România: 6 vedete în criză de imagine. Află cum au ajuns aici

Este foarte important să ai limită, să ştii când e vremea să ieşi din cadru şi când să intri. Din păcate, însă, există oameni care fie nu au limită, fie refuză să-şi dea seama că sunt expiraţi. În această situaţie se află o serie de vedete de la noi, care doresc să fie prezente fără motiv. Altele, pe de altă parte, nu înţeleg pericolul la care se expun, iar altele îşi caută un nou rol în viaţa publică deşi au pierdut de mult startul. Toate aceste situaţii nu fac decât să ducă la crize de imagine incredibile.
1 din 7

Moni Gabor, distrusă ca şi vedetă după scandalul cu Irinel

Chiar dacă nu a dispărut de tot din peisajul media românesc, notorietatea Monicăi Gabor este în cădere liberă. Faptul că, la un moment dat, a reuşit să-şi învingă fostul soţ, imaginea ei a avut mult de suferit din cauza gravelor greşeli pe care le-a comis în ultimul an. Cea mai puternică eroare pe care a făcut-o este cea care are legătură cu fiica ei şi de care Irinel Columbeanu se foloseşte cum ştie mai bine. Pe 8 februarie a început în instanţă o nouă luptă între cei doi foşti soţi Columbeanu. Cel care s-a prezentat la tribunal a fost milionarul de la Izvorani, în timp ce fosta soţie nu a făcut decât să trimită o scrisoare instanţei, din îndepărtata America. În plus, s-a aflat că din data de 3 ianuarie, de când a plecat în America, Moni Gabor a vorbit o singură dată cu fiica ei, pe Skype, la începutul lui februarie, adică la o lună distanţă.
16 Februarie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigel pe 17 Feb 2012, 13:23
    limba romana?

    "Cea mai puternică eroare"?? Ileana, ce-ai avut cu saraca limba romana, s-o macelaresti asa in public... Ca sa nu mai spun de "minunea" asta: "Faptul că, la un moment dat, a reuşit să-şi învingă fostul soţ, imaginea ei a avut mult de suferit din cauza gravelor greşeli pe care le-a comis în ultimul an."

    0
    0

  • magda pe 17 Feb 2012, 07:20
    pentru Ileana Voicu

    Ma faci sa zambesc Ileana Voicu! Citeste si tu comentriile si vei vedea ca dintre toate (ma refer la cele care au scapat trierii) numai comentariul tau iti tine partea. Se pare ca acest obicei al tau de a sterge ceea ce nu-ti convine deja e notoriu. 'Junghiul din coaste', dupa ce mi-a citit comentariul, m-a avertizat ca o sa fie "rapit de extraterestrii".

    0
    0

  • gabi pe 17 Feb 2012, 00:15
    jurnalism in Romania

    "Faptul că, la un moment dat, a reuşit să-şi învingă fostul soţ, imaginea ei a avut mult de suferit din cauza gravelor greşeli pe care le-a comis în ultimul an." O fraza plina de sens... Ca multe altele in presa zilelor noastre. Nu mai exista gramatica, nici corectura, cerneala virtuala curge la nesfarsit, degeaba, iar articolele arata ca niste teme facute cu picioarele de niste elevi de clasa a III-a, grabiti sa iasa la derdelus...

    2
    0

  • Delia pe 16 Feb 2012, 18:00
    vechea poveste

    Eu zic sa va informati mai bine. Andreea Marin e implicata intr-o gramada de proiecte (o parte din ele au fost dezvaluite intr-o emisiune la A2). Si exagerezi din nou: unde e scandalul cu Laurette? A avut o discutie cu producatorul si a vrut sa nu incurce borcanele, atata tot. Ea a vb. despre campania impotriva cancerului la san (pe care o repr.). Ce sa spuna Laurette despre asta. Iar la Realitatea "a facut teren" voluntar si pt. asta merita felicitari. Andreea chiar nu are ce sa caute in acest top. Dar pt. asta ar fi trebuit ceva mai multa documentare, un capitol deficitar pt. toti.

    2
    1

  • ileana.voicu pe 16 Feb 2012, 15:37
    [@magda]

    Draga mea Magda, Ma gandesc ca am putea sa avem un dialog civilizat, de aceea, de data aceasta, decid sa sterg comentariul in care ai considerat necesar sa ma jignesti. O zi buna iti doresc!

    0
    0

  • marga pe 16 Feb 2012, 13:46
    pt magda

    imi pare tare rau ca nu am vazut si eu comentariul

    1
    2

  • magda pe 16 Feb 2012, 11:50
    magda

    Da ai dreptate! Comentariul meu a disparut. Eh! Important e ca l-a citit,s-a recunoscut,s-a ingrozit si ....l-a facut sa dispara.

    0
    0

  • ileana.voicu pe 16 Feb 2012, 10:12
    @magda

    Draga mea Magda, Ma gandesc ca am putea sa avem un dialog civilizat, de aceea, de data aceasta, decid sa sterg comentariul in care ai considerat necesar sa ma jignesti. O zi buna iti doresc!

    0
    1

  • junghiul din coaste pe 16 Feb 2012, 04:25
    pentru Magda

    Draga mea, bine zisesi! Din pacate, nu cred ca trec mai mult de 4 ore si comentariul tau va fi "rapit de extraterestrii". Probabil si al meu...! "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere", asa ca ce s-o mai lungim!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod