România: 6 declaraţii de vedetă, când iubirea devine ură

10 Octombrie 2011
De la "Te iubesc", la "Te urăsc" este doar un pas. Nu am spus-o noi, este o replică celebră. Se spune că cel mai periculos duşman al unei persoane este fostul sau fosta. Atunci când dragostea se transformă în ură, pericolul este iminent, pentru că celălalt ştie sigur unde să lovească în aşa fel încât să doară. Showbizz-ul din România ne-a oferit, în ultima perioadă, multe situaţii care să demonstreze cele spuse mai sus. Divorţul soţilor Năstase - Ilie şi Amalia - este un exemplu clar de "Aşa da", avem însă şi opusul. Să vedem care sunt cei cu "Aşa nu".
1 din 7

Mihaela Rădulescu: "Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, de bărbat"

Anul 2009 a fost marcat de unul dintre cele mai zgomotoase divorţuri din showbizz-ul nostru. Atunci Mihaela Rădulescu îi spunea Adio lui Elan Schwartzenberg şi informa presa, printr-o scrisoare deschisă, ce fel de soţ a fost miliardarul. Cuvintele adresate lui nu au fost tocmai de laudă.

"Dintr-o cumplită eroare, printre cei care atacă cel mai rău această mamă cu copilul în braţe se află chiar…tatăl acelui copil, un milionar din România. Dacă era un BĂRBAT din România, poate că se aşeza între noi şi lume şi era scutul solid care i-ar fi apărat familia de relele lumii, chiar şi după divorţ.

Dar undeva pe drumul scârbos al orgoliilor şi intereselor, acest milionar a ales să-şi otevizeze familia, să o târâie pe mama copilului lor prin ziare de păr, s-o împroaşte cu tot noroiul şi puroiul unei lumi urâte, iar ea nu se mai poate apăra. Îmbrăcat în costum şi stând umăr la umăr cu personaje-cheie din politica şi administraţia românească, milionarul pare un om integru, civilizat şi stăpân pe situaţie

Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat – imaginaţi-vă un om beat care sună noaptea la poliţie şi spune: 'Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară'.

Ce fel de bărbat face asta, domnilor? Câte femei de milionar au trăit acest coşmar, doamnelor? Câte dintre voi, mamelor, aţi auzit fraza asta, ca un pumnal în inimă – 'O să-ţi iau copilul numai aşa, de-al naibii, ca să-ţi bagi minţile în cap ?!'.... Sau – 'O să-ţi pun droguri în poşetă ca să te aresteze poliţia !?'. Sau: 'Dacă vreau, te desfiinţez oricând, demonstrez că eşti ce vreau eu'...".
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • victoria pe 25 Sep 2013, 10:11
  micacaella!

  nici o femeie de "calitate",asa cum se tot lauda singura pe fb nu isi reface viata langa un barbat mai tanar decat ea cu 11 ani.E nefiresc....relatiile astea nu "merg" niciodata,asta se stie,valabil si pt andreea M.........Despre ce vorbim,despre doua "DIVE"???Mda!

  0
  0

 • narcisa pe 25 Ian 2013, 04:40
  MIHAELA RADULESCU

  Asa este cum spuneti,Perfect adevarat.Toti sunt la fel.Cauta numai sa-si bata joc. Iar noi femeile suferim.Dar lor nu le pasa.Calca totul in picioare.

  0
  0

 • solomon pe 5 Nov 2011, 23:09
  ionescu si catone- sacul si peticul

  dupa ce-a facut-o public curva si proasta, s-au impacat.el nu s-a razgandit, ea a trecut peste.doi cretini.misto.s-aiba ce vedea copilul in ziare si s-aiba ce povesti nepotilor :))))

  1
  1

 • solomon pe 5 Nov 2011, 23:06
  raduleasca - o puslama

  eh, cand a vazut ca pierde sponsorizarea, a tacut milc.rusine sa-i fie ca si-a spalat rufele in public si l-a facut de ras pe tatal copilului, mai ales ca era adulterina si-si lasa copilul pe unde putea ca sa petreaca *** cu otil-otel :))))) tiganca tot tiganca ramane

  1
  5

 • caroline pe 12 Oct 2011, 21:31
  hm...

  prea putini stiu sa ramina domni indiferent de situatie si implicit prea putine stiu sa ramina niste doamne indiferent de situatie...

  6
  0

 • raisamea pe 10 Oct 2011, 20:12
  Mihaela Radulescu e o doamna!

  e o finuta,el,sotul.....

  7
  3

 • cristina pe 10 Oct 2011, 19:00
  raduleasca

  ai dreptate mihaela

  8
  4

 • stefi pe 10 Oct 2011, 17:03
  ipocrizie

  penibila...aceste afirmatii trebuiesc alaturate cu declaratiile ei recente de pe realitatea tv in timpul "scandalului" cu andreea marin, unde printre altele....ii multumeste lui elan....cred si eu...sta pe banii lui in monaco...a uitat ce a declarat acu ceva timp...cum apare si aici in articol...E PENIBILA! banii vorbesc!!!!!

  6
  7

 • loredana pe 10 Oct 2011, 14:06
  cand iubirea devine ura

  cred ca Raduleasca are dreptate,un barbat e in stare de orice doar asa sa se razbune,sa demonstreze ca fara el nimik nu mai merge,sunt barbati carora nu le pasa de copii lor,in sensul ca nu prea au timp de ei dar sunt in stare sa ti-l i-a sa-ti faca rau ..............si sa fim seriosi,toti vrem o viata mai buna doar ca unii sunt in stare de prea multe ca s-o aiba..

  10
  1

 • Constantin pe 10 Oct 2011, 10:30
  O dejectie

  De ce reproducetii dejectiile unei dejectii umane precum aceasta Mihaela Tiganu? O nesimtita parvenita, o femeie de moravuri usoare ne da noua lectii de morala?

  24
  11

 • vic pe 10 Oct 2011, 07:35
  Raduleasca

  Numai ,,calitatea " de milionar n-a pierdut-o,nu-i asa?

  26
  12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod