România: 8 fotografii indecente cu vedete

3 din 9

Bianca Drăguşanu, porno în fiecare săptămână

Asistenta lui Capatos este o sursă nesecată de ipostaze şi filmuleţe incendiare actuale sau realizate în trecut, când nu era vedetă. Zilele trecute a fost lansată o fotografie în care Drăguşanu "se delecta" cu o banană pe care era pus un prezervativ. "Acele fotografii nu au nicio legătură cu realitatea. În acele fotografii sunt eu, însă sunt foarte sigură că sunt photoshopate. Nu ar fi fost nicio problemă să fie un prezervativ pe o banană, dar aceste poze sunt trucate. După poza aia nu aveam mai mult de 16 ani. Dacă nu ar fi fost trucate aş fi spus, da asta e! care-i problema?! Nu ştiu de ce au pus jurnaliştii prezervativul pe banană în photoshop!", a încercat să dreagă Bianca busuiocul, prin telefon, la Capatos.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:13
  Delia Matache

  Delia Matache are dreptate.Ce s-a intamplat in casa ei,intrei 4 pereti,nu e treaba nimaniu.Nu trebuie sa se justifice nimanui! Cu atat mai putin noua,publicului! Nu e treaba nimanui ce face unul si altul in patul conjugal! Ce tot atata balamuc si nelamuriri?

  9
  3

 • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:09
  Simona Sensual asta.

  Nu o fi avand ea pre multa cultura,dar isi traieste viata! Nu cred ca e cineva care sa nu fi facut sex intr-o zona publica macar o data!

  5
  3

 • vio pe 5 Oct 2011, 12:47
  cosmina

  sarutata pe muntele lui venus

  4
  0

 • Raluca pe 4 Oct 2011, 01:57
  si totusi are dreptate Manuela

  Nu prea stie ea sa scrie sau sa se exprime, dar are dreptate .. ce sa invete copiii de pe internet cand sunt atatea publicatii de genul? Critici, barfe si prostii ;)

  1
  0

 • andreea pe 1 Oct 2011, 19:29
  Manuela inapoi la scoala

  Unii care posteaza comentarii, nici n'au fost pe la scoala...dovada ca habar nu au sa scrie.

  3
  1

 • Manuela pe 1 Oct 2011, 11:07
  Monica si Irinel

  Nu pot sa-mi dau seama ce idioteni mai puteti scoate a afirma a posta pe internete ziare tv etc e o mare idiotenie numai in Romania vezi asa ceva ala sa dus cu aia aia ia supt P...a Lui ala ce doamne eartama de educati sveti . Multi copii stau pe internet ce vor invata acei copii . in loc sa scrieti ,,subiecte in legatura cu viata omului chiar si al Artistului dar domnilor si domanelor ganditiva un pic la ceea ce editati . Nu am nimic inpotriva cu nimeni dar nui bine .... Imi pare rau nespus de rau caci sunt atatea critici si barfe .......

  13
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod