România: 7 vedete care au picat Bac-ul

Rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat din acest an au adus în prim-plan unele nereuşite ale vedetelor la acest capitol. Dacă unele şi-au dat Bac-ul la peste 30 de ani, altele au picat cu note ruşinoase, iar unele dintre ele nici măcar nu s-au prezentat.

Iată câteva vedete de la noi care au picat la Bac:
1 din 7

Adelina Pestriţu a picat la română

Adelina Pestriţu a terminat Colegiul Naţional "Dinicu Golescu" din Câmpulung, secţia filologie, în 2006, dar nu a luat Bac-ul pentru că a picat la proba de Limba şi literatura română.
"Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română", a declarat Adelina pentru evz.ro.
MAI MULT DESPRE: vedete, examen, note, Bac
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anabraila pe 11 Sep 2012, 17:15
    esti varza!

    am fost aceiasi generatie frumoasa mea adelina!si stiu despre ce vorbesti,numai ca unii n-au fost atenti la detalii-s-a spus un roman la alegere pana-n al 2 lea razboi mondial,si iti readuc aminte ca morometii(vol.2) cuprindea si perioada de dupa...asa ca...!dar in fine,nu conteaza asta,dar daca erai geniu-presupun ca un 5 tot scoteai din primele 3 parti nu?:)))asa ca asta nu-i o scuza,ca n-ai facut ultima parte,mai rau e ca n-ai facut mai nimic corect!dar ce mai conteaza scoala?toti prostii au diplome in zilele noastre daca au mamica si taticu bani,sau ma insel?:)))

    1
    2

  • Roxana pe 9 Iul 2012, 12:51
    Rusine!

    Of Adelino mai mare rusinea sa pici bacul la limba romana si acum sa devii prezentatoare la tv.Cum adica ai confundat subiectele dn-soara?Cred ca n-ai inteles CERINTA,d-aia ai scris altceva!Si sa presupunem ca ai gresit punctul 3 care este de 3 puncte.Cu restul ce-ai facut?Puteai sa obtii maxim 7.Of,of,of,asa e romanul,cand nu stie isi cauta scuze.

    3
    1

  • GEORGE pe 30 Mar 2012, 13:17
    .....a picat la română

    Ce nevoie ai de proba scrisa, daca iei 10 cu felicitari la proba ...ORALA !!? Daca eram eu profu' te treceam fara proba scrisa...

    2
    2

  • B pe 11 Iul 2011, 17:21
    mda

    Pe o parte, si profesorii sunt de vina. Unii chiar au copiat la examenul de admitere... Asa la ce sa ne asteptam?

    1
    1

  • Dani pe 11 Iul 2011, 01:50
    @B

    Crede-ma, am folosit forma corecta. E bine ca tu ai plecat si acum descoperi ca multi de aici din tara sunt prosti, cum de altfel au fost tot timpul, numai ca aici toata lumea se considera desteapta chiar daca pute prostia din ei. In ceea ce priveste scrisul pe net, sunt unii prosti, unii care isi bat joc de ei si altii care gresesc ca se grabesc, ceea ce nu ar face de exemplu la un examen ( din nefericire cunosc cazuri din toate categoriile). Degeaba se da vina pe cei care sunt trecuti de majorat si nu stiu sa scrie, deoarece trebuia sa le fie explicat cand erau mici de ce e bine sa scrie corect si cum sa o faca. La o asa varsta se presupune ca respectivul stie ce e mai bine pentru el, iar daca are cu ce gandi poate alege chiar varianta corecta. In final as spune ca pot ajunge si jurnalisti chiar daca nu stiu sa vorbeasca pentru ca se pot gasi modele de urmat in acest sens. Bine, sincer sa fiu... jurnalismul este o varianta extrema pentru ei deoarece prioritate are incercarea de a-si cladi o cariera glorioasa in cea mai apreciata industrie muzicala pe plan national si anume cea manelara, cika cika ciki cea.

    3
    0

  • B pe 10 Iul 2011, 10:46
    inca ceva

    Colectie de pe forumuri (sau de ce pica elevii): -lukruri -ceace sa ajuns -dyplome -Basiescu, Mircia Badea -a loat Bacaloriatul -nea prostit Deci sunt cazuri mai grave decat 'm-i se pare' :)

    7
    1

  • B pe 10 Iul 2011, 10:11
    @Dani

    Dani, nu-s romanca si m-am si mutat din tara :) Ai dreptate, fac si eu greseli, dar macar nu scriu cuvinte de genul 'kare', 'k', 'kkt', etc.! Si tu ai scris 'inloc de', nu 'in loc de'.

    5
    0

  • Dani pe 10 Iul 2011, 04:21
    romania

    Da, intr-adevar Romania este o tara de prosti, cum si userul B a remarcat. Eu as completa si as zice ca e si o tara de agramati. Un bun exemplu ar fi chiar userul B care inloc de forma corecta "mi se pare", foloseste una proprie si anume "m-i se pare". Acum m-as intreba retoric daca intr-adevar a luat Bacalaureatul cu peste 9.50, dupa cum afirma. In ceea ce priveste vedetele ce nu au reusit sa treaca examenul de Bacalaureat, as spune ca e greu pentru un sportiv sa tina pasul si cu scoala. Fatucile au stiut de unde sa suga si Vanghelie a stiut unde sa pupe. De aceea nu au avut nevoie de Bacalaureat. Despre Ionut Voicu as spune ca matematica sau Bacalaureatul nu l-ar fi ajutat cu nimic in cariera de cantaret. In concluzie nu sunt prosti toti cei care nu reusesc sa treaca examenul de Bacalaureat. Sunt multi, chiar foarte multi prosti dar sunt si unii nepasatori deoarece au pile sau si-au ales deja ce sa faca in viata astfel incat Bacalaureatul nu inseamna nimic pentru ei.

    7
    0

  • B pe 9 Iul 2011, 15:38
    Romania, o tara de prosti - sau doar mie m-i se pare asa

    Mda.. Tinerii de azi sunt sub influenta internetului. Toti scriu despre asa zisele vedete, prosti si proaste, iar 'copiii' cred ca trebuie luate ca exemple. Nu invata, doar beau si fumeaza, se distreaza prin cluburi. Multi scriu pe facebook 'urasc scoala', 'bai, iar incepe scoala', 'f... school' s.a.m.d.! Si dupa acestea se mira ca n-au luat BAC-ul. Nu-s tocilara, si nici romanca, dar am luat BAC-ul cu peste 9.50 in 2006 si n-am scris despre Moromete si nici despre Ion, ci despre Stefan Gheorghidiu. Cititi cerintele, oameni buni:) Dupa cum se vede, daca pici BAC-ul, mai ai o sansa daca devii pitipoanca langa un afacerist sau daca devii politician/fotbalist. Bravo, Romania! De ce sunt la conducere prostii si ei au bani?

    7
    0

  • Maria pe 8 Iul 2011, 19:52
    bLA!

    Frate Vanghelie nu a luat Bac-ul? Penibil! mai e si in politica omul,ajuta la conducerea tarii!. Oricum cei din politica sunt semi-analfabeti ! dar deh...!

    3
    0

  • Rilucu pe 7 Iul 2011, 21:54
    Despre gimnaste

    Intru totul de acord cu Emilia...Andreea Acatrinei e campioana...Drapelul Romaniei s-a ridicat la Beijing si datorita ei...Dar Adelina Pestritu cine e?...

    4
    1

  • luminita pe 7 Iul 2011, 20:07
    bac

    PESTRITA....bine ca e buna la...ORAL..

    5
    2

  • Emilia pe 7 Iul 2011, 09:08
    ...

    Am auzit si eu ce inseamna pregatirea gimnastelor, mai ales daca vor performanta. Spre deosebire de toti fraierii aia din lista, gimnasta ne-a dus numele in strainatate si a urcat Romania pe un podium. Eu nu am nimic de comentat, ci doar sa o felicit si in numele unui roman sa ii multumesc pentru eforturile depuse. Nicidecum sa subliniz ca nu a luat bac-ul. In ceea ce priveste restul listei :)) rasu' - plansu'. Si ne mai miram de ce Vanghelie nu leaga doua vorbe! Fiti seriosi. Nici unuia nu i-a pasat de examenul ala. Adevarul este nu toti trebuie sa ia Bac-ul. Nu stiati? Unde ar mai fi selectia? De-aia ajung atatia inculti in facultati, nu stiu sa scrie corect gramatical.

    9
    1

  • M pe 6 Iul 2011, 23:57
    Pestrița :))

    După ce că e proastă se mai și laudă...în 2006 când zice că a dat ea BAC-ul degeaba scria despre "Ion", cum zice că era corect, că tot picată rămânea :)) Dacă nici până acum nu s-a lămurit că nici "Ion" nici "Moromete" nu sunt intelectuali (că până la urmă asta era cerința, trebuia caracterizat un intelectual) atunci nu merita să ia BAC-ul nici acum!!!

    10
    0

  • Ella_heart pe 6 Iul 2011, 20:36
    BAC

    nu sunt vinovati profesorii,ci elevii ca nu mai invata....asta e sistemul de azi din Romania.Elevii se plimba prin cluburi si baruri cand ar trebui sa se ocupe de studii....de ce sa cautam vinovati cand am putea sa ne asumam vina....

    10
    1

  • lucia pe 6 Iul 2011, 15:32
    vai de capul tau

    fata, dupa ce ca esti antipatica cu dantura aia tintuita de canini, faci acum si o demonstratie de nonvaloare ce de fapt esti, ma intreb daca astia de scriu despre tine atat de des nu s-or simti cu musca pe caciula si nu s-ar autoinclude in aceeasi categorie cu tine, vorba aia- "prost (corb) la prost (corb) nu-si scoate ochii" perfect de acord cu vip3ra al carui mesaj imi place atat de tare incat il redau cu permisiunea sper a acestuia "(acesteia) : "...Romania a ajuns o tara de agramati, consumatori de etnobotanice si practicanti de sex fara frontiere. Suntem o rusine pentru Europa.."

    7
    0

  • Ana pe 6 Iul 2011, 13:36
    Profesorii vinovati???

    Eu una nu cred ca vina e doar a profesorilor, de fapt a profesorilor mi se pare cea mai mica parte. haideti sa fim seriosi ca parintii a caror copii au picat bacul declarau ca de ce i-au lasat profesorii sa treaca dar daca ar fi indraznit sa-i lase repetenti, primii cu scandal ar fi fost parintii. Sa fim seriosi, parintii care intr-adevar sunt interesati de soarta copiilor lor, si-ar fi verificat podoabele si ar fi vazut din timp daca sunt sau nu in stare sa sustina bac-ul. daca nu asta e rolul parintilor atunci care e? plus ca elevii ar fi trebuit sa constientizeze ca ceea ce fac, fac pentru binele lor, ca nu mai sunt niste copii si ca urmeaza sa-si ia viata in propriile maini. Iar scuza cu camerele video e cea mai jenanta pe care am auzit-o vreodata!!! ce treaba are una cu alta? ca daca i-ai fi dus la "romanii au talent" ar fi fost cel putin in largul lor in fata camerelor!

    6
    3

  • vip3ra pe 6 Iul 2011, 13:25
    rusine

    macar daca era blonda..... insa Romania a ajuns o tara de agramati, consumatori de etnobotanice si practicanti de sex fara frontiere. Suntem o rusine pentru Europa..

    8
    1

  • Ana pe 6 Iul 2011, 13:04
    Penibil

    Adelina Pestritu este pur si simplu penibila, mi-e mie jena de jena ei, astea nu sunt nici pe departe scuze plauzibile, mai bine pastra tacerea si spunea ca nu vrea sa comenteze dar ce sa ceri de la o parasuta care nu stie cum sa.si mai faca publicitate. Despre iar iubita dnului Robert Negoita n-a ramas mai prejos cu lipsa timpului. Persoana care nu-si are locul in acest top penibil este gimnasta medaliata cu bronz la jocurile olimpice de la Beijing, pentru ca ea, spre deosebire de altii, ar fi avut intr-adevar o scuza, la gimnaste este intr-adevar de cele mai multe ori vorba de lipsa de timp(stiu pt k am invatat intr-un liceu de arta si stiu ce presupune pregatire la balerine, gimnaste, s.a.m.d.).

    6
    0

  • giulia pe 6 Iul 2011, 13:04
    hey hey hey...pt. Ecaterina in mod special

    nu mi se pare deloc corect sa fie judecati 100% din elevi,personaje faimoase(scuze Ecaterina dar nu mi se pare frumos sa jignesti "prostilor" okey?!),pt. ca unii chiar invata.Eu recunosc acum trec pe cls a 9-a dar nu mi se pare corect sa fim catalogati toti.Intr-adevar se fac simulari iar scoala nu mai e ca pe vremuri dar asta nu inseamna ca toti facem parte din aceeasi "oala"! Sper sa va prindeti curand, ciao ciao :)

    3
    0

  • Ecaterina pe 6 Iul 2011, 12:06
    Bacalaureat

    Eu imi puneam problema notei, cu cat iau, sa nu cumva sa fie o nota sub 8, si nicidecum problema ca nu-l iau! Bine ca elevii din ziua de azi stiu sa faca sex pe la colturile blocurilor, sa mearga in club cu floricica la ureche si plic, ca deh, e la moda! Cand deschid gura...inafara de "cool", "naspa" nu stiu sa indruge! Vinovati sunt profesorii care i-au trecut clasa pana in a XII- a! Eu stiu ca se dau teste, se fac simulari inainte de a intra in bacalaureat, as ase face, si se cunoaste dinainte rezultatul....prostilor!

    8
    1

  • vio pe 6 Iul 2011, 12:04
    vai

    Imi place felul in care se scuza Adelina Pestritu. Si eu am dat Bac-ul tot in acel an si l-am luat. Exagereaza cand spune ca 3 sferturi din elevii din tara au șpicat la Bac atunci. E adevarat, au picat multi dar nu atatia. Iarasi nu imi place cum se scuza cand spune ca a incurcat subiectele. Nu le-a incurcat, nu a fost atenta la cerinte. Cerinta e caracterizarea unui personaj intelectual. Morometii? :)) Ilie Moromete nu era un intelectual.

    5
    0

  • alystefy pe 6 Iul 2011, 08:12
    bac

    Aste sunt valorile care le promovam. Si ne mai plangem de ce am ajuns in situatia aceasta.

    13
    0

  • yoyo pe 6 Iul 2011, 06:11
    epic

    Pur si simplu nu ai la ce sa te astepti de la ei. Adelina Pestritu a fost,din cate am auzit,singura din promotia ei care nu a luat Bac-ul. Dar asta nu mai conteaza,doar e "desteapta",frumoasa si celebra. Asdar, ei n-au luat Bac-ul ,dar au avut noroc. Mai rau e cand esti si prost si ghinionist. Multa Bafta ,Daca o sa il mai dati vreodata ...

    10
    0

  • ANCA pe 6 Iul 2011, 01:16
    BACALAUREAT

    ANALFABETI !!! CU ASTFEL DE OAMENI UNDE VA AJUNGE ROMANIA ??? LA SAPA DE LEMN !! PACAT. NU SE MAI FACE SCOALA CUM SE FACEA PE TIMPURI. COPIATUL,MITA,FRAUDA SI PILELE AU TRECERE. ACUM CU CAMERELE DE LUAT VEDERI SE VEDE REZULTATUL !

    18
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod