România: 7 actuale doamne care au uitat că au pozat dezbrăcate la începutul carierei

Peisajul monden din România este plin de doamne rafinate, fără de păcat. Cel puţin asta încearcă ele să demonstreze prin discursurile pe care le au şi prin atacurile pe care le pornesc împotriva duduiţelor care apar dezbrăcate pe toate paginile de ziar tabloid şi nu numai. Disecând puţin subiectul vom descoperi că de fapt, toate au plecat din acel punct, diferenţă făcând evident notorietatea şi contextul în care s-a întâmplat. Dezbrăcate au apărut şi Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Ilinca Vandici sau Cosmina Păsărin, însă impactul social la vremea aceea nu a fost atât de puternic.

Timpul va demonstra, probabil, că fete precum Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu sau Sânziana Buruiană, astăzi, vor deveni doamnele de mâine. Există două elemente care pot varia: numele bărbatului şi contextul.
1 din 8

Andreea Marin Bănică, cu sânii la vedere la începuturi

Astăzi este ambasador UNICEF, soţia unuia dintre cei mai iubiţi artişti din România, mamă şi femeie de televiziune. Chiar dacă puţini sunt cei care şi-ar fi imaginat aşa ceva, ei bine bruneta cu imagine impecabilă a avut ceva abateri în trecut. Diva a fost protagonista unui pictorial sexi în care sânii, acoperiţi discret de o bluză din voal, puteau fi admiraţi în toată splendoarea lor.

Despre aceasta poză, designerul Cătălin Botezatu spunea la un moment dat, în Click, referindu-se: “La începututl carierei sale, prin vestimentaţie, Andreea nu a încercat decât să atragă atenţia, de foarte multe ori făcând greşeli mari. Bluza din acea mătase transparentă şi brodată, care lasă la vedere nurii, nu o avantajează, plasând-o foarte uşor în sfera vulgarităţii".
9 Martie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 10 Mar 2012, 01:22
    Hai RoMania.....

    Foarte bine....de ce sa nu-ti arati corpul ?.....daca Dumnezeu nu ar fi facut din corpul uman o capodopera atuci s-ar fi rusinat si l-ar fi facut pe OM gata inbracat ,asa ca pe animale,.....diferenta intre anumite persoane este una singura, "cuvantul" CURVA !

    1
    0

  • ko pe 9 Mar 2012, 19:14
    dd

    diana dumitrescu si-a facut marirea de sani mult dupa ce a devenit cunoscuta, si interventia a fost puternic mediatizata.

    0
    0

  • elena pe 9 Mar 2012, 09:51
    dna ghinea, te roade invidia?

    erau/sunt tinere frumoase, au forme placute, daca au ce arata - sa o faca, ce-i frumos.... oricum, a fost o perioada a bunului simt, nu ca acum. in cel priveste pe botezatu - e vulgar, numai cand ii apare fata.. s-a gasit cine sa comenteze!?.

    4
    10

  • luize pe 9 Mar 2012, 09:41
    doamne care au pozat cindva goale

    da frumoase si tinere, cosmina chiar sexy dar cea mai atragatoare mi se pare gaby cristea frumoase forme pacat ca nu s-a mentinut asa...

    2
    5

  • iCanDream pe 8 Mar 2012, 23:08
    totusi s'au schimbat in bine

    totusi s'au schimbat in bine si asteptam sa o faca si actualele pizipoance ale Romaniei ... Pana la urma ar trebui sa existe o limita la ceea ce faci, si ele au stiut limita lor :)

    5
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod