România: 3 supraponderale care slăbesc la TV

14 Noiembrie 2011
Nicoleta Luciu, Minodora şi Ioana Tufaru sunt trei personaje care au decis să-şi ducă lupta cu kilogramele în faţa publicului. Nu ştim dacă în toate cele trei cazuri a fost vorba, neapărat, de voinţă din partea subiectului, cert este că deja fiecare dintre ele culege roadele. Din motive diferite, cele trei domniţe au ajuns să cântărească mult peste greutatea normală, dar promit că la final rezultatul va fi cel aşteptat de toată lumea. Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, le urmăreşte îndeaproape şi îi ţine la curent şi pe telespectatori cu progresele pe care le fac cei trei subiecţi.
1 din 4

Ioana Tufaru, povestea moştenitorului excepţionalilor Anda Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru

Are 35 de ani şi doi părinţi celebri. Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru. Copil problemă dintotdeauna, Ioana Tufaru a devenit şi mai rebelă după ce a rămas orfană de mamă , la 14 ani. Pasiunea ei pentru mâncare a făcut ca în 2009 să cântărească 191 de kilograme, la o înălţime de 1,76 m. Nu a muncit niciodată, mulţumindu-se să trăiască dintr-o pensie de 350 de lei şi o sumă nu foarte mare provenită din drepturile de autor ale mamei sale. Cătălin Măruţă i-a aflat povestea şi a invitat-o în emisiune. După ce i-au auzit istoria, reprezentanţii Fundaţiei pentru Tratamentul Obezităţii s-au oferit să o ajute să slăbească, oferindu-i consultaţii medicale gratuite şi o operaţie de micşorarea a stomacului.
"În primă fază, m-au chemat la o întrunire de-a lor. Întrunirile sunt foarte interesante, pe mine mă ajută foarte mult, pentru că acolo se adună mulţi oameni cu aceleaşi probleme ca mine, care discută, îşi împărtăşesc experienţele, adică am numai de învăţat de la ei. Mulţi dintre ei au făcut operaţia pe care am făcut-o şi eu, de reducere a stomacului, aşa că atunci când am fost prima oară acolo mi-a dispărut orice teamă aş fi avut de această operaţie. Pentru că am învăţat de la acei oameni că nu am de ce să mă tem şi că într-adevăr o să am o viaţă mai bună dacă fac această operaţie", a spus Ioana, în direct la Happy Hour. În primle cinci luni după operaţie slăbise deja 45 de kilograme, ajungând ca pe 8 aprilie să cântărească 146 de kilograme.

Acum are 90 de kilograme şi urmează să-şi facă o a doua operaţie pentru eliminarea excesului de piele rămas după ce a slăbit atât de mult. 

"Mă simt excelent, nu aş fi crezut niciodată că o să mă simt atât de bine. Dar merg mai repede, nu mai gâfâi, arăt mai bine, nu mai sunt buhăită, în sfârşit mă simt şi eu optimistă, simt că îmi pot căuta de lucru, simt că am şi eu o şansă. Şi slăbesc mâncând foarte puţin, ăsta e secretul. Nu am foarte multe restricţii. Nu am voie să mănânc ciocolată şi nici să beau băuturi cu acid. În rest, am voie să mănânc cam orice, numai că nu pot să mănânc mult, mă satur imediat", i-a povestit fiica Andei Călugăreanu lui Cătălin Măruţă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 14 Nov 2011, 10:23
    " Vointa si....

    ...sa nu trisezi " sunt cele doua secrete ale Dietei, asezonate de ajutorul dat de Dumnezeu! De o viata, de dupa maternitate, ma lupt cu toate Dietele Planetei ! Aveam 47 de kg( nici nu m-au luat la armata, ca studenta), iar dupa primul si al doilea copil, am facut 104 lg. Abia acum, de cand cu NET-ul , am vazut unde am gresit: portia aia recomandata o puteau manca 6 oameni !!! Asa era de mare ! Cand am pus portie NORMALA, s-a vazut. Acum, la 167m, am 65 Kg, la 65 de ani ! Arat de 45 de ani, numai datorita VOINTEI si, bineinteles, vietii din cuib ! Si asta ... Numai pentru ca am redus portia aia de ....iarba, fructe etc. si nu am trisat...Am zis:" Mor, dar nu ma dau! ! Nu pot niste verdeturi, fructe, legume, proteine si lactate sa fie mai ale dracului ca mine ! "( mancam 3 grapefruit-uri, o data...Pai era normal asa ? Cate un ligheam maaaaaaare de salata...de ce-o fi ... ? Pai asa trebuia ? Cate 300g piept de pui, chiuretat de grasimi ... ? Era normal asa ?) DECI, secretul este: "portia mica"...mica....mica.... si deasa ! Si, bineinteles, fara...., fara...., fara.....!!!.... Am citit, tot pe NET, ca frantuzoaicele, femei-snur, mananca o salata, miiiica, intr-o ora; deci nu hap...hap...hap...cum faceam eu..., iar chinezii mananca cu acele BETIGASE si deci ingurgiteaza mai RAR si mai PUTIN... OFffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta, fetelor ! Acum, despre articol :"Ma plec, cu deosebit respect. in fata NICOLETEI !!!" Sa-i dea Domnul sansa de a slabi si de a poza, iarasi, in acea revista, intrucat merita ! Sa fiti fericiti, voi 6(sase), alaturi de cei dragi ! Felicitari NICOLETA pentru tot ce ai facut si faci , in viata ta! ************* Ioana, Ma doare sufletul de ANDA - mamica ta superbisima - , intrucat a murit si a mai avut, si un copil, care NU asa trebuia s-o onoreze ! Daca din parinti - tarani, au iesit OAMENI, cum ai putut TU, mai fata, mai IOANA, sa nu ai acea mandrie in tine ca ai avut o asa MAMA ! Unica ...pe vremea lui Ceasca ! Tine-te de treaba, si reabailiteaza-te, ca te omor! Habar n-ai tu cat de mult am iubit-o si o iubim noi pe ANDA CALUGAREANU - care n-a avut parte, sarmana - nici de sot, nici de un copil - adevarati! ! Doamne, ajuta ! " Dumnezeu s-o odihneasca in pace!""

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod