România: 7 vedete obsedate de corpul lor. Ce fac starurile pentru a fi frumoase?

Operaţii estetice peste operaţii estetice, retuşări, diete riscante şi vizite interminabile la saloanele de infurmuseţare, dar şi la sală... Acestea sunt preocupările de zi cu zi ale multora dintre vedetele de la noi. O parte dintre divele despre care vom discuta astăzi şi-au pus de multe ori viaţa în pericol din dorinţa de a arăta impecabil.
1 din 8

Nicoleta Luciu, doboară orice record

Pentru cine şi-o aminteşte pe Nicoleta Luciu însărcinată cu tripleţii, crede că imaginea pe care o vinde astăzi bruneta este clar modificată în photoshop. Iată că nu este nicidecum aşa, ambiţia Nicoletei Luciu de a reveni la măsurile pe care le avea înainte să devină mamă a uimit pe toată lumea. În câteva luni, bruneta a reuşit să slăbească 35 de kilograme şi şi-a pus silicoane. "De-a lungul timpului, fie în reviste, fie în telenovele, nu mi-a fost ruşine să mă dezbrac. Acum mă feresc să fac asta. Nu mă mai pot uita în oglindă. Da, sunt complexată. Mă machiez repede şi gata. Vreau să arăt ca înainte. Acum sânii mei nu se mai uită înainte, se uită în jos", declara Nicoleta Luciu în cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, la puţin timp după naştere.
10 Februarie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 1 Nov 2012, 20:13
    slabit

    Am vrut sa slabesc si eu ca si Nicoleta Luciu.. asa ca am inceput sa mananc mai putin de cand iau slim and fit si sa fac mult sport. In 2 luni am ars 7 kg :D:D:D

    1
    1

  • RoMania pe 16 Feb 2012, 22:15
    Hai RoMania.....

    Cu exceptia Loredanei ,chiar sunt "mari vedete" dar de centura !!!

    1
    1

  • Tebulescu pe 10 Feb 2012, 16:29
    Te-as Belii odata

    Onuta daca tot ti la corpul tau si esti obsedata. Te-as belii si eu odata sa vad cum e :>

    2
    8

  • onutta21 pe 10 Feb 2012, 12:10
    ****

    nu este nimik rau ca vrei sa arati bine !!!! si eu sunt obsedata de corpul meu :))))

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod