România mondenă: 4 scandaluri recente în care au fost implicate vedetele

Ultimele săptămâni au fost de coşmar pentru unele vedete, care au fost implicate în diferite scandaluri care au făcut deliciul presei sau al publicului.
1 din 5

Anna Lesko, în conflict cu fostul impresar

La mijlocul săptămânii trecute, Anna Lesko l-a acuzat pe Florin Nedelcu, impresarul cu care a colaborat timp de cinci ani de zile, că a profitat de încrederea ei şi a înşelat-o.

„Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezamăgit grav. El a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să mă duc să cant gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion“, a spus Anna Lesko, la WOWbiz.

„Eu am evenimente pe care i le-am plătit ei în avans, deşi eu nu am luat banii de la oameni. Pentru ultimele patru-cinci evenimente, ca să nu rămân dator, i-am dat din buzunarul meu 10.000 de euro, bani pe care nu ştiu dacă îi mai recuperez. Nu îi înţeleg supărarea. Cred că e o chestie de percepţie a ei, nu are de ce să fie supărată pe mine, că ea are banii în buznar. Cred că a vrut să o ia pe cont propriu şi a căutat un motiv de ceartă. Îi urez sănătate, fericire şi bani mulţi. E o artistă care îşi face treaba la faţa locului, o apreciez foarte mult că munceşte şi că vrea să îşi întreţină familia, nu mă aşteptam la ea să se ducă cu o astfel de discuţie la TV. Indiferent ce s-ar fi întâmplat, ar fi trebuit să îşi spele rufele în familie“, s-a apărat Florin Nedelcu.
16 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod