România: 5 vedete care încă ne bântuie

Chiar dacă a trecut destul timp de când nu mai sunt printre noi, există personalităţi ale României care încă ne bântuie. Adevărul este că atunci când ai fost o personalitate, e normal ca oamenii să nu te uite datorită lucrurilor pe care le laşi în urmă, însă în cazul celor despre care vom discuta astăzi nu este vorba de faptele lor şi de scandalurile altora.
1 din 6

Mădălina Manole, ţinută în viaţă de rude

Pe cât a fost de discretă şi de elegantă viaţa Mădălinei Manole, pe atât este astăzi de împroşcată cu noroi de cei care au rămas în urmă, după decesul acesteia de pe data de 14 iulie 2010. Părinţii, soţul, fratele, toţi au dus o luptă oarbă pe avere, copil, amintire, loc de veci. Nimeni nu se mai gândeşte la Mădălina Manole artistul, toţi discută despre Mădălina Manole sinucigaşa.
26 Septembrie 2011
 

Comentarii (6)


  • Elena pe 26 Sep 2011, 08:41
    Redactie " EVA ", te onorez, dar azi, rau, rau de tot m-ai suparat !

    Nu este adevaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ! Madalina nu a fost "sinucigasa"! Madalina nu este "improscata": cu noroi de catre disperatii parintii ai ei ! Madalina a fos ucisa cu ARTA, iar acum, niste parinti normali, "anormal de noirmali " cum sunt parintii profesionisti si o TARA & O DIASPORA - doresc ADEVARUL vietii in cele 10 luni de casatorie cu un terminator de sot &soacra si, mai ales, al MORTIII suspecte a acetui suflet nevinovat ! Mergeti pe "RING", inca de acum 14 luni, zi de zi, si cititi si veti vedea, si cate 300 de comment-uri de consternare, de indignare etc.pentru cele anapoda si ireal petrecute in noaptea de 13-14 iulie( balta de sange, echimoze, rana mare la ceaga, 400 ml F..., cazuta ca si cum ar sta la plaja, cheile langa ea, paharul pus drept, in picioare, imbracata cu haine de zi, nu in camasuta de noapte, verdi dat din prinma"sinuidere", fara autopsie, fara amprente, fara sigilat vila, fara perchezitionat toate cotloanele s.a.m.d. ) si , mai ales, de IUBIRE si RESPECT pentru vedeta si cantareata asta, pe care o puteti include in titlul " 3 , maximum 3 vedete a avut si are RO - modeste, oneste, truditoare, pure, inocente, altruiste, SERIOASE, pudice(fara tate goale si pasarici!) generoase, empatice etc., etc., etc.??? " Sunt mai multe ! Stiti voi altele? Cate? Sunt doar 3, cu Madalina in frunte ??? Va bate Dumnezeu, daca mai spuneti ca parintii sunt nemernici si nu vor decat AVEREA ! Cu Dumnezeu deasiupra, spuneti,, voi ce-ati fi facut, in aceste 14 luni, de cand v-ati fi ingropat Copilul minunat, wokaholic, casatorit cu un fomist, care se lafaie in truda lei si, nici nu e tatal copiulului??? Eu si sotul meu? Sa asteptam 14 luni pana aflam DE CE si CUM a murit copilul nostru ??? NUUUUUUUUUUUUUUUU ! Am fi murit cu ei de gat : P..M., ma-sa, amanta, sora amantei, care, culmea, si ea a facut ancheta (Alina Orasteanu), fan-ii : Iuda si Bertha ! Dumnezreu sa va ierte ! [ Mergeti NEAPARAT pe ziarul "RING" si va veti cruci cata lumea e revoltata si scrie zilnic, de exact 14 luni ! "Te pup pe suflet, Madalina!"!!!!

    9
    9

  • Daissy pe 26 Sep 2011, 10:22
    Madalina

    Elena, nu te supara, dar prea esti inflacarata, ca sa nu zic altfel. Afisezi o atitudine prea personala, si tu crezi ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine? "o tara si o diaspora" doresc adevarul? Nu e cam mult? Fii putin mai retinuta! Nu asa iti impui punctul de vedere, daca e cel corect! "Exuberanta" ta nu da bine. Dumnezeu sa te ajute!

    11
    5

  • emilia pe 26 Sep 2011, 11:26
    Madalina

    Sustin ceea ce a scris Elena , nu cred ca este inflacarata ci .... sustine drepetatea .Are drepatate, stiti cati sunt de aceeasi parere ? MORTEA suspecta a Madalinei este pusa sub semnul intrebarii??? si am vrea sa stim adevarul , dar numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat , iar cel care este vinovat va plati intr-un fel acum sau mai tarziu . Pacat de copilasul ei ...... sincer .

    6
    3

  • onutta21 pe 26 Sep 2011, 11:34
    ***

    madalina s-a sinucis !!! asta este parerea mea. iar despre ceausescu ce pot sa spun nu am trait mult in regimul sau dar vad ce a facut el ptr tara asta nici unul nu o va mai face.Ca sa aduci tara fara datorii este ceva ,acum totul este praf

    8
    2

  • Dana pe 26 Sep 2011, 11:52
    Madalina

    O fata frumoasa cu o voce deosebita care a disparut dintre noi fara sa ne spuna de ce...Un ciudat care a pacalit-o sa se casatoreasca cu el,dar care impreuna cu mama lui au reusit sa o distruga.Raman cu convingerea ca cei doi au partea lor la disparitia feite cu parul de foc.Lacomia este enorma.

    5
    5

  • m69 pe 26 Sep 2011, 14:31
    Mare-i gradina lui Dumnezeu...

    Multi nebuni pe aici..cat patos si vehementa..tanti elena esti cumva "disparata" de mama..?disperata dupa avere..poate - Dumnezeu sa o odihneasca pe sarmana Madalina! si sa-si gaseasca linistea, dar sincer cu asemenea rude...greu sa rezisti zdravan si intreg la minte!!). Durerea este imensa adevarat..dar sa faci asemenea circ ieftin..este pacat pentru amintirea unei fiinte discrete ca Madalina...mare pacat si foarte urat..e firesc sa-ti cauti dreptatea..pe care o consideri tu ca parinte ca ar fi dreptate..dar sa scoti la iveala in vazul tuturor cele mai intime detalii despre copilul tau, mi se pare revoltator si degradant pentru cei ce procedeaza asa..ca este vorba de parinti sau de sot in conditiile in care Madalina era de o discretie si un bun simt cum mai rar intalnesti in ziua de azi..

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod