România mondenă: 5 vedete sedentare. Descoperă cine urăşte să facă mişcare!

Chiar dacă medicii ne atenţionează că un stil de viaţă dezordonat, în care sportul nu este inclus, dăuneză grav sănătăţii, unele vedete nu ţin cont de părerea doctorilor. Pierd nopţile prin cluburi, consumă alcool şi nu le place să facă mişcare, iar consecinţele sunt pe măsură: kilograme în plus, celulită, boli de inimă.
1 din 6

Cătălin Botezatu nu face sport pentru că nu are timp

Chiar dacă a avut probleme de sănătate în trecut, Cătălin Botezatu nu face sport. Stilul de viaţă agitat, cu deplasări dese şi zeci de evenimente în toate colţurile lumii, îl face pe Bote să nu aibe timp de sală. Mai mult, designerul nici măcar nu se abţine de la mâncare. "Mănânc orice, nu fac sport, am perioade în care mă îngraş, în care slăbesc, ăsta e adevărul. Slăbesc, mă mai îngraş. Merg puţin cu bicicleta, pentru că am o bicicletă fiţoasă şi drăguţă, în rest, nu am timp", a povestit Cătălin Botezatu, la Kanal D.
8 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cici pe 10 Aug 2012, 09:38
    vedete !!!!

    in afara de BOTEZATU, care a facut ceva de valoare in meseria lui, restul....de ce sunt VEDETE ????? ca apar la tv , in lipsa de alte subiecte interesante ? reporterii,ziaristii in loc sa descopere VALORI autentice in Romania,se invirt prin Bucuresti,si se milogesc de aceleasi persoane care accepta sa li se faca reclama gratis... au ajuns sa faca emisiuni la tv ei intre ei !!! se invita unii pe altii pe la emisiuni.....!!!! iar oameni valorosi ,cu realizari de necontestat,se pierd ,ramin anonimi,din cauza lipsei de profesionalism si a dezinteresului realizatorilor comozi... nu ne mai intoxicati cu asemenea specimene... scrieti si aratati OAMENI care lasa ceva in urma lor, nu despre insi si inse oarecare..

    0
    0

  • zofyna pe 8 Mai 2012, 20:35
    aha!!!

    Si cand Alexandra Stan era mica nu de la "copii" trebuia sa-si cumpere hainele? Mari inteligente lucreaza la site-l asta!

    6
    1

  • cici pe 8 Mai 2012, 09:50
    mda

    crudu vedeta ? uite asa renunt eu la newsletter-ul vostru. imi pare rau dar nu pot accepta sa citesc astfel de porcarii.

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod