţ.

Un alt cântăreţ despre care s-a spus că i-a dedicat o melodie fostei iubiri este Pepe. Cu toate că acesta este acum căsătorit şi are un copil, la câteva luni după ce s-a despărţit de Oana Zăvoranu, Pepe a lansat melodia „O femeie cât o sută“, poate cea mai tristă melodie din cariera lui.

„Mi se usucă sufletul şi plând de dorul ei / Ea pentru mine face cât o sută de femei / Şi-o vreau aici, cu mine“, este refrenul melodiei.

Poate cel mai în vogă artist al momentului, Smiley, a trecut şi el, anul trecut, printr-o despărţire grea. După cinci ani de relaţie, cântăreţul s-a despărţit de Laura Cosoi, iar melodia lansată de el în acea perioadă i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva Smiley este în depresie. Melodia este „Dead man walking“, iar refrenul sună cam aşa: „You killed me when you left me / Now you’re looking at a dead man walking“.

25 Ianuarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dunana pe 25 Ian 2013, 15:38
    Nu cred

    Nu stiu ce sa zic, presa am obs. ca exagereaza foarte mult si nu cred mai nimic din ce se spune. Cel putin in cazul lui Smiley si a Laurei Cosoi, stiu ca atunci cand filma pentru "dead man walking" Laura era cu el si posta poze din culise.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod