România: 10 vedete care au îmbătrânit frumos

Timpul nu trece fără să lase urme, dar în cazul următoarelor vedete, vârsta încă nu şi-a spus cuvântul! În showbizz-ul autohton există tipuri de frumuseţe care dăinuie în timp. Un exemplu este cântăreaţa Corina Chiriac, care, la vârsta de 61 de ani, are o siluetă de invidiat. Află care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe în cazul celor 10 vedete de mai jos.
1 din 11

Corina Chiriac

Corina Chiriac a reuşit să slăbească 35 de kilograme, în doi ani, respectând cele 5 mese "obligatorii" pe zi, potrivit ztp.ro. Cântăreaţa de muzică uşoară a urmat un regim disociat şi are o siluetă de invidiat la 61 de ani. Artista a reuşit să slăbească în ciuda programului încărcat. “Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, menţionează Chiriac.
14 Octombrie 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bolek pe 18 Oct 2011, 00:34
    similea

    o fi imbatranit frumos Angela Similea,dar sufletul ii ramane tot negru,din pacate...creier lipsa,ce sa mai zic?!

    2
    0

  • alexandra pe 17 Oct 2011, 12:59
    nu prea

    nu prea a imbatranit frumos Stela Popescu. E grasa rau, numai vopsita si machiata foarte tare mai arata decent. Era o superba, dar nu mai e nimic din ce era candva, spre deosebire de celelalte cazuri prezentate. Nici Florin Piersic nu mai e vreo aparitie. A fost..

    0
    0

  • gabi pe 16 Oct 2011, 05:10
    dor o parere

    Au imbatranit frumos toti cei care nu au apelat (sau cel putin nu in exces) la chirurgia estetica, silicoane, botox, etc!! Ma intreb oare ce o fi in capul vedetelor noastre tinere care isi desfigureaza fata si buzele de la 20 de ani? Sa le vedeti pe ele cum o sa imbatraneasca!!

    1
    0

  • lavinia pe 16 Oct 2011, 01:27
    Florin Piersic

    Chiar e impresionant. M-as fi mirat daca nu l-ar fi postat si pe Florin Piersic. Arata superbsi are un spirit unic. E unul din preferatii mei. Si Anastasia Lazariuc este impresionanta.

    1
    1

  • ADRIANA POP pe 15 Oct 2011, 23:58
    ...

    buna seara...aceasta d na chiar este si a fost frumoasa

    0
    0

  • tereza pe 15 Oct 2011, 18:50
    pt ADRIAN

    pt ADRIAN pai daca tu crezi ca copiii si familia suint singurele bucurii ale vietii esti pe dinafara!! sa mai cunosti si altceva decit "farfuria ta" , sa calatoresti , sa intilnesti personalitati deosebite , iar ca in cazul ei sa faci muzica de calitate... asta e viata adevarata!! eu nu am plozi, nu-i doresc (desi sunt casatorita) si duc o viata destul de interesanta!!

    2
    1

  • PT ADRIAN pe 15 Oct 2011, 12:31
    ???????

    "Si-au trait viata prin localuri"... tu ii compari cu tot felul de betivani ce isi ''traiesc viata'' prin santuri??? A avea copii si familie e foarte usor, nu pt toata lumea reprezinta un ideal, nu prin asta te realizezi, toti tiganii si amaratii au o turma de copii... Au lasat in urma: un nume, un talent, o pagina scrisa in istorie, tu ce ai sa lasi in urma ta???? niste plozi pt a te ingropa. Bucuriile cunoscute de tine sunt berea, micii si manelele. Bucuriile lor sunt de cu totul alta natura....

    8
    1

  • Adrian pe 15 Oct 2011, 10:06
    fara subiect

    Si ce au lasat in urma lor? nimic,fara familie,fara copii,fara bucuriile vietii. Si-au trait viata prin localuri si televiziuni si duar atat!! E prea putin !!

    3
    9

  • tudosia domnica pe 14 Oct 2011, 16:43
    tineretea vescnica

    Daaa desigur ati uitat-o pe Sofia Vicoveanca

    4
    0

  • TRAIANICA pe 14 Oct 2011, 12:13
    ATI UITAT UN PERSONAJ IMPORTANT

    ATI UITAT DE ARTISTUL ARTISTILOR DIN ROMANIA:ION ILIESCU

    4
    4

  • Eleonora pe 14 Oct 2011, 00:19
    tinerete vesnica

    Aici trebuiau incluse si Sofia Vicoveanca si Mirabela Dauer..plus..atatea alte actrite si actori din generatiile mai vechi..cantareti de muzica populara si usoara..lista este mult mai lunga!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod