România: 5 vedete adolescente care au devenit părinţi

Parcă mai ieri îi auzeam cântând "Lasă-mă papa la mare", "Banana" sau "Amintiri", iar astăzi îi urmărim cum schimbă scutece cu sucees. Vorbim, evident, despre generaţia de la sfârşitul anilor '90 - începutul anilor '00 din muzica noastră.
Parcă mai ieri îi auzeam cântând "Lasă-mă papa la mare", "Banana" sau "Amintiri", iar astăzi îi urmărim cum schimbă scutece cu sucees. Vorbim, evident, despre generaţia de la sfârşitul anilor '90 - începutul anilor '00 din muzica noastră.

Să ne amintim cum arătau şi cum cântau artişti precum Andreea Antonescu, Dorin Topală sau Laurenţiu Duţă.

Astăzi sunt oameni în toată firea care în zilele libere nu se mai duc în cluburi sau la shopping, ci în parc unde-şi plimbă moştenitorii.

Şerban Copot (Hienă - Animal X), dansează acum pe ritmurile... "Cutiuţei muzicale"


Pe 24 octombrie iubita rebelului lider al trupei Animal X a adus pe lume un băieţel de nota 10.

"De astăzi sunt tată. Am un băiat de nota zece. Sunt f fericit :) mulţumesc anticipat pentru urări, dar o să mă retrag în offline din motive lesne de înţeles :) PACE şi BUCURIE!", scria fericit Hienă pe Facebook.

Astăzi este un cap de familie cu responsabiliţi multiple, însă ieri se întreba, printre altele, dacă poate ierta.



Şerban Copot a devenit cunoscut în 1999, la 18 ani, o dată cu înfiinţarea trupei. "Animal x este un vis dintr-o cameră plină de grafitti din Constanţa în care s-a născut şi numele trupei. Am contribuit la definirea trupei ca şi idee şi pot spune că şi trupa a făcut acelaşi lucru cu mine", scrie artistul pe site-ul oficial al trupei.

Laurenţiu Duţă a lăsat în urmă "Amintirile"


Liderul trupei 3 Sud-Est are experienţă, deja. El a devenit tătic în 2007 când, pe 21 august, soţia lui a adus-o pe lume pe Lorena, o frumuşică de 3,5 kilograme. "Fetiţa este frumoasă şi seamănă cu tati. Am putut să filmez fericitul moment şi nu pot decît să declar că mă simt împlinit din punct de vedere personal", povestea artistul atunci. Laurenţiu Duţă a debutat în muzică în anul 1993, la vârsta de 17 ani, cu melodia "Cifre". Până atunci, obişnuia să cânte piese folk şi să imite frizura şi dansul lui Michael Jackson.



Andreea Antonescu se pregăteşte să se întâlnească din nou cu Moşul


De data aceasta nu-i va mai cânta "Moşule, ce tânăr eşti", cum o făcea pe vremea trupei Andre, acum îl va aştepta să-i aducă daruri fiicei ei de câteva luni. Blondina de astăzi, roşcata afro de ieri, a devenit mămică pe 24 mai anul acesta. Departe de imaginea rebelă, îmbrăcată în piele şi cu încălţămintea cu talpă supradimensionată, Andreea Antonescu s-a dedicat vieţii de familie, spre deosebire de fosta ei colegă care şi-a continuat visul şi are mare succes.

Andreea Antonescu a debutat în lumea muzicală la vârsta de 6 ani la concursul "Şi eu voi fi o stea" desfăşurat la Galaţi. La 12 ani şi-a lansat primul său album solo numit "Din vina ta", care conţine 10 piese scrise de Adrian Ordean. În 1999 lansează împreună cu Andrea Bălan albumul "La întâlnire", cele două formând trupa ANDRE.



Lucian Viziru i-a spus "Adio" burlăciei


Fostul component al trupei Gaz pe Foc, Lucian Viziru a devenit tătic la începutul acestui an. Pe 9 februarie, Ema, soţia artistului, l-a adus pe lume pe Adrian, un băieţel de 3,450 kg. Din acel moment, artistul a realizat că nimic nu va mai fi ca înainte. Pe Lucian Viziru publicul îl ştia din adolescenţă, iar vestea că a devenit tată a şocat puţin.



Lucian Viziru s-a apucat de muzică în 1992 atunci când, împreună Andrei Rosu şi Răzvan Iacob, au pus bazele trupei Gaz pe Foc. În iunie 1993 au avut primul recital la balul de sfârşit de an organizat la Jean Monnet, liceul la care studiau. În decembrie 1997, trupa lansează albumul "OrGAZm", dar recunoaşterea naţională a venit în anul 2000 când au început cântările live.

Mihai Budeanu, 3 Sud-Est, de două ori tată


Fostul component al trupei 3 Sud-Est, Negrutzul este deja veteran în meseria de tată. El are doi copii, o fetiţă - Sarah de 7 ani şi un băieţel - Ştefan Mihai de 2 ani.  Mihai, alături de Viorel - cel de-al treilea membru al trupei 3 Sud-Est - s-au lansat în 1992 sub numele de scena "Original Dance", participând la toate concertele susţinute de Laurenţiu. Mai târziu, "Original Dance" avea să devină "AV37" - o schimbare nu doar de nume ci şi una ce reflectă trecerea de la coregrafie la prestaţii solistice. La finele anului 1997, Laurenţiu Duţă trece de la cariera solo la cea colectivă alături de Viorel şi Mihai. Aşa s-a născut 3rei SUD EST.

13 Noiembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ti-o cauti singura pe 15 Nov 2011, 08:09
    Sanziano"...

    ...iar ai luat-o intercostal...! Pe curand (sunt convinsa ca ne dai ocazia)!

    1
    0

  • ioa-kla pe 13 Nov 2011, 13:28
    ...

    Nici mie nu mi se pare un articol de nota 10 :( Eva.ro eu cred ca se poate si mai bine!

    7
    0

  • eu pe 13 Nov 2011, 10:12
    ha????????/

    alt articol marca eva.ro. reporteri care nu sunt in stare sa aleaga macar un titlu :)) care e adolescentul intre ei? :D sictir, sictir, sictir....de 3 ori sictir ca rusinea deja nu mai e la moda :D

    17
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod