România mondenă: 5 vedete feminine care s-au combinat cu bărbaţi străini

Vedetele din ţara noastră ne-au uimit în ultimul timp, alegându-şi ca parteneri de viaţă bărbaţi mai mult sau mai puţin celebri din străinătate. În ultimele săptămâni, în atenţia presei au apărut relaţiile Andreei Marin şi Iuliei Vântur, dar ele nu sunt singurele dive care se iubesc cu străini.
1 din 6

Andreea Marin, relaţie cu un medic turc?

„Zâna surprizelor“ l-a cunoscut pe Tuncay Ozturk la o clinică medicală din Turcia, acolo unde Andreea Marin merge de mai bine de un an pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. Cu toate că nimeni nu ar fi bănuit că cei doi au o relaţie, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au început să apară tot mai des împreună, paparazzi reuşind să-i fotografieze ţinându-se de mână.

Întrebată de reporteri dacă are o relaţie cu medicul turc, Andreea Marin a oferit un răspuns care ne-a băgat mai rău în ceaţă. „Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă nu e nouă, e doar nouă pentru voi“, a spus vedeta.
31 Mai 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 31 Mai 2013, 14:45
    Hai RoMania.....

    .....sa mai zica cineva ca "moldovenii" nu scapa RoMania de cotropitori ?! ....asa moldovencelor pe ei .....terminati-i ...!!!

    2
    0

  • costel pe 31 Mai 2013, 11:34
    bravo sa va fie de bine .

    sa iti fie de bine andreea ai grija ce faci si mult succes pe viitor , mult noroc .

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod