România: 4 vedete care atacă Primăria Capitalei. Vezi ce-au pregătit!

Într-o vreme tulbure pentru ţara noastră, unele dintre cele mai controversate vedete s-au hotărât să salveze ce se mai poate salva şi au decis să candideze la postul de Primar al Bucureştiului. Irinel Columbeanu a fost cel care a spart gheaţa, fiind urmat apoi de Sânziana Buruiană, Ioana Popescu şi Adrian Pescariu.
1 din 5

Irinel Columbeanu

În primele zile ale acestui an, Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Capitalei. Vedeta a realizat chiar şi un filmuleţ  postat pe Youtube, în care şi-a motivat gestul.

"Îndrăznesc să vă captez atenţia pentru câteva minute, mizând nu pe vreo curiozitate mondenă, ci numai şi numai pe înţelepciunea dumneavoastră. Fără afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre, fără vreun suport favorizant din partea niciunui trust media, şi fără niciun fel de obligaţie faţă de un grup prezent sau viitor de interese private, ca cimplu cetăţean al Bucureştiului, fără întrerupere în ultimii 52 de ani, am curajul de a mă înscrie în competiţia de a obţine din partea dumneavoastră încrederea viitorului primar al Capitalei în următorii patru ani. Numai aşa îmi pot permite să am îndrăzneala ca indiferent de vârstă pe care o aveţi să aveţi înţelpeciunea şi să faceţi un minim efort civic, alegând ca probabil într-o zi liberă a acestui an să mergeţi la vot şi să votaţi numai cum vă va dicta atunci conştiinţa, dar altceva decât acelaşi trecut fardat". În acest fel şi-a anunţat Irinel Columbeanu candidatura la Primăria Capitalei.

Imaginea omului de afaceri a fost grav zguduită de divorţul scandalos de Monica Columbeanu şi de lupta pentru custodia fiicei lor. Nu numai imaginea, ci şi afacerile sale au avut de suferit. Dacă în 2008 averea sa era estimată la 40 de milioane de euro, în prezent Irinel mai are o avere de 7 milioane de euro, potrivit Top 300 Capital.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 18 Ian 2012, 18:00
    doamneee

    dintre toti , columbeanu e cel mai de doamne'ajuta . dar si ala e vai de el ... pana unde va continua prostia ? sa ajungem sa fim condusi de taraturi ca sanzaiana =))

    1
    0

  • ana pe 18 Ian 2012, 13:56
    oroare !

    toate taraturile bucurestiului ,candideaza la primarie???????????!?/

    4
    0

  • Ioana pe 17 Ian 2012, 22:28
    ...

    daca Ioana Popescu spune ca stie toate problemele bucurestenilor o credem, probabil ii si cunoaste personal pe toti :))

    7
    0

  • Numele tau pe 17 Ian 2012, 12:35
    End Of The World

    Daca ia Sanziana 5 % ,ma retrag in munti

    15
    0

  • diana pe 17 Ian 2012, 11:28
    diana

    Pai asteptam noi candidaturi: Sanzi, Andreea Tonciu si de ce nu, Noemi...Cantitate sa fie.

    7
    0

  • george pe 17 Ian 2012, 11:22
    asta mai lipsea

    odata cu lis am crezut ca am scapat de tigani la primaria generala, se pare ca unul care se vrea stilist vrea sa faca echipa cu vanghelie care este

    7
    0

  • george pe 17 Ian 2012, 11:20
    scuze

    te vor sustine, de oboseala, e greu sa citesti asemenea tampenii

    3
    0

  • brunetica44 pe 17 Ian 2012, 11:19
    .....

    :)) jale cu J MAREEEE....ceva este sigur....Romania o sa ajunga rau rau rau....si asa e un dezastru ce se intampla in tara din cauza astora ca sunt acum in guvern...revolutie in adevaratul sens al cuvantului...

    5
    0

  • onutta21 pe 17 Ian 2012, 11:12
    ***

    :))) mai pot sa spun ceva???!!! nu cred .....

    4
    0

  • ella pe 17 Ian 2012, 09:54
    ella

    Mare-i gradina lui Dumnezeu.

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod