România: 7 vedete care au devenit celebre datorită fundului

3 August 2011
Îţi mai aduci aminte de isteria fundului "lansată" de Pippa Middleton? Atunci atenţia tuturor era aţintită pe posterioarele lor, ale vecinilor, fraţilor, surorilor sau prietenelor. Trebuie să spun că acest fenomen continuă şi astăzi, la câteva zile bune de la declanşarea lui. În plus, dacă ar fi să ne luăm după spusele medicului Lesley Khan de la Harley Street Skin Clinic, din Londra, sora Ducesei a detronat-o pe Jennifer Lopez la capitolul posterior. "În ultima vreme, din ce în ce mai multe femei sunt în căutarea fundului perfect. Dacă până acum veneau şi ne cereau un fund ca al lui Jennifer Lopez, acum vor ca al Pippei".

Cererile pentru astfel de operaţii au crescut în Anglia cu 80%, acelaşi lucru petrecându-se şi în clinicile din SUA. Conform chirurgului plastician Constantin Mendieta, posteriorul Pippei este cel mai solicitat de către femeile care îşi fac operaţii estetice, scrie dailymail.co.uk. Pippa a întrecut în competiţie staruri ca Jennifer Lopez şi Kim Kardashian, deja faimoase pentru formele lor.

Clinicile de chirurgie estetică din Statele Unite sunt asaltate de cereri pentru "un fund ferm ca al Pippei Middleton", spune chirurgul plastician.

"Siluetele model erau până acum Jennifer Lopez şi Kim Kardashian, care au forme pline. Acum pacientele vor să fie mai bine proporţionate şi să aibă un posterior care să se armonizeze cu restul corpului, iar Pippa Middleton a devenit noua regină a acestei părţi a corpului", spune medicul.

Dar, de ce să "ne aruncăm privirea" atât de departe când avem şi noi exemple foarte bune pe care să le urmăm dacă dorim să ne... tunăm posteriorul.
1 din 8

Catrinel Menghia a cucerit Italia cu posteriorul

Modelul român a făcut ravagii în Italia. La cei 25 de ani pe care îi are Menghia a reuşit să câştige job-uri pentru cei mai în vogă creatori de modă. În plus, datorită frumuseţii sale, românca a izbutit să-l cucerească pe soţul ei, Massimo Brambatti, procurator al agenţiei italiene GEA World şi colaborator al clubului Juventus Torino. Zilele trecute îşi lăuda soţul că este cel mai bun amant din lume.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • monica pe 3 Aug 2011, 13:23
  maiii ce batae de joc

  cear fi sa ne facem toate posteriorul la fel?!ce farmec ar mai avea atunci!!??eu sunt contra silicoanelor la fund ce naiba ori sunt o papusa gonflabila ori o femeie naturala si frumoasa.si stati linistite fetelor k si noi daca am face o poza si near face la fotosop sar putea sa apara pers la clinica k vrea fundul k una dintre noi.eu vreau sa vad o femeie naturala fara pic de chirurgie frumoasa unde sunt acaste femei?????

  7
  0

 • alexandra pe 3 Aug 2011, 12:45
  iar pippa?

  daca si pippa are super posterior, eu sunt popa. ce sa spun, ce aparitie. mai misto deca jlo?? nu au nicio legatura fundurile lor, sunt foarte diferite. toate proastele vor funduri ca al pippei. alea plictisite pe-acasa care au drept job sa fie cliente la spa-uri si clinici de infrumusetare

  4
  2

 • LAROUZ pe 3 Aug 2011, 02:59
  tampenii de reclame si bataie de joc

  Chiar nu realizati ca este in defavoarea clientului sa postati reclama continua peste articolele site-ului Dvs? Dac ar fi angajatul nostru ar zbura ....sau daca ar fi reclama noastra v-am cere bani... este cel mai enervant site pe care l-am vazut in Romania... pacat de firma si produsele din reclama pe care le postati aiurea va bateti pur si simplu joc de clienti si de

  11
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod