România: Ce au fost bogaţii înainte să fie bogaţi?

11 Octombrie 2011
Sunt pe primele locuri în Forbes, conduc cele mai scumpe maşini şi se odihnesc în cele mai exclusiviste locuri. Sunt oameni care dau trendul în afaceri, modă sau călătorii. Sunt oameni foarte ocupaţi care, înainte de toate, au ales business-ul.
Asta se întâmplă astăzi cu cei mai mulţi dintre milionarii României, dar cum arătau vieţile lor înainte să fie cei mai puternici afacerişti din România?

Din căutări am descoperit că mulţi dintre ei erau oameni normali, cu job-uri obişnuite, care se duceau în fiecare zi la program, în timp ce alţii încercau să-şi creioneze un drum spre succes încă de atunci, chiar dacă nu o făceau prin cele mai ortodoxe metode.
1 din 7

Camelia Şucu, doamna mobilei de lux

După divorţul de soţul ei, Dan Şucu, Camelia s-a transformat în cea mai puternică femeie de afaceri din România. Însă nu întotdeauna a fost aşa. Până în 1993, Camelia Şucu nu avea nicio legătură cu mobila şi cu designul de interior, ea alegând să salveze vieţi, pentru că la bază este medic.

"Facultatea de medicină mi-a ordonat foarte mult mintea, m-a învăţat să iau decizii rapide şi să nu am ezitări. Fiind un om hotărât şi perfecţionist, în 1993 am luat decizia de a-mi concentra atenţia asupra business-ului nou început. M-am gândit că nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp şi să mai şi excelez", explica afacerista pentru The One.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • george pe 12 Oct 2011, 08:31
  un avortaon mincinos

  jegul asta minte cu nerusinare, averea a facut cu scursurile mapn-ului, babiuc, tinca si zisu cu care a schimbat terenurile armatei si de pe urma carora a facut avere, indivizii astia merita impuscati

  0
  0

 • dora pe 11 Oct 2011, 13:05
  chiar

  si educatie iti poate educa mintea. prin asta am trecut si eu

  3
  3

 • Dan Nietzsche pe 11 Oct 2011, 07:16
  Observatii

  Nu facultatea de medicina ti-a odordonat mintea, o aveai deja ordonata.Nu poti ajunge la o asemenea facultate cu o minte in dezordine ! Succes !

  17
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod