România: 10 vedete de succes trecute de 60 de ani

Stela Popescu (75 ani) are o carieră de peste 50 de ani. Florin Piersic (75 ani) ne înveseleşte de peste 50 de ani, iar Alexandru Arşinel (72 ani) spune şi astăzi poante aşa cum făcea şi acum mai bine de 30 de ani. Acestea sunt numai o parte dintre exemplele de mari actori care sunt la fel de prezenţi şi astăzi în peisajul monden, în ciuda faptului că nu mai sunt chiar la prima tinereţe.
1 din 11

Stela Popescu, succesul se măsoară în ani

Numai cuplul pe care îl face cu Alexandru Arşinel a împlinit anul trecut 30 de ani, însă cariera ei înseamnă mult mai mult decât atât. La 73 de ani, adică în 2009, actriţa a acceptat să joace în telenovela românească "Aniela", unde a făcut un rol remarcabil în pielea personajului Coana Chiva, o femeie simplă de la ţară.
7 Ianuarie 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 7 Ian 2011, 23:47
    reclameee 2

    nu era interzis ca o reclama SA NU POATA FI DATA la o parte??

    0
    0

  • duunicolae04_cv pe 7 Ian 2011, 17:17
    Genii ADEVARATE

    Marile valori au peste 70 ani. Cine urmeaza????nu stiu(stim). Nu vazut tineri care sa ne incante,sa-i vedem des. Unde sant tinerii....sa-i vadem......CAND si ...UNDE...la tv... sau .....

    0
    0

  • Lily pe 7 Ian 2011, 15:24
    re:

    rectific: Despre acesti oameni tineri la suflet nu pot fi decat cuvinte de lauada.

    0
    0

  • Lily pe 7 Ian 2011, 15:21
    Imi sunt tare dragi

    Am vazut tineri batrani si batrani tineri... Despre acesti oameni tineri la suflet nu pot fi cuvinte de lauada. Actorii cei tineri apar in scenarii mult prea compromitatoare pentru imaginea lor pentru a-si crea o imagine iubita de toti. Daca ei au ales un anumit taghet al populatiei, nu au de ce sa fie mirati ca nu vor fi niciodata iubiti de toata lumea, desi este posibil sa aiba si ei calitati actoricesti, dar irosite in filme mult prea "dezbracate' la propriu sau la figurat (ca sa fiu destul de eleganta in exprimare). Dar acesti actori care au muncit o viata pentru imaginea lor si care au intrat si AU RAMAS IN INIMA NOASTRA, isi au meritul lor si de aceea merita toata admiratia nostra. Bine ar fi sa ramana un exemplu pentru cei tineri, nu sa ii criticam pentru ca inca exista. Suntem binecuvantati cu ei si nu intelegem aceasta sansa a nostra ca avem parte de actori cu mult suflet. Eu una, indiferent de parerea altora, ma inclin in fata calitatilor si vivacitatii lor, in fata sarmului si carismei lor. Sa le dea Dumnezeu viata cat mai lunga si sanatate!

    0
    0

  • Ema pe 7 Ian 2011, 14:37
    au fost candva...

    Ne sufocati cu batranetul care e depasit total. Actorii tineri si mult mai talentati nu au ''privilegiul'' de a fi promovati la noi si merg in strainatate unde se fac remarcati. Au fost apreciati in urma cu 50 de ani, acum devin simple caricaturi, nu mai starnesc hazul ci doar compatimirea.

    0
    0

  • m pe 7 Ian 2011, 13:50
    ador acesti monstrii sacri ai neamului nostru

    AMIR,STIMEZ,ADOR,VENEREZ ACESTI MINUNATI ACTORI SI INTERPRETI AI NEAMULUI NOSTRU!!!PACAT CA VALORILE NOASTRE AU INCEPUT SA AIBA VIRSTA DE PESTE 70 ANI!ADEVARATE GENII!!!

    0
    0

  • crina pe 7 Ian 2011, 09:53
    Ma incarc din pofta lor de viata....

    Daca am sti sa apreciem mai mult valorile reale ale acestui popor......am fi mult mai bogati....

    0
    0

  • oana lia pe 7 Ian 2011, 09:32
    reclameee1

    nu mai vreau sa fiu agresata de reclama cu fiatu...!

    0
    0

  • Dimitriu pe 7 Ian 2011, 08:52
    succes in cariera

    Oamenii care au trait in anii 1940-si pana in prezent , vad altfel valoarea carierei, a vietii de familie, stiu sa lupte . Tinerii de azi sunt mai fragili, asteapta mereu ajutoare .... Domnul sa-i aibe in paza pe acesti mari magnati ai timpului ARTA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod