România mondenă: 5 vedete disperate care-şi caută iubit. Află care sunt!

Sunt celebre, au trăit adevărate poveşti de dragoste, însă acum au ajuns singure şi disperate. Este vorba despre vedetele din ţara noastră, care s-au despărţit de iubiţii sau soţii lor, iar acum îşi caută alţi bărbaţi.
1 din 6

Oana Lis vrea să rupă patul

În plin divorţ de Viorel Lis, Oana participă la foarte multe evenimente mondene care au loc în Capitală. Din câte se pare, ea face acest lucru deoarece îşi doreşte cu orice preţ să-şi găsească un nou iubit şi să facă iarăşi sex. „Vreau un pat tare şi bun. L-aş rupe, dar nu am cu cine“, a spus Oana Lis.
10 Octombrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • UuMw09Y pe 11 Oct 2012, 12:46
  Cainele simte foarte bine, Andreea Mantea

  Si tocmai de aceea nu te-a vrut. Cainele selecteaza natural, automat ceea ce ii face cu adevarat bine stapanului lui - are feature-ul asta activat in ADN. Tu ai o problema, nu animalul. Nu e una "mare" - dar e ceva care te saboteaza pe tine , iti face rau tie si transpare/se transmite si in jur. Gandeste-te sa-ti dai seama, cere sfaturi unde trebuie, lucreaza putin cu tine(pt interior) si pe urma o sa iti gasesti omul/oamenii potrivit(i). Mult succes sa reusesti.

  0
  0

 • The Gold Pimp pe 10 Oct 2012, 05:51
  Matrimoniale pentru Vedetele din Romania

  Suntem o firma de matrimoniale in formare cu specialitatea vedete si pitipoance din Romania, fie ele in devenire sau trecute. Deja avem clienti de toate felurile: atleti sau burtosi, tineri sau bosorogi, cu bani sau fara bani, cu masini luxoase, cu troleul, sau chiar pe jos. Suntem interesati de aceste 5 vedete, mai aveti si altele? Avem tarife minime, iar ca oferta speciala primele 2-3 cuplari sunt gratuite!!! Don't miss it girls!!! Hurry Up!!! Pentru cele interesate va rugam contactati redactia, si nu uitati sa lasati numarul de telefon unde va putem suna. Multumim anticipat si va asteptam!

  5
  1

 • Elvis Termopan pe 10 Oct 2012, 05:28
  Frumoase fete :oP

  Cunosc niste baieti care se uita dupa fete pierdute cu duhul. Puteti sa furnizati numerele de telefon ale acestor 5 vedete si orele cand pot fi sunate? Multumim anticipat si asteptam un raspuns din partea redactiei.

  7
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod