România mondenă: 5 devoratoare de fotbalişti. Vezi cine distruge echipa naţională!

Fetele frumoase sunt ca nişte magneţi pentru fotbalişti. Ei sunt celebri şi bogaţi, iar ele sexy şi disponibile. Aşa că, este uşor de înţeles de ce ies scântei atunci când un fotomodel sau asistentă TV cunoaşte un fotbalist...sau mai mulţi.
1 din 6

Daniela Crudu, l-a "nenorocit" pe Costea

Daniela Crudu este, de mai multe luni, implicată într-o relaţie cu stelistul Mihai Costea. Iubirea dintre cei doi a stârnit multe controverse. Cruduţa a fost acuzată de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, că l-a zăpăcit pe Costea. "Cruduţa l-a nenorocit pe Nilă, nu mai are pic de sevă, doarme puţin după ce-l distruge ea trei ore, îl bagă la ghilotină, e pe altă planetă se gândeşte numai la ea", spune Becali. Acesta crede că Nilă este praf la antrenamente din cauza faptului că se gândeşte numai la iubita sa şi la nopţile de amor dintre ei doi. Gigi nu crede că asistenta TV s-a cuminţit şi că dacă într-adevăr era fată de casă nu se ducea la mare sau în cluburi în timp ce iubitul ei este în cantonament.
4 Iulie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 9 Iul 2012, 20:45
    pfffff

    pt ca barbatii din romania sunt asa de disperati cand vad cv mai gol la femei de parca nu au mai vazut pasarica in viata lor... noroc cu tv asta le mai da si lor subiect de "satisfactie noaptea sub plapimioara cand sunt singurei". Decat sa umblu cu obosita asta mai bn imi iau draq 5 oi si 10 capre , ca si alea rad mai frumos decat asta!

    0
    0

  • Tina pe 5 Iul 2012, 13:53
    Madalina

    Nu stiu cum a ajuns asa vazuta,'puiculita'...pentru ca a pozat goala in timp ce era eleva?interesant...Prea multa atemtie are si nu stiu pentru ce si de ce...

    0
    0

  • TeBULESCU pe 4 Iul 2012, 02:16
    Niste patachine

    Toate sunt niste PATACHINE. Dupa cum se observa unele au fost impartite intre anumiti jucatori, sau ele si i-au impartit pe ei :))

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod