România: 10 vedete bisericoase

Mai sunt câteva zile până la Paşte şi fiecare dintre noi ne întoarcem faţa către Biserică, acum mai mult decât oricând. Mergând în aceste locuri avem impresia că viaţa ne este mai uşoară, că suntem mai curaţi, mai liniştiţi. Liniştea o caută şi vedetele atunci când trec pragul lăcaşelor de cult, iar în ultima vreme tot mai multe persoane publice au fost surprinse în faţa altarului.
1 din 11

Oana Zăvoranu şi-a amintit de Dumnezeu în plin scandal

Până acum câteva săptămâni, când Querida prefera să facă turul televiziunilor, nu ne-a închipuit că am putea-o vedea evlavioasă, la biserică. Iată că s-a întâmplat... Conştientă, probabil, că viaţa ei nu a luat-o într-o direcţie potrivită, Oana Zăvoranu a decis să se apropie de Dumnezeu, asta după ce, trebuie să amintim, că a fost surprinsă la ghicitoarele din Chitila.
22 Aprilie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ana pe 28 Apr 2011, 18:30
  aha,ye right!

  Oana Zavoranu poate sa mearga in genunchi pan la biserica ca degeaba daca tot asa continua sa fie o mahalagioaca si sa se certe ca la usa cortului cu sotul, cu mama, cu mai stiu eu cine. Cosmina Pasarin merge la Mitropolie? ce chestie..ma intreb de ce nu am vazut-o niciodata?! Iovan si Bote merg la biserica doar ca sa fie si ei in centrul atentiei, de la fitze li se trage. iar adelina pestritu la cat e de parasuta....

  1
  0

 • dragutza_carolina pe 24 Apr 2011, 13:04
  Reclame IDIOATE!!!!!!!!

  Sper sa citeasca cineva pentru ca am cateva de spus...dragii mei,nu sunteti normali cu reclamele astea.Efectiv nu pot sa ma uit linistita la nimic de pe site-ul asta ca mi se baga in fata o multime de reclame si asta inca nu ajunge.Trebuie sa mai aiba si sunet."FANTASTIC"! ascultam linistita muzica si deodata imi "sparge" timpanul o reclama idioata de-a voastra.Fix duminica,de Pasti cand toata lumea doreste un pic de relaxare.Da tare frumos va atrageti cititorii...si nu cred ca eu-s singura de pe site-ul asta care obsearva lucrurile astea.Da puneti si voi reclamele astea undeva la margine si sper ca nu cerem mult.Ca pana la urma nu de aia vin pe sfaturi.eva sa vad si sa ascult reclame ca vad destule la TV.Acum,spuse toate astea parasesc site-ul asta si caut lucruri interesanta altundeva,undeva unde pot citi linistita fara sa-mi sparga timpanul reclame idioate.

  3
  0

 • eva88 pe 23 Apr 2011, 16:21
  religiosi

  Mi-e imi pare nostim ca unele oameni merg la biserica se prefac credinciosi, dar sunt rai ,nu -l intereseaza numai banii sunt invidiosi.

  0
  0

 • Kisha_Kalif pe 22 Apr 2011, 12:04
  Hmm

  "Ave-ti"? Zau katy, "ave-m"?

  5
  0

 • lucia pe 22 Apr 2011, 11:00
  frumos

  vesti bune daca tot mai multe persoane publice incearca sa se apropie de Dumnezeu inseamna ca El lucreaza spre salvarea noastra a tuturor, slavit fie El, amin! Pentru cei ce vor sa inteleaga mai bine de ce si cum se intampla asta recomand cu caldura postul de televiziune alfaomega.tv

  4
  0

 • katy pe 22 Apr 2011, 10:19
  OAU

  Ma intrebam..alte subiete mai bune nu ave-ti....ce ma intereseaza pe mine care dintre vedete merg la biserica ;))..nu sunt tot oameni..treaba lor ;)

  0
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod