România mondenă: 5 vedete care s-au cuplat la serviciu. Vezi cum s-au cunoscut!

În zilele noastre, tot mai multe cupluri se cunosc la serviciu. Orele peste program, petrecute la birou, ne fac să avem tot mai puţin timp liber. De aceea, mulţi colegi ajung să devină iubiţi. Asemenea cazuri întâlnim şi în lumea showbiz-ului. Pe platourile de filmare, în studiouri TV sau la evenimente mondene, vedetele se cunosc, se plac şi se îndrăgostesc.
1 din 6

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, colegi la Antena 1

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au cuplat, în anul 2010, în perioada în care erau colegi la Antena 1, la emisiunea Acces Direct. Ea era reporter la emisiunea pe care el o prezenta. Relaţia lor s-a înfiripat pe holurile Antenei şi a fost una ascunsă, pentru că Mădălin era însurat, iar Cristina avea o relaţie. Multă vreme nu au vrut să recunoască că formează un cuplu. Acum, cei doi sunt căsătoriţi.
26 Iunie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sonia pe 18 Oct 2012, 10:25
    moldoveanca gina morosanu

    cristian andrei si moldoveanca gina morosanu intradevar ar trebui sa intre in aceasta categorie! !! el si a lasat nevasta cu doi copii mici sa moara de foame, pe cand ii cumpara telefon Prada parasutei de gina.. !!! jalnic!!

    2
    0

  • georgiana22051992 pe 28 Iun 2012, 22:40
    frumosi si predestinati*********

    mihaela si dani,sunt din punctul meu de vedere cei mai frumosi...ea e o femeie independenta si el un barbat incurajator

    2
    0

  • Nu Conteaza pe 26 Iun 2012, 15:19
    In

    In categoria asta ar trebui sa intre si cuplul doctorul cristian andrei si parasuta lui gina morosanu, ca si ei au fost colegi de servici, amandoi lucrand pe vremea aia la antena 1 la emisiune 9595

    4
    0

  • angela pe 26 Iun 2012, 10:37
    bravo

    intotdeauna au fost una din perechile mele preferate.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod