România: Inna înfrumuseţată cu bisturiul?

Inna este un adevărat fenomen pentru România. Este vedeta hulită aici şi apreciată în străinătate. Succesul fulminant pe care l-a avut încă de la lansare a născut, evident, foarte multe speculaţii.
Inna este un adevărat fenomen pentru România. Este vedeta hulită aici şi apreciată în străinătate. Succesul fulminant pe care l-a avut încă de la lansare a născut, evident, foarte multe speculaţii. Ba că ar fi un bărbat puternic în spatele ei, ba că este numai imagine şi voce deloc, ba că are zeci de operaţii estetice şi lista poate continua.

Subiectul "operaţii estetice" a fost întărit şi mai mult în momentul în care au fost făcute publice o serie de fotografii cu Inna, realizate înainte ca ea să devină un star internaţional. Diferenţele sunt evidente nu numai la capitolul stil vestimentar sau calitate, ci şi la capitolul fizionomie. Artista, care se numea Alessandra pe atunci, avea câteva kilograme în plus, sprâncenele erau clar aranjate de ea, deloc inspirat, iar părul lăsa de dorit. În plus, avea strungăreaţă, care "a dispărut" subit în momentul în care a devenit celebră, la de fel de subit cum a dispărut şi aluniţa de pe obrazul drept.



Sânii, modificaţi chirugical


Mulţi au fost cei care au spus că vedeta şi-a făcut operaţii estice, ba la sâni, ba la pomeţi. Însă, Inna a negat diversele intervenţii despre care s-a vorbit că le-ar fi făcut şi spune că mama natură a fost foarte darnică cu ea. Desemnată în 2010 cea mai frumoasă femeie din lume de revista FHM România, Inna îi contrazice pe cei care spun, spre exemplu, că şi-ar fi pus silicoane. "Sunt foarte mulţumită de cum arăt, nu am nicio operaţie estetică", a spus artista. "Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, deoarece consider că o femeie trebuie să fie frumoasă", a mai spus Inna, citată de ziarul Ring.

În timp ce ea susţine sus şi tare că nu are nicio operaţie estetică, Eva.ro a discutat cu Dr. Silvia Stănculescu, medic specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, doctor în ştiinţe medicale. Părerea specialistului, după ce a analizat două poze - una din trecut, una recentă - este că artista "a lăsat" bisturiul să intervină pe ici pe colo, însă recunoaşte că modificările nu sunt foarte mari.

"Chiar dacă este destul de dificil să mă pronunţ, neavând pacientul în faţă, pot spune că sânii par operaţi, cel mai probabil au fost măriţi cu proteze de silicon. De asemenea, buzele şi pomeţii par a fi, de asemenea, două zone uşor modificate, însă este destul de dificil de dat acest lucru ca sigur, pentru că astfel de ajustări pot fi făcute şi de machiajul profesionist", spune doctor Silvia Stănculescu, medic estetician la clinica Metamorphosis.

În plus, specialistul spune că şi la nivelul tenului pare să se fi umblat: "Tenul poate şi el să fi suferit procedee estetice de genul peeling chimic sau proceduri laser".



Inna înainte să devină vedetă            Inna după lansarea internaţională
13 Septembrie 2011
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 8 Oct 2013, 22:00
    Inna

    De ce voi,fanii innei,va simtiti ofesati cand citit astfel de articole ?Realitatea este realitate,si nimeni nu o poate schimba.Nu a criticat-o nimeni in acest articol,nu a zis nimeni ca de ce le-a facut.S-a precizat doar faptul ca intr-adevar este o diferenta mare intre cum era inainte Inna,si cum este acum.Asta e realitatea.Si eu,recunosc,(si multe alte fete,garantat) ne-am dori sa ne modelam aspectul fizic.Este ceva normal.Asta nu-i motiv de cearta

    0
    0

  • Andreea pe 5 Ian 2013, 00:07
    Clinica stomatologica_dantura Inna

    Hey guys, Scrieti si voi la ce clinica si-a ajustat Inna dantura. Rezultatul e foarte fain. Thanks.

    0
    0

  • Miruna pe 26 Iul 2012, 13:44
    este normal sa se opereze daca doreste si poate!

    Cred ca Inna arata ok si inainte, acum poate sa faca mult mai multe tratamente de infrumusetare,conteaza ft mult sa te poti ingriji!Sa ai banii necesari pt asta etc...Cat de operatiile estetice,nu cred ca mai poate sa zica cineva de rau legat de asta,e dreptul fiecaruia sa faca ce modificari considera,fiecare are corpul sau,face ce vrea cu el! Eu m-am operat la dna dr.Silvia Stanculescu si am apreciat ca a stiut sa imi explice partile pe care nu le intelegeam la operatie, de ce nu trebuia sa exagerez cu implanturile si mi-a raspuns pana si la cele mai banale intrebari!Asa trebuie sa fie toti medicii, sa aiba rabdare cu pacientii. Pt preturi m-am uitat pe clinica-metamorphosis(.)ro si am gasit multe alte info care mi-au folosit,numere etc :). spor fetelor si Inna este super frumoasa,ma bucur pentru ea!

    0
    0

  • diana_marius pe 15 Mar 2012, 14:02
    inna

    adevaru e ca arata groaznic inainte noroc cu operatiile astea insa sa nu uitam k are o voce minunata:)

    1
    1

  • y0nutz22 pe 27 Feb 2012, 17:36
    inna

    si noua piesa a lui inna le intrece pe ale lui alexandra

    1
    0

  • y0nutz22 pe 27 Feb 2012, 17:32
    inna

    inna este cea mai frumoasa nu mai o criticati atat. NU merita asta .si alexandra stan este frumoasa dar inna o intrece . asta este adevarul.NU va suparati

    5
    1

  • Nereida pe 14 Sep 2011, 10:30
    pt Irulan

    ma scuzati insa consider ca jobul acestei Inna nu este SA ARATE BINE, ci SA CANTE BINE, FOARTE BINE avand in vedere cati bani cere...Nu ma gandesc ca nu e bine ca are succes in strainatate, ci doar observ ca nu e totusi o femeie educata si stilata ca si om, haine/machiaj/coafura/poze semi-goala etc nu schimba calitatea umana..Ma refer doar la scandalul pe care l-a facut recent in avionul din cursa Bucuresti-Barcelona.. in rest, toTe bune si frumoase. Eu una o prefer pe Paula Seling, care mai stie si sa cante la pian, totusi.

    9
    1

  • mihaela05 pe 13 Sep 2011, 20:28
    :|

    Sunteti rautaciosi..ca a facut cateva modificari e problema ei la urma urmei e viata ei si face ce vrea poate sa isi puna si silicoane si sa se faca in nu stiu ce fel e viata ei..si voi la randul vostru daca erati in locul ei la fel va faceati dantura si ce defecte mai aveati..sau ce nu va placea voua tot schimbati ceva.. asta inseamna sa ai banu`:)

    7
    6

  • andra pe 13 Sep 2011, 20:16
    inna

    A avut un succes formidabil, operata sau nu. Mai falseaza pe ici pe colo, dar nu este usor sa canti live. Are totusi o voce frumoasa si calda. Plus ca duce foarte frumos si foarte bine notele inalte.

    8
    5

  • Gramatica pe 13 Sep 2011, 18:50
    Jale

    Hai mai bine sa ne facem o corectie de cunostinte de limba romana si apoi sa ne mai apucam sa mai si comentam.In rest fiecare e liber sa faca ce vrea atata vreme cat nu aduce atingere libertatii celorlalti. ne-am face Dana chiar frumoasa, Inna

    4
    2

  • Eu pe 13 Sep 2011, 15:52
    Fara invidie, ci doar cu informatii reale: da, bisturiu! Verificati!

    Daca avem o dicutie sincera trebuie sa recunoastem ca s.a folosit bisturiu la greu. Este o realitate si nu o dovada de invidie. Tot realitate este ca a cucerit Vestul, dar si ca e o isterica si parvenita din Neptun (acum spune ca este din Mangalia...). Ea si iubitul/impresarul ei, desigur...

    6
    4

  • maria pe 13 Sep 2011, 11:08
    inna

    buna. in loc sa va mandriti ca avem o vedeta peste hotare voi o criticati. e chear frumoasa si spre deosebire de alte vedete din romania .ea a aratat bine sincer si inainte, eu o apreciez pt cea ce a devenit muti siar dori sa fie in locul ei.probabil de aia o si critica toti. .si vocea... hai sa fim seriosi cate vedete sunt fara voce..:)) uite tehnologia si persoana ei...a facuto mare nu..

    10
    13

  • Ella pe 13 Sep 2011, 10:47
    ete na

    Mai tanti Ghinea, crezi ca ii pasa cuiva de tratamentele Innei? E corpul ei - treaba ei. Si ca sa nu crezi ca sunt ipocrita, trebuie sa-ti spun ca nu am citit decat titlul nu articolul. La ce prostii publicati, e doar pierdere de vreme.

    13
    7

  • irulan pe 13 Sep 2011, 10:38
    urat!

    nu imi place Inna. dar de aici la a spune ca avea cateva kg in plus e mult. poate cateva sute de grame... diferentele in ceea ce priveste vestimentatia, machiajul si coafura sunt absolut normale. la fel si cele legate de dantura. oricine, care ajunge sa-si permita, isi poate "aranja" toate acestea. insa, la capitolul calitate lasa de dorit acest articol. comentariile rautacioase de la inceput sunt contrazise de declaratia medicului. ok, sanii sunt "aranjati". si ce?! in rest, e normal sa arate bine, are 20 si ceva de ani, nu 40!!! in in afara de asta, asta e job-ul ei, sa arate bine! nu sunt o persoana care sa comenteze prea des pe site-uri.. dar cateodata nu ma pot abtine! parerea mea este ca, de ceva timp, eva.ro s-a transformat in ceva foarte urat, un fel de concurenta la cancan... din dorinta de a genera trafic se scriu materiale rautacioase, insidioase care sa-i determine pe cititori sa comenteze... urat, foarte urat!

    26
    5

  • dana pe 13 Sep 2011, 10:12
    sa nu fim rautaciosi

    eu cred ca si inainte era frumoasa si o frumusete naturala sa nu fim rautaciosi cadefapt asta se cheama invidie toti neam face citeceva daca am avea posibilitati

    13
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod