România mondenă: 5 vedete care arată bine şi fără operaţii estetice

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Se spune că în România majoritatea vedetelor de sex feminin au ajuns centrul atenţiei datorită operaţiilor estetice. Însă, există şi celebrităţi precum Antonia şi Andra, care sunt foarte frumoase şi cunoscute şi nu au apelat la ajutorul esteticianului.
1 din 6

Antonia, considerată cea mai frumoasă femeie din România

Cântăreaţa Antonia Iacobescu a fost desemnată de FHM România ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. Datorită aspectului său plăcut şi a naturaleţii sale, Antonia este plăcută de foarte mulţi bărbaţi.

„Antonia nu are nicio operaţie estetică. E bine să stai naturală. Sunt foarte mândră de fiica mea şi o susţin în tot ceea ce face“, a spus Denise, mama Antoniei.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • vivi pe 1 Apr 2013, 16:56
  :)

  Dar Andra are silicoane...E frumoasa insa nu ar trebui sa fie in acest top.

  0
  0

 • simika pe 29 Mar 2013, 09:01
  celelalte fete...

  Cat despre celelalte fete, sunt super ok si ele, nu am nimic impotriva lor, ba din contra. Imi plac pentru ca si ele au o finete aparte, insa Oana are un ATU, nu a aparut niciodata dezbracata pentru a intra in topul celor mai dorite femei, ci a impus respect prin felul ei de a fi si de a se imbraca elegant. Si sa va mai spun un secret: un barbat daca vede o femeie pe jumatate dezbracata isi zice in sinea lui "ce as f...", dar daca vede o femeie eleganta care isi pune corpul in valoare cu o vestimentatie decenta, dar in acelas timp seducatoare, spune "ce as iubi-o"....;)

  3
  1

 • simika pe 29 Mar 2013, 08:55
  Oana Cuzino este impecabila...

  Iubesc femeia asta! Oana Cusino ar trebuie sa fie un model pentru toate femeile dupa parerea mea....E cel mai bun exemplu din tot articolul acesta. De ce? E trecuta de 40 de ani, intr-adevar nu are nici o operatie estetica, este mama, este foarte desteapta (cadru medical, vorbeste coerent limba romana) este foarte finuta....Deci repet, o iubesc!

  6
  1

 • roxanel pe 28 Mar 2013, 22:48
  mda

  olala....si e si pocaita!

  0
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod