România mondenă: 5 vedete aflate în prag de anorexie. Vezi cum arată!

Foarte multe femei fac orice pentru a ajunge celebre, cea mai rapidă cale spre succes fiind găsirea unui iubit potent financiar, dar şi operaţiile estetice care garantează frumuseţea „veşnică“.

Mai mult de atât, acum există o nouă modă printre divele de carton ale ţării: vor să slăbească foarte mult, în speranţa că aşa vor avea un fizic de invidiat. Partea mai puţin plăcută este că în aşa fel ajung la un pas de anorexie.
1 din 6

Bianca Drăguşanu, obsedată de slăbit

Chiar dacă a leşinat de mai multe ori, Bianca Drăguşanu nu s-a speriat şi a continuat să slăbească. „Nu mi se pare că sunt anorexică“, a ţinut să precizeze vedeta.

„Măi, tu mai ai de gând să mai slăbeşti mult? Uită-te şi tu cum arată, parcă e de aia de băgat în măsline, în cocktail. Ce picioare are! Uită-te la ea. Băi, cât mai ai de gând să slăbeşti?“, a spus în trecut Mircea N. Stoian despre Bianca.

Bianca Drăguşanu cântăreşte aproximativ 50 de kilograme şi are o înălţime de 1,80 metri.
5 Martie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mspink pe 10 Mar 2013, 04:25
    oribila!

    individa asta gonflabila nu e normala. cea mai oribila-i este gura, adica ciocul ala de pelican cu musculatura paralizata de aceea cand rade are doar un rictus! brrrr...e oribila!

    7
    0

  • sandra pe 7 Mar 2013, 14:06
    exagerari

    ceva mai lipsit de gust nici ca mai se poate vedea!!! Ce poate sa placa un barbat normal la cap la o asemenea aratare ca Bianca Dragusanu :-)o scindura cu......gaura si doua falsitati ----silicoanele---- si o gura si aia falsa, ca o ventuza de caracatita!!!! Ce dracu este frumos la aschimodia asta artificiala? Oare mai o avea ceva natural ramas netransformat sau poate.........si-a bagat silicon......si prin alte parti! !!!! Intepata cu un ac ar curge din ea prostie, silicon, fatarnicie, libidinosenie!!!!! Scirba din cap pina-n picioare!!! Icsa!!!!!!!!!

    8
    0

  • Sadnra pe 7 Mar 2013, 12:15
    Oribil

    Ceva mai oribil decat plasticatele alea nu am vazut! Si nu, nu este invidie,chiar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu arat asa, ca nu ma port asa, ca nu fac chiar orice pentru faima si bani! Un astfel de comportament ar trebui sa dispara....ce sa inteleaga adolescentele din ziua de azi?? Ca trebuie sa fie niste schelete ambulante pline de silicon si de zeci de alte operatii estetice ca cucereasca barbati cu bani? Ar trebui sa ii invatam pe adolescenti ca fiecare trebuie sa isi creeze un viitor...frumusestea pe undeva pe la 30-40 de ani dispare incet incet....si atunci ce fac papusile gonflabile???

    8
    0

  • NECSU MIHAELA pe 5 Mar 2013, 15:27
    adevarul gol-golut

    Asa este ,parca este anorexica. NU-MI PLACE DELOC ESTE FATARNICA, PLINA DE EA.

    8
    1

  • kellu pe 5 Mar 2013, 14:26
    buna

    e buna rau ! - eu ash "perversa-o" nitzel - atitudinea ei o cere

    0
    7

  • xxx pe 5 Mar 2013, 11:05
    pt toate

    scanduri cu silicoane........caricaturi mergatoare si ma refer la cele care fac intentionat pt ca mai sunt alte fete/femei care saracele nu vor sa fie asa dar sufera de cate ceva si bineanteles ca nu se ingrasa,dar astea mai toate fac intentionat.PACAT

    9
    0

  • Mona pe 5 Mar 2013, 03:27
    Iulia

    Cred ca femeie mai respingatoare nu am vazut, plina de sine, dar deloc feminina, unde ar fi feminitatea ei, este un scheletron

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod