România: 10 vedete la un pas de moarte

Există o teorie veche de când lumea care spune aşa: "Ştim când ne-am născut, dar nu vom şti niciodată când o să murim". Este adevărat, moartea este surprinzătoare şi neprogramată. Vine pur şi simplu. Acum eşti în regulă, iar peste cinci minute se poate întâmpla o tragedie. Prin acest lucru trec oamenii simpli, normali, dar şi vedetele. Nimeni nu este scutit şi nimeni nu este anunţat în prealabil. Există câteva vedete de la noi care au simţit pericolul extrem, dar extrem de aproape, însă, din fericire, au reuşit să treacă peste el. Astăzi îşi amintesc şi mulţumesc Divinităţii că i-a cruţat.
1 din 11

Mihaela şi Cristi Borcea, otrăviţi cu mercur

Foştii soţi Borcea duc, de câteva luni bune, un adevărat "război" împotriva mercurului. Dacă Mihaela Borcea a reuşit să-şi scadă valoarea de mercur din sânge cu ajutorul unor tratamente urmate în Austria, fostul ei soţ continuă să fie în pericol de moarte. Acţionarul de la Dinamo a declarat, imediat după divorţ, că se gândeşte serios să urmeze acelaşi tratament pe care l-a făcut şi fosta lui soţie, renunţând astfel la sfaturile medicilor din America, sfaturi pe care le-a urmat până acum.
28 Mai 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sssss pe 7 Feb 2012, 16:11
    Nu era sa moare ;)

    Inna nu era sa se inece...aceasta imagine face parte din videoclipul Amazing...uitat-iva pe youtube si o sa vedeti ca am dreptate ;)

    0
    0

  • stefan pe 12 Iun 2011, 10:34
    exagerari

    in goana dupa raiting se scrie aici despre niste accidente usoare cum ca ar fost aproape fatale. iar despre unii care chiar au fost la un pas de moarte cum ar fi serban huidu nici nu se pomeneste nimic. foarte , foarte slaba calitatea articolului, deci a autorului. nu mi-am imaginat ca e asa de usor sa fi jurnalist.

    1
    1

  • adyna pe 30 Mai 2011, 14:52
    uitare

    ati uitat sa mentionati de serban huidu si de teo trandafir si poate multi alti care au fost la un pas de moarte

    3
    0

  • M pe 28 Mai 2011, 21:42
    Pt Lucia

    Draga mea, nu e vorba de faptul ca e vedeta si vrea alt tip de tratament, ci daor sa se respecte procedurile medicale asa cum trebuie! Poate oricine sa fie alergic la o substanta/medicament fara sa stie...iar medicii cand iti prescriu ceva nu iti dau toate detaliile legate de acel medicament desi in mod normal ar trebui sa existe analize care sa ateste ca acela este tratamentul potrivit pentru boala in cauza!

    0
    0

  • lucia pe 28 Mai 2011, 17:13
    eroare

    nu stiu cum sa va combat mai delicat stimata familie Pavel, dar Claudia era constienta cand s-a supus tratamentului si era de datoria ei sa anunte medicul de alergiile pe care le are, cel putin asa se cere muritorilor de rand, pe la voi e altcumva?

    1
    3

  • elena pe 28 Mai 2011, 15:52
    reclama

    reclama produsului "brau" este de-a dreptul enervanta. nu reusesc sa citesc ce doresc. urasc aceste reclame agresive, tocmai de aceea nu cumpar niciodata produsele respective.

    2
    0

  • lia pe 28 Mai 2011, 14:19
    Sanatate multa si mult curaj!

    Mihaita sa fi tare si sa ai incredere in Dumnezeu ca te vei vindeca! Sa te ajute bunul Dumnezeu sa iti revii si chiar daca nu vei mai juca fotbal ,sa fi sanatos si fericit alaturi de sotia si de parintii tai!!

    1
    0

  • lia pe 28 Mai 2011, 14:15
    ce bine!

    Mai bine te trantea de tot ca scapa lumea de un ratat!

    1
    1

  • Eleonore pe 28 Mai 2011, 02:21
    mirare

    ma miram sa nu apara bianca..nu-stiu-cum...mai lipsea lui Lis..cum o cheama? sa fie tacamul complet..!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod