România: 5 vedete abandonate în timp ce erau gravide

Manuela Hărăbor, părăsită de Dan Chişu. Rocsana Marcu o ţine din proces în proces cu tatăl fiicei ei. Alexandra Ţârdea declară că fostul soţ nu-i dă pensie alimentară micuţei Ariana Maria, iar Desiree Malonga, mulatra din serialul "Trăsniţi în NATO", s-a împăcat cu statutul de mamă singură, părăsită în timpul sarcinii. Să nu uităm de prinţul Adrian Cristea care "a ales" să o părăsească pe Denisa Nechifor când aceasta era însărcinată cu micuţa Rania Adriana.
1 din 6

Manuela Hărăbor l-a crescut singură pe Andrei

Acum 20 de ani, Manuela Hărăbor era îndrăgostită orbeşte de unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi ai României, Dan Chişu. Din "relaţia temporară", aşa cum obişnuieşte Chişu să spună, s-a născut Andrei, care are astăzi 19 ani. Actriţa din pelicula "Pădureanca" a fost obligată să-şi crească singură fiul care suferă de autism, pentru că bărbatul pe care l-a iubit nu a fost dispus să-şi asume responsabilitatea dată de venirea pe lume a unui copil. Mai mult decât atât, mult timp a refuzat să vorbească despre el, negându-i parcă existenţa. "Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu", declara Chişu în timpul unui interviu acordat celor de la Tango.
25 Noiembrie 2010
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ssamara20 pe 25 Ian 2011, 15:22
    ...

    cate odata barbatii sunt niste porci iresponsabili, sa parasesti o femeie gravida sau cu un copil mic mi se pare o crima! din fericire nu toti sunt la fel!

    1
    0

  • Victoria00208 pe 4 Dec 2010, 22:19
    manuela

    Manuela Harabor...o femeie mai mult decat frumoasa...o femeie care a dat si da in continuare dovada de multa inteligenta,feminitate si ambitie!

    2
    0

  • Adam pe 3 Dec 2010, 17:31
    Bravii Romaniei

    Cu asa vedete a PROPASIT ROMANIA spre....... PIEIRE ! Vaide tarisoara asta !!!

    1
    0

  • Mirela pe 30 Nov 2010, 21:25
    Bravo fetelor!!!

    Se dovedeste inca odata ca sexul frumos si destept are puterea de a infrunta greutatile vietii si ia pe umeri toata grija.BRAVO!!Sa fiti fericite si ....va spun eu, copilasiii vostri sunt cei care va aduc bucurii,clipe de neuitat,nazbatii si momente unice pe care un barbat nu va sti niciodata sa le aprecieze.Un copil va rasplati toata munca voastra.

    1
    0

  • yooo pe 30 Nov 2010, 17:36
    bravo lor!

    avem aici exemple de femei PUTERNICE care si-au dat seama k un copil nu e o "piedica" din punct de vedere social profesional etc ci o munune lasata de DZEU pacat k putine realizeaza asta ....sau dak o fac o fac prea tarziu........

    0
    0

  • popovici pe 29 Nov 2010, 11:30
    gunoi

    Bine, dar acest Dan Chisu este un gunoi cu toate ca face eforturi sa para un barbat cerebral.

    1
    0

  • aida pe 29 Nov 2010, 06:00
    un copil nu este un obiect

    MI SE PARE NEDREPT CA O PERSOANA SA AIBA DREPTUL SA DISTRUGA VIATA ALTEI PERSOANE SI SA SE FOLOSEASCA DE CUVINTELE "AM FOST INDRAGOSTITA"UN COPIL ARE DREPTUL SA AIBA AMINDOI PARINTII SI FEMEIA CARE DECIDE DE UNA SINGURA ESTE EGOISTA SI FORTEAZA LUCRURILE NE/TININD CONT DE VIATA COPILULUI SAU A TATALUI COPILULUI IN CAUZA.

    0
    0

  • maria pe 26 Nov 2010, 14:59
    care nu are habar

    Cei mai multi/multe comenteaza fara a avea habar despre ce a fost in viata acestor femei! Dragostea e oarba si putini sunt cei care pot spune ca nu au fost orbiti de sentimente si nu facea diferenta dintre ce e bine si rau ptr ei. 'Nu i vei ierta niciodata unui prieten ceea ce ii vei ierta unui iubit!' ( vb aici despre puterea de a ierta intr o relatie. Si eu in urma unei relatii de 5 ani am ramas singura cu o fetita ... cu toata durerea prin care am trecut azi pot spune ca sunt o mamica extrem de fericita si nu depind de un barbat.Eu le inteleg si chiar daca nu as face o cine sunt eu sa le critic si sa le numesc proaste sau femei fara minte, citez anumite persoane.

    0
    0

  • dea pe 26 Nov 2010, 09:52
    VEDETA

    Ba fratilor care dracu e vedeta,k eu pe multe nici nu le cunosc...

    0
    1

  • Aredes pe 26 Nov 2010, 08:40
    e trist...

    Daca ne uitam in urma, toate am avut de-a face cu " feti-frumosi" nestatornici, la un moment dat. Suntem norocoase cele care au reusit sa-l ghiceasca pe cel care iubeste cu adevarat si merita sa fie iubit. E pacat ca, in ziua de azi, cu atatea mijloace de protectie, se mai intampla sa apara o sarcina neconsimtita de ambii parteneri. Doamnelor, daca ei nu sunt pregatiti si nu-si doresc asta cu adevarat, nu-i veti putea convinge. Noi, femeile stim instinctiv cat de frumos e sa ai si sa cresti un copil. Ei insa , se lasa cuceriti doar dupa aparitia lui bebe. Iar daca le e teama, nu mai apuca sa fie cuceriti. Tuturor doamnelor le urez iubire multa si...un strop de rabdare.

    0
    0

  • Kiky pe 25 Nov 2010, 15:31
    Alexandra

    Am fost in liceu cu Alexandra.....si sincera sa fiu nu era genul de fata care sa depinda de banii unui barbat si nu parea nici o pitzipoaca ca sa zic asa.......era mereu bine imbracata si aranjata si o zapacita..........eu zic ca este mai bine sa ne abtinem de la toate comentariile.....nu suntem si nici nu am fost noi in pielea lor ca sa le judecam.......ficecare face cum ii dicteaza mintea si sufletul la mom. respectiv.Mai bine v-ati face de lucru cu ceva util decat sa tot comentati despre unu si altul.

    0
    0

  • Deea pe 25 Nov 2010, 14:51
    Iar...

    Iar ati folosit cuv."vedeta"unde nu trebuia...

    0
    0

  • gabriela pe 25 Nov 2010, 14:01
    despre comentariile voastre!

    Nu pot sa cred ca niste femei sunt in stare sa faca astfel de comentarii la adresa altor femei mai putin norocoase in dragoste. Ma bucur enorm cand vad rautatea din voi! Bucurati-va de greutatea crucii pe care unele femei le poarta! Perfectiunea din voi urla, sunt curioasa cam ce barbati aveti voi in patul vostru, si cam cat reusiti sa le mentineti interesul asupra voastra si doar a voastra! De fapt...daca ma gandesc bine nu sunt curioasa absolut deloc, voiam doar sa va arat ce prajina aveti in ochi! Iar pentru don'soara sau doamna care nu afost in stare nici sa citeasca cu atentie ceea ce scrie mai sus: Alexandra Tardea era casatorita deja cu Andrei Tardea atunci cand a ramas insarcinata!!! Si chiar daca nu ar fi fost...nu cred ca esti dumneata in masura sa spui cu ce scop sau motiv sau cum si in ce fel s-ar fi intamplat acest lucru! Asa ca va doresc dragele mele invidioase, insipide si invizibile comentatoare din sant, sa fiti sanatoase, caci de restul se va ocupa soarta! Roata se invarte!!

    0
    0

  • betiii pe 25 Nov 2010, 13:51
    Mame singure

    Care este problema ca sunt singure,poate este mai bine pentru ele.O mama poate sa creasca singure copii.Poate acei barbati nu merita statutul de tata si un barbat nu poate fi obligat sa stea linga o femeie doar ca ii uneste un copil.

    1
    0

  • roxana pe 25 Nov 2010, 11:07
    prostia feminina

    ASTA E PROSTIA TIPIC FEMININA (PT CELE PROASTE)..DE A SE INDRAGOSTI DE TIPI MACHO CARE SE STIE CA SUNT CEI MAI SARACI CU DUHUL SI VAD FEMEIA DOAR CA OBIECT SEXUAL.

    1
    0

  • Sarah pe 25 Nov 2010, 09:53
    mai multa minte...

    Ele sunt vinovate, te arunci in bratele unui barbat iresponsabil doar pt banii lui, (cum ar fi Tardea... ) ce a crezut donsoara' daca va face un copil se va casatori cu ea??? prost gandit. Isi merita soarta daca sunt fraiere...

    0
    1

  • idrys pe 25 Nov 2010, 08:39
    Corectati, va rog

    "un fotbalist cu un copil în pântec"?!? Chiar asa?!

    0
    0

  • Cristina pe 25 Nov 2010, 08:00
    Manuela Harabor

    Dan Chisu mi se pare un mitocan si un badaran fara pereche. Nu pot sa-mi explic cum de femei precum Manuela Harabor, Mihaela Radulescu si alte femei frumoase au fost indragostite de un asemenea personaj. Marele "macho man", nu e decat un mare las, pentru ca faptul de a nu-ti recunoaste si nu-ti ajuta copilul, faptul de a o parasi pe femeia cu care a avut o relatie, tocmai cand aceasta a ramas insarcinata e o dovada de lasitate si de nesimtire.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod