România: 6 vedete care şi-au părăsit copiii. Află despre cine este vorba!

Multe dintre vedete fac paradă în public cu sentimentele lor materne sau paterne. Dar asta e doar de ochii lumii. În particular, de multe ori o vedetă are un anumit interes şi foloseşte copilul pentru a-şi atinge acel interes în lupta cu partenerul. Acest lucru se vede foarte clar în războiul dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. În acest caz, mama şi-a părăsit fiica pentru o carieră în SUA sau pentru o nouă dragoste profitabilă.
1 din 7

Moni Gabor, luptă pentru custodie, dar a uitat de copil

Divorţul şi circăreala în care s-au "scăldat" în ultima perioadă foştii soţi Columbeanu este cunoscut de toată lumea. De asemenea, cunoscută este şi insistenţa cu care a luptat fosta doamna Columbeanu pentru obţinerea custodiei micuţei Irina. Să ne amintim cum a luat copilul cu executor judecătoresc de la Izvorani, pe motiv că fostul soţ nu vrea să-l dea deşi ea câştigase în instanţă. După toată această desfăşurare de forţe, ce face Monica? Ei bine, da, pleacă în America şi uită de copil. Iată ce declara Irinel Columbeanu zilele trecute, pentru Acces Direct: "Mama ei nu mai ţine legătura cu Irinuca. Nu o sună, nu o caută absolut deloc. Din cinci februarie Moni nu a mai sunat-o pe Irina. Acum două zile am rugat-o să-şi deschidă conturile de Skype. I-am trimis un mail, dar nu îmi permit să o deranjez, cine ştie în ce poziţie.....ăăăă postură se află ea. Ca răspuns la mesajul meu, ea mi-a reproşat nişte lucruri vechi care s-au întâmplat între noi.", a dezvăluit Irinel Columbeanu la Antena 1.
24 Februarie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • narmin pe 26 Feb 2012, 12:38
    moni

    cum puii mei sa iti abandonezi copilulu ???????esti o excroaca:))

    5
    1

  • maria pe 24 Feb 2012, 19:05
    marijuana

    pana si numele e de ras, cum sa spui ca nu-ti permiti sa-ti cresti copilul ? ai de ales? e o rochie pe care nu ti-o permiti?... de aici pana la abandon e urmatorul pas,...ruuusine!

    4
    2

  • gogu'pedagogu' pe 24 Feb 2012, 09:31
    Ref: jurnalism de 2 bani

    Ma eu nu va inteleg cand faceti asemenea articole si puneti asemenea titluri. Mai ales cand semnatura de la sfarsitul articolului ese a unei femei/mame. Voi realizati o secunda ca acesti copii vor creste si vor citi ineptiile voastre? Va dati seama ct rau puteti face? Sa va fereasca Dumnezeu ca nu aveti minte ! Voi nu stiti adevarul, nimeni nu-l stie, va permiteti a va jucati cu viata unor bieti copilasi. Dar sper sa platiti. Jurnalisti de 2 lei facuti la facultati private, o stire ca lumea habar nu aveti sa editati, sa o scrieti corect gramatical.

    15
    2

  • Cornelia pe 24 Feb 2012, 09:23
    VEDETE

    Consider ca aceste persoane , pateaza numele de VEDETE . Nu merita sa fie astfel considerate .

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod